Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Στο «Χόθορνς», απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Γουέστ Μπρομ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (preview)

Οι δύο ομάδες δεν αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι αναμετρήσεις τους με Σάντερλαντ και Μάντσεστερ Σίτι οδηγήθηκαν σε αναβολή λόγω της παρουσίας «μαυρόγατων» και «πολιτών» στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Πέπε Μελ αγνοεί τη χαρά της νίκης από την Πρωτοχρονιά και το 1-0 επί τη Νιούκαστλ, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 4 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 7 ματς. Αποτελέσματα που έχουν φέρει τους «Baggies» σε δύσκολη θέση, καθώς βρίσκονται μόλις στο +1 από τη γραμμή του υποβιβασμού και με ματς περισσότερο.

Από τη στιγμή που το ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι ορίστηκε στις 25/3, οι «κόκκινοι διάβολοι» προέρχονται από την ήττα στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό. Το 2-0 των πρωταθλητών Ελλάδας έχει μετατρέψει σε… βουνό την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας προσπαθούν να αλλάξουν προς τα καλύτερο το κλίμα και μια καλή… αρχή θα ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών στο σημερινό ματς του «Χόθορνς».

Βέβαια εκτός από την αλλαγή του κλίματος (και φυσικά τους απαραίτητους βαθμούς) οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη και για έναν έξτρα λόγο. Αυτός είναι το σπουδαίο διπλό που έκανε η Γουέστ Μπρομ στο «Ολντ Τράφορντ» στον πρώτο γύρο (2-1), το πρώτο της μετά το μακρινό 1978!

Αγωνιστικά νέα:

Ο Μελ ετοιμάζει τα πλάνα του για τον σημερινό αγώνα χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λουγκάνο, Τζόουνς και φυσικά του τιμωρημένου Ανελκά.

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μόγιες καλείται να καλύψει τα κενά που αφήνουν με την απουσία τους οι τραυματίες Ερνάντες, Έβανς, Τζόουνς, Νάνι και Ράφαελ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ντόουσον, Ρίτζγουελ – Μπραντ, Γιάκομπ, Μουλούμπου, Μόρισον – Βύντρα, Ανιτσέμπε

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα – Σμόλινγκ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά – Φελαϊνί, Κάρικ – Γιανουζάι, Ρούνεϊ, Μάτα – Φαν Πέρσι