Ειδήσεις » Carabao Cup

20.12.2023 | 00:10

Έσωσε την πρόκριση στο 90' + 2' κι έπειτα στα πέναλτι η Τσέλσι, πρώτη φορά στους «4» η Φούλαμ!

Με γκολ του Μούντρικ στις καθυστερήσεις και με τον Τρίπιερ μετά το «δώρο» που έκανε στον Ουκρανό, ν' αστοχεί και από την άσπρη βούλα, η Τσέλσι κατάφερε με το υπέρ της 4-2 στα πέναλτι (1-1 κ.α.) να προκριθεί στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ εις βάρος της Νιούκαστλ. Στους «4» για πρώτη φορά στην ιστορία της θα βρεθεί η Φούλαμ μετά το 7-6 επί της Έβερτον στα πέναλτι (1-1 κ.α.) στο «Γκούντισον Παρκ», πέρασε και η Μίντλεσμπρο που θα βρεθεί στον επόμενο γύρο μετά από μια 20ετία.    

18.12.2023 | 11:34

Ο Μουρίνιο δεν ξεχνά: «Με απέλυσαν πριν τον τελικό και έχουν άδεια τροπαιοθήκη…»!

Θα έχει να το λέει. Κι όσο η Τότεναμ παραμένει δίχως τίτλο, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα καυχιέται πως μαζί του ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Γι’ ακόμα μια φορά ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στην απόλυσή του από τον Λίβι στα «σπιρούνια», μερικές μέρες πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ το 2021.  

02.11.2023 | 17:49

Ο Χάκπο είδε το μαρκάρισμα στον Τσιμίκα κι έτρεξε να εκδικηθεί! (vid)

Η «κόκκινη» οικογένεια φανερώνεται σε κάθε ευκαιρία στα ματς της Λίβερπουλ και αυτή τη φορά ο Χάκπο έτρεξε να υπερασπιστεί τον Τσιμίκα μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Έλληνας μπακ στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ στο Λιγκ Καπ.  

02.11.2023 | 12:01

«Ο Ονάνα έπαθε... Μπέλιγχαμ στο πρώτο γκολ»: Ξανά καζούρα για τον Καμερουνέζο (pic)

Από το ζενίθ και το χειροκρότημα, ξανά στο ναδίρ. Ίσως όχι απαραίτητα γιατί φταίει, αλλά γιατί... πρόσφερε το meme της βραδιάς. Ο Αντρέ Ονάνα πάλι έγινε στόχος των «δαιμόνων» των social media που είδαν την αντίδρασή του στο πρώτο από τα τρία γκολ της Νιούκαστλ και βρήκαν την αιτία!  

02.11.2023 | 10:06

Η φάση που έβαλε σε υποψίες τους φίλους της Γιουνάιτεντ: «Μήπως θέλουν να διώξουν τον Τεν Χαγκ;» (vid)

Ο Μπρούνο Φερνάντες περνά στο ματς και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για γκολ. Μπορεί να σκοράρει ή τουλάχιστον, μπορεί να βρει εστία. Δεν το κάνει. Αστοχεί… απελπιστικά. Και αυτό, προκάλεσε την απορία πολλών, με την καχυποψία φυσικά να έχει κάνει την εμφάνισή της!

02.11.2023 | 00:12

Τριπλό «χαστούκι» της Νιούκαστλ στη Γιουνάιτεντ, όλα μαύρα πάνω απ' το Ολντ Τράφορντ! (vids)

Νεύρα, αποδοκιμασίες, απόγνωση, ατελείωτες μέρες κατήφειας και απόγνωσης! Όλα αυτά, τα ενίσχυσε η Νιούκαστλ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πέρασε σαν σίφουνας με το τελικό 3-0 από το «Ολντ Τράφορν» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Τρομερά δύσκολη η κατάσταση για Τεν Χαγκ και παίκτες, έχουν... μαυρίσει τα πάντα πάνω απ' το «Ολντ Τράφορντ».  

01.11.2023 | 23:21

Απίστευτες στιγμές στο Μάντσεστερ: «Τεν Χαγκ θα απολυθείς το πρωί» και ένα «Ολντ Τράφορντ» να αποδοκιμάζει!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίσσεται η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ στο «Ολντ Τράφορντ», με το 2-0 του πρώτου μέρους να φέρνει τρομερές αποδοκιμασίες και συνθήματα υπέρ της απόλυσης του Έρικ Τεν Χαγκ!

01.11.2023 | 23:19

Σε θεότρελη τροχιά ο Νούνιες, απίστευτο γκολ στο Λιγκ Καπ! (vid)

Ο Ντάργουιν Νούνιες φέτος είναι ασταμάτητος και όλα του πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζει στο μυαλό του! Και κάπως έτσι πέτυχε με απίθανο τρόπο το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ στην έδρα της Μπόρνμουθ για τους «8» του Λιγκ Καπ!