Ειδήσεις » FA Cup

17.03.2024 | 12:33

Ο Πεπ θέλει τον Μπερνάρντο μαζί του και τα επόμενα χρόνια στη Σίτι (vids)

Είναι πολύτιμος. Το έδειξε και στο ματς Κυπέλλου με τη Νιούκαστλ. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έστειλε τη Σίτι στα ημιτελικά. Ο Πεπ γνωρίζει τη σημασία της παρουσίας του Πορτογάλου στα σχέδιά του και τον θέλει μαζί του και τα επόμενα χρόνια στο Etihad.  

16.03.2024 | 21:23

Στην τετράδα του Κυπέλλου Αγγλίας με δύο… κόντρες η Σίτι: «Καθάρισε» ο Μπερνάρντο, δεν υπήρχε η Νιούκαστλ! (vids)

Δεν χρειάστηκε καν να πατήσει το γκάζι η Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν τόσο απλή υπόθεση η επικράτηση απέναντι στη Νιούκαστλ του Έντι Χάου. Δεν απειλήθηκε… ποτέ, σκόραρε δις με κόντρα, είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπερνάρντο Σίλβα. Στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας οι «πολίτες», αναμένουν ποιες θα πλαισιώσουν αυτή και την Κόβεντρι!

16.03.2024 | 16:19

Αυτή είναι η μαγεία του Κυπέλλου: Αδιανόητη πρόκριση της Κόβεντρι με ανατροπή στο 90'+10'!

Ό,τι και να ειπωθεί, ό,τι και να γραφτει γι' αυτό το ποδοσφαιρικό έπος είναι μικρό! Ό,τι συνέβη στο «Μολινό» και όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία λεπτά του ματς είναι για να γίνουν κινηματογραφική ταινία! Η Κόβεντρι μέχρι το 82' βρισκόταν μπροστά στο σκορ, δέχθηκε ανατροπή από τη Γουλβς μέχρι το 88' και έκανε το δικό της μαγικό come-back στο 90' + 7' και το 90'+10' για το 3-2 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά από το 1987!      

15.03.2024 | 17:05

Το ντέρμπι ξεκίνησε από νωρίς: Η… προκλητική ατάκα παίκτη της Γιουνάιτεντ για τη Λίβερπουλ και το «Ολντ Τράφορντ»!

Ο Σοφιάν Άμραμπατ ξεκίνησε το ντέρμπι… δύο ημέρες νωρίτερα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προετοιμάζεται πολύ «πεινασμένα» για το μεγάλο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, στο FA Cup!

01.03.2024 | 14:07

Τιμωρημενός απ' τα ματς της Λιντς είναι ο οπαδός που έπεσε από το πάνω διάζωμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (vid)

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά… Όσο κι αν ο 33χρονος οπαδός που έπεσε από το πάνω διάζωμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα όπου παίζει η Λιντς, βρήκε τρόπο να βρεθεί στις εξέδρες στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου!  

29.02.2024 | 16:39

Ο κόσμος φώναζε σουτ, ο Γκόμεζ το έστειλε στην εξέδρα και ο πάγκος ξεκαρδίστηκε! (vid)

Απίθανο σκηνικό στο «Άνφιλντ» στο ματς της Λίβερπουλ με τη Σαουθάμπτον για το Κύπελλο. Ο Γκόμεζ που έπαιξε… 6άρι, άκουσε τον κόσμο να του φωνάζει να δοκιμάσει το πόδι του από απόσταση, εκείνος άκουσε και το αποτέλεσμα ήταν … για γέλια!  

29.02.2024 | 10:26

Ο πανηγυρισμός του Μούντρικ αλά… Λίλαρντ και η υπομονή (vid)

Ο Μικάιλο Μούντρικ, έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, ακόμα «ψάχνεται». Βέβαια, πλέον το κάνει αρκετά πιο ήρεμος, αλλά και πάλι κατανοεί πως έχει αρκετό δρόμο να διανύσει. Σκοράροντας απέναντι στη Λιντς στο ματς του Κυπέλλου έδειξε τον καρπό του, σαν να φοράει ρολόι και αυτό είχε τη δική του σημασία για τα «πιστεύω» του.  

28.02.2024 | 23:51

Και με «παιδιά», και με τραυματισμούς, και στο FA Cup, και στο Λιγκ Καπ: Το… ξαναέκανε ο Κλοπ με τη Λίβερπουλ! (vids)

Πήρε το Λιγκ Καπ με «πιτσιρικάδες» και θέλει να κάνει το ίδιο με το FA Cup; Προφανώς όχι, αλλά αυτούς έχει στη διάθεσή του ο Γιούργκεν Κλοπ, και με αυτούς παίζει. Και όσο τον δικαιώνουν, η Λίβερπουλ απλώς συνεχίζει μέσα σε όλους της τους στόχους. Κέρδισε με 3-0 την εξαιρετική Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ» και χαμογελά διάπλατα. Σκόρερ οι 18άχρονοι, Κούμας και Ντανς, εξαιρετικός ο Κέλεχερ, έπαιξε 90 λεπτά ο Κώστας Τσιμίκας. Και μία… ιδιαίτερη, κόκκινη ιστορία συνεχίζεται!