Ειδήσεις » Carabao Cup

30.08.2023 | 23:56

Γλίτωσε απίθανο κάζο η Έβερτον, εκτός η Σεφ.Γιουνάιτεντ, πέρασε με Έντσο η Τσέλσι

Η Έβερτον έφτασε κοντά σε έναν σοκαριστικό αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ, αλλά οι Μπέτο και Ντανζούλα έσωσαν την κατάσταση με το 2-1 επί της Ντονκάστερ. Στα πέναλτι η Λίνκολν προκρίθηκε εις βάρος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με ανατροπή και με τον Έντσο Φερνάντες να επιστρατεύεται και να σκοράρει με την μπλε φανέλα, πέρασε η Τσέλσι με το 2-1 επί της Γουίμπλεντον.  

30.08.2023 | 22:27

Βραδιά που θα θυμάται ο Γκάλαχερ: Πήρε το περιβραχιόνιο της Τσέλσι (pic)

Στην ομάδα βρίσκεται από τα 8 του χρόνια. Τώρα, εν έτει 2023 και με τον ίδιο να είναι πλέον 23 ετών, ο Κόνορ Γκάλαχερ γίνεται ακόμα ένα παιδί από τα τμήματα υποδομής της Τσέλσι που κατάφερε να πάρει το περιβραχιόνιο και να ηγηθεί των συμπαικτών του στον αγωνιστικό χώρο.  

30.08.2023 | 15:08

Η Τότεναμ ισοφάρισε όταν ο Τετέ έφυγε νΆ αλλάξει παπούτσι και μετά αυτός σκόραρε στο καθοριστικό πέναλτι! (vid)

Φοβερό σκηνικό στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Φούλαμ και την Τότεναμ, με τον Κένι Τετέ να φωνάζει πως του χάλασε το παπούτσι, να τρέχει στΆ αποδυτήρια για νΆ αλλάξει, την Τότεναμ να ισοφαρίζει με το αριθμητικό πλεονέκτημα κι αργότερα ο Ολλανδός χάρισε την πρόκριση στους «cottagers»!  

30.08.2023 | 10:15

Η στιγμή που η Σάλφορντ «γράφει» ιστορία: Αποκλείει τη Λιντς στα πέναλτι, με 44 θέσεις να τις χωρίζουν! (vids)

Σπουδαίο βράδυ για τη Σάλφορντ, η οποία κατάφερε να αποκλείσει τη Λιντς στη διαδικασία των πέναλτι και να προκριθεί στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. «Χαοτική» η απόσταση των δύο ομάδων, περιχαρής ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γκάρι Νέβιλ, μετά τη λήξη.

30.08.2023 | 00:01

Ούτε φέτος Λιγκ Καπ για την Τότεναμ, συνεχίζουν οι Έλληνες, πανηγύρισε… επιτέλους η Λούτον! (vid)

Σπουδαία πρόκριση στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ πανηγύρισε η Φούλαμ επί της Τότεναμ, επικρατώντας στα πέναλτι και σηματοδοτώντας τον αποκλεισμό για το σύνολο του ¶γγελου Ποστέκογλου. Συνεχίζουν κανονικά Γιαννούλης, Γούτας και Σιώπης, πρώτη νίκη για τη Λούτον μετά την άνοδο στην Premier League!

29.08.2023 | 19:35

Τι έκανες στα… 15 σου; «Πρώτη φορά αποστολή με τη Γουλβς!»

Θέλει να «γράψει» ιστορία η Γουλβς, η οποία έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της για το ματς του 2ου γύρου του Λιγκ Καπ τον Εμίλιο Μπάλαρντ Μάθιους. Ποιο είναι το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι… 15 χρονών.

17.08.2023 | 14:32

Μιλώντας για buzzer – beater, καταλάβαμε τι έκανε η Νόριτς στο Λιγκ Καπ; (vid)

Σπουδαία πρόκριση πανηγύρισε η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, στο ματς του πρώτου γύρου του Λιγκ Καπ απέναντι στην ΚΠΡ, με τα «καναρίνια» να επικρατούν με 1-0, με γκολ που επετεύχθη κυριολεκτικά στο τελευταίο… δευτερόλεπτο.

10.08.2023 | 00:38

Ντέρμπι Λονδίνου στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ, εύκολα η Τσέλσι, με την Μπέρμιγχαμ ο Γούτας!

Και κάπου εδώ, περνάμε στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται και την κλήρωση να λαμβάνει χώρα, για να μάθουμε τα ζευγάρια που αναμένεται να αναμετρηθούν τον επόμενο μήνα. Ντέρμπι Λονδίνου ανάμεσα σε Φούλαμ και Τότεναμ, υποδέχεται την Γουίμπλεντον η Τσέλσι, συναντά τη Μπέρμιγχαμ η Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα.

10.08.2023 | 00:00

Ο Μαρέσκα έκανε το 2Χ2 με τη Λέστερ, πρόκριση στα πέναλτι για την Κάρντιφ του Γούτα! (vid)

Στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ βρίσκεται με τη «βούλα» η Λέστερ, η οποία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Μπέρτον και συνεχίζει στον θεσμό. Το σκορ της αγωνιστικής η Μπρίστολ Σίτι επί της Όξφορντ Γιουνάιτεντ (5-1), πρόκριση στα πέναλτι για την Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα, ανατροπή για τη Λιντς επί της Σριούσμπερι.