Ειδήσεις » FA Cup

28.01.2024 | 15:30

Προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι του «Χόθορνς», άγριοι καυγάδες στις εξέδρες! (vid)

Το δεύτερο γκολ της Γουλβς στο ντέρμπι με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» προκάλεσε σύρραξη σε διαφορετικά σημεία στις εξέδρες του γηπέδου και αποφασίστηκε προσωρινή διακοπή με τις ομάδες ν' αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο! Πήρε αμέσως το παιδί του στα χέρια του για να το προστατεύσει ο Μπάρτλεϊ! 

28.01.2024 | 11:52

Ολμπράιτον και Βάρντι ξύπνησαν στους οπαδούς της Λέστερ τις πιο ωραίες αναμνήσεις (vid)

Απόλυτα πιστοί στο κλαμπ με το οποίο έζησαν τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας τους, οι Ολμπράιτον και Βάρντι συνεργάστηκαν άψογα στο ματς Κυπέλλου της Λέστερ κόντρα στην Μπέρμιγχαμ και θύμισαν σε όλους εποχές 2016...  

27.01.2024 | 22:56

«Θα το διεκδικήσουμε»: Ο Χάου το είχε πει, η Νιούκαστλ πανηγύρισε και προκρίθηκε! (vids)

Το ήθελε περισσότερο, γνώριζε πώς θα το διεκδικήσει και η πρόκριση της Νιούκαστλ στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, είναι γεγονός. Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, «κλείδωσε» το αποτέλεσμα ο Νταν Μπερν, δεν εντυπωσίασε η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα. Στόχος πλέον το πρώτο «ασπρόμαυρο» τρίποντο στο «Βίλα Παρκ», μετά το 2013!

27.01.2024 | 19:10

Η πρόκριση που δεν θα ξεχάσουν ποτέ: To γκολ της Λούτον στο 95’ μέσα στο «Γκούντισον Παρκ»! (vid)

Απίθανη πρόκριση της Λούτον στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, φοβερές αντιδράσεις από τον κόσμο της και τον Ρομπ Έντουαρντς. Επικράτησε με 2-1 της Έβερτον και συνεχίζει, περνώντας νικηφόρα από το «Γκούντισον Παρκ»!

27.01.2024 | 19:05

Όσο ο Ζοάο Πέδρο δεν χάνει πέναλτι, η Μπράιτον θα συνεχίζει– Σκοράρει… ακόμα ο Βάρντι! (vids)

Πέντε γκολ η Μπράιτον, χατ-τρικ ο Ζοάο Πέδρο και πρόκριση με χαρακτηριστική ευκολία απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε μία ιδιαίτερα απρόβλεπτη αναμέτρηση. Τρομερός ο Βραζιλιάνος φορ από το σημείο του πέναλτι, συνεχίζεται το σερί που τον θέλει να μην έχει αστοχήσει ποτέ. Τεράστια πρόκριση για τη Λούτον επί της Έβερτον στο 95ο λεπτό, σκόραρε για πρώτη φορά εντός του 2024 ο Τζέιμι Βάρντι!

27.01.2024 | 16:29

Τι παραμύθι ζει η Μέντστοουν Γιουνάιτεντ: Πέταξε εκτός την Ίπσουϊτς! (vids)

Το Κύπελλο Αγγλίας έκανε ξανά τα μαγικά του! Η Μέντστοουν Γιουνάιτεντ ζει το απόλυτο παραμύθι, με την ομάδα του Τζορτζ Ελοκόμπι να περνά για πρώτη φορά στους «16» μετά το εκπληκτικό 2-1 επί της Ίπσουϊτς στο Portman Road! Τρομερή ιστορία για το μαχητικό σύνολο από τη National League South!   

27.01.2024 | 15:46

Η απόλυτη παράνοια: Η Μέντστοουν προηγείται κόντρα στην Ίπσουϊτς! (vids)

Η μαγεία του Κυπέλλου Αγγλίας έκανε την εμφάνισή της στο παιχνίδι της Ίπσουϊτς κόντρα στη Μέντστοουν, με την ομάδα της National League Sounth να βρίσκει τρόπο να προηγηθεί και να προκαλεί... παροξυσμό στους οπαδούς της!  

27.01.2024 | 10:39

Ο Πεπ... δεν ήξερε τι να νιώσει: Έβαζε τις φωνές στον Ρούμπεν και άρπαζε τον Ντε Μπρόινε να τον φιλήσει! (vid)

Κλασσικός Πεπ. Δεν του έφτανε μια μεγάλη νίκη και πρόκριση στο Κύπελλο, έπρεπε να κάνει... μάθημα σε παίκτη του αμέσως μετά τη λήξη του ματς! Ωστόσο, ενώ πολύ ήθελε να βάλει τις φωνές στον Ρούμπεν Ντίας, ήθελε και να δείξει στον Ντε Μπρόινε πως ήταν χαρούμενος! 

27.01.2024 | 00:04

Μία πρόκριση γεμάτη… αμφισβήτηση: Φωνές για το γκολ της Σίτι, ζητά φάουλ η Τότεναμ! (vid)

«Χαμός» επικράτησε στο Λονδίνο, μετά το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι και την πρόκριση επί της Τότεναμ, με 1-0, στην πρώτη της νίκη στο εν λόγω γήπεδο. Η πρόκριση είναι γεγονός, έντονες διαμαρτυρίες από την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου για τη φάση του γκολ!