Ειδήσεις » FA Cup

28.01.2024 | 17:29

Η κλήρωση του 5ου γύρου: Ξανά στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, με Λούτον η Σίτι, «χαμός» στο Γουλβς – Μπράιτον!

Λήξη του πρώτου μέρους ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Νόριτς και ευκαιρία για… κλήρωση στο Κύπελλο Αγγλίας. Μεταφέρθηκε λόγω της διακοπής στην συνάντηση της Γουέστ Μπρομ με τη Γουλβς και αισίως, ολοκληρώθηκε. Ενδιαφέροντα τα ζευγάρια που προέκυψαν, ξεχωρίζει το Γουλβς – Μπράιτον στη φάση των «16». Εύκολα η Λίβερπουλ, με τη Λούτον η Σίτι.

28.01.2024 | 16:16

Θριαμβευτική πρόκριση για Γουλβς σε ντέρμπι που στιγματίστηκε από ανεγκέφαλους... (vids)

Με διακοπή περίπου μισής ώρας λόγω εκτεταμένων επεισοδίων από ανεγκέφαλους οπαδούς λίγο μετά το δεύτερο τέρμα της Γουλβς στο «Χόθορνς», η Γουλβς εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου με το τελικό 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ, στην επανεμφάνιση του Black Country Derby στο αγγλικό ποδόσφαιρο! Πρώτη νίκη των «λύκων» σε αυτό το γήπεδο μετά από 27 χρόνια!  

28.01.2024 | 15:53

Ο Ματέους Κούνια το είχε πει: Το δικό του γκολ «επέφερε» επεισόδια στο Γουέστ Μπρομ – Γουλβς! (vid)

Το είχε δηλώσει ξεκάθαρα ο Ματέους Κούνια… Δεν μπορούσε να περιμένει την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Γουλβς. Πίστευε πως είναι το σημαντικότερο ντέρμπι στην καριέρα του, παρά το γεγονός πως έχει συμμετάσχει και σε Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ. Και τελικά, με δικό του γκολ, το αγγλικό ντέρμπι διεκόπη!

28.01.2024 | 15:30

Προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι του «Χόθορνς», άγριοι καυγάδες στις εξέδρες! (vid)

Το δεύτερο γκολ της Γουλβς στο ντέρμπι με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» προκάλεσε σύρραξη σε διαφορετικά σημεία στις εξέδρες του γηπέδου και αποφασίστηκε προσωρινή διακοπή με τις ομάδες ν' αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο! Πήρε αμέσως το παιδί του στα χέρια του για να το προστατεύσει ο Μπάρτλεϊ! 

28.01.2024 | 11:52

Ολμπράιτον και Βάρντι ξύπνησαν στους οπαδούς της Λέστερ τις πιο ωραίες αναμνήσεις (vid)

Απόλυτα πιστοί στο κλαμπ με το οποίο έζησαν τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας τους, οι Ολμπράιτον και Βάρντι συνεργάστηκαν άψογα στο ματς Κυπέλλου της Λέστερ κόντρα στην Μπέρμιγχαμ και θύμισαν σε όλους εποχές 2016...  

27.01.2024 | 22:56

«Θα το διεκδικήσουμε»: Ο Χάου το είχε πει, η Νιούκαστλ πανηγύρισε και προκρίθηκε! (vids)

Το ήθελε περισσότερο, γνώριζε πώς θα το διεκδικήσει και η πρόκριση της Νιούκαστλ στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, είναι γεγονός. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, «κλείδωσε» το αποτέλεσμα ο Νταν Μπερν, δεν εντυπωσίασε η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα. Στόχος πλέον το πρώτο «ασπρόμαυρο» τρίποντο στο «Βίλα Παρκ», μετά το 2013!

27.01.2024 | 19:10

Η πρόκριση που δεν θα ξεχάσουν ποτέ: To γκολ της Λούτον στο 95’ μέσα στο «Γκούντισον Παρκ»! (vid)

Απίθανη πρόκριση της Λούτον στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, φοβερές αντιδράσεις από τον κόσμο της και τον Ρομπ Έντουαρντς. Επικράτησε με 2-1 της Έβερτον και συνεχίζει, περνώντας νικηφόρα από το «Γκούντισον Παρκ»!

27.01.2024 | 19:05

Όσο ο Ζοάο Πέδρο δεν χάνει πέναλτι, η Μπράιτον θα συνεχίζει– Σκοράρει… ακόμα ο Βάρντι! (vids)

Πέντε γκολ η Μπράιτον, χατ-τρικ ο Ζοάο Πέδρο και πρόκριση με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε μία ιδιαίτερα απρόβλεπτη αναμέτρηση. Τρομερός ο Βραζιλιάνος φορ από το σημείο του πέναλτι, συνεχίζεται το σερί που τον θέλει να μην έχει αστοχήσει ποτέ. Τεράστια πρόκριση για τη Λούτον επί της Έβερτον στο 95ο λεπτό, σκόραρε για πρώτη φορά εντός του 2024 ο Τζέιμι Βάρντι!

27.01.2024 | 16:29

Τι παραμύθι ζει η Μέντστοουν Γιουνάιτεντ: Πέταξε εκτός την Ίπσουϊτς! (vids)

Το Κύπελλο Αγγλίας έκανε ξανά τα μαγικά του! Η Μέντστοουν Γιουνάιτεντ ζει το απόλυτο παραμύθι, με την ομάδα του Τζορτζ Ελοκόμπι να περνά για πρώτη φορά στους «16» μετά το εκπληκτικό 2-1 επί της Ίπσουϊτς στο Portman Road! Τρομερή ιστορία για το μαχητικό σύνολο από τη National League South!