Κάρντιφ - Φούλαμ (preview)

«Ο θάνατός σου η ζωή μου» στην Ουαλία, εκεί που η προτελευταία Κάρντιφ υποδέχεται την ουραγό Φούλαμ, στη μάχη επιβίωσης της 29ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Ερωτηματικό για ακόμα ένα παιχνίδι η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου.



Κάρντιφ - Φούλαμ (preview)

Με 10 αγωνιστικές να απομένουν πλέον για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και σήμερα καμιά τους δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Η Κάρντιφ δεν τα κατάφερε ούτε στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0, παρέμεινε για 4ο ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη (3 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία σε αυτό το διάστημα) και «κολλημένη» στους 22 βαθμούς βλέπει τη γραμμή του υποβιβασμού όλο και να απομακρύνεται…

Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση για τη Φούλαμ, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα (3-1) από την πρωτοπόρο Τσέλσι και συμπλήρωσε 8 αγώνες μακριά από τις επιτυχίες.

Με 21 πόντους το συγκρότημα του Φέλιξ Μάγκατ παραμένει στον πάτο του πίνακα και με δεδομένο ότι οι περισσότεροι από τους «από πάνω» έχουν παιχνίδι ή παιχνίδια λιγότερα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι άπαντες στους «Cottagers» πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για να «σώσουν» τη χρονιά.

Στο ματς του πρώτου γύρου στο «Κρέιβεν Κότατζ» η Κάρντιφ είχε πάρει το «τρίποντο», με τον Μουτς να διαμορφώνει το τελικό 1-2 στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Αγωνιστικά νέα:

Οι Ουαλοί αναμένεται να παραταχθούν σήμερα χωρίς τους Τέιλορ και Χάντσον, ενώ αντίθετα ο Νουν (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου) θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Σόλσκιερ.

Στην αντίπερα όχθη ο Μάγκατ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει αν τελικά θα χρησιμοποιήσει τον Κώστα Μήτρογλου, την ώρα που και ο Κβιστ δίνεται αμφίβολος.

Τα προβλήματα πάντως δεν σταματάνε εκεί για τον Γερμανό προπονητή, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πάρκερ, Αμορεμπιέτα και Νταφ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κάρντιφ: Μάρσαλ – Φάμπιο, Κάλα, Κόκερ, Τέρνερ, Τζον – Μεδέλ, Μουτς, Ντέλι – Μπέλαμι, Κάμπελ

Φούλαμ: Στεκέλενμπουργκ – Ρίτερ, Χάιτινχα, Χάνγκελαντ, Ρίτσαρντσον – Πάρκερ, Σίντγουελ – Ντεγιαγκά, Χόλτμπι, Ντέμπσεϊ - Μπεντ