Ειδήσεις » Carabao Cup

08.08.2023 | 23:55

«Σοκ» για τη Σαουθάμπτον από ομάδα της League Two, απίστευτη η Ρέντινγκ του Σέλες!

Γεγονός είναι η πρώτη έκπληξη στον 1ο γύρο του Λιγκ Καπ με την Τζίλιγχαμ της League Two να αφήνει εκτός συνέχειας τη Σαουθάμπτον με 3-1. Τρομερή η Ρέντινγκ του Ρούμπεν Σέλες στην έδρα της Μίλγουολ, με «10» τελείωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, παιχνίδι της, η Νοτς Κάουντι!

27.02.2023 | 11:56

Ο Βέγκορστ έμεινε να χαζεύει τον κόσμο και έπεσε στην αγκαλιά του Τεν Χαγκ με κλάματα! (vid)

Η ευγνωμοσύνη του ξεχείλιζε. Οι στιγμές ήταν τόσο μοναδικές για εκείνον, που απλά πήρε το χρόνο του κι έμεινε να κοιτάζει το ντελίριο του κόσμου της Γιουνάιτεντ. Ο Βουτ Βέγκορστ προσπάθησε να δώσει συνέντευξη μετά τον τελικό του Λιγκ Καπ, αλλά έβαλε τα κλάματα και έπεσε στην αγκαλιά του Τεν Χαγκ! 

27.02.2023 | 11:46

Η Γιουνάιτεντ ξανά στην κορυφή της λίστας με τα εγχώρια τρόπαια στην Αγγλία

Οι περσινές επιτυχίες της Λίβερπουλ την είχαν στείλει σε... συγκατοίκηση στην κορυφή, όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το φετινό Λιγκ Καπ πέρασε ξανά μόνη στην κορυφή των περισσότερων εγχώριων τίτλων στην Αγγλία. 

27.02.2023 | 10:31

Ο Τεν Χαγκ παραλίγο να ξεχάσει το τρόπαιο: «Αυτό ήρθε, πάμε για το επόμενο»! (vid)

Η ένταση της στιγμής και η αγωνία του να ξαναβρεθεί με τους παίκτες του να γιορτάσει, έκαναν τον Έρικ Τεν Χαγκ να ξεχάσει το τρόπαιο του Λιγκ Καπ καθώς αποχωρούσε από τη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού με την Νιούκαστλ. «Αυτό ήρθε, τώρα πάμε για το επόμενο» είπε γελώντας για την αστεία στιγμή! 

26.02.2023 | 20:29

Έξι χρόνια ήταν... πολλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στους τίτλους! (vids)

Είναι γεγονός! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτά το πρώτο της τρόπαιο μετά από έξι χρόνια και είναι η απόλυτη θριαμβεύτρια του Wembley. Ο Έρικ Τεν Χαγκ τα κατάφερε, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβλήθηκαν με 2-0 της Νιούκαστλ στον τελικό του Λιγκ Καπ και ο πρώτος – επίσημος - τίτλος της σεζόν στο «Νησί», πηγαίνει στο «Ολντ Τράφορντ»!

26.02.2023 | 17:30

Οι ενδεκάδες του τελικού: Βασικός κανονικά ο Ράσφορντ, επέστρεψε τρία χρόνια μετά ο Κάριους!

Οι ενδεκάδες που επέλεξαν ο Έρικ Τεν Χαγκ και ο Έντι Χάου για τον τελικό του Λιγκ Καπ έγιναν γνωστές. Κανονικά στους «εκλεκτούς» των «κόκκινων διαβόλων» ο Μάρκους Ράσφορντ, γεγονός η επιστροφή του Λορίς Κάριους σε αρχική σύνθεση αγγλικής ομάδας, μετά από μία τριετία.