Ειδήσεις » FA Cup

23.04.2024 | 17:18

Δικαιολογείται ή το συνεχίζει ο Άντονι κατά της Κόβεντρι; «Απάντησα για τον… κόσμο της Γιουνάιτεντ!»

Κατηγορεί την Κόβεντρι και συγκεκριμένα, τον Ράιτ, που διαμόρφωσε το 3-3 της κανονικής διάρκειας ο Άντονι, λέγοντας πως εξαιτίας της κίνησής του, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει, μόλις προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

22.04.2024 | 19:26

Ημιτελικοί FA Cup και «κομμένη ανάσα»: Από το Όλνταμ – Γιουνάιτεντ, στην Κόβεντρι του 1987 και του… 2024! (vids)

Το «έπος» της Κόβεντρι εν έτει 2024 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απερίγραπτο. Δεν… υπάρχει αυτό που παρακολουθήσαμε στο «Wembley». Αυτό το 3-0 σε βάρος της που έγινε… 3-3, ο τρόπος που αποκλείστηκε, η συγκινητική της εμφάνιση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι το FA Cup και δεν πρέπει να μας προξενεί κάποια εντύπωση. «Ιστορικά» άλλωστε, το έχουμε διαπιστώσει. Από το 1987 και εκείνο το Κόβεντρι – Λιντς, μέχρι την πρόκριση της Όλνταμ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το σόλο γκολ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ!

22.04.2024 | 17:13

Γίνεται όλο και χειρότερο με τον Άντονι: Αδιανόητη η κίνησή του (vid)

Μόνο εκείνος κατάλαβε γιατί το έκανε. Ή ίσως και να μην κατάλαβε ποιους είχε απέναντί του. Το βλέμμα του και ο τρόπος που επέλεξε ο Άντονι να πικάρει τους παίκτες της Κόβεντρι μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ στα πέναλτι, δείχνουν παντελή άγνοια της κατάστασης και κάκιστο αυθορμητισμό.  

22.04.2024 | 12:21

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει: Έμειναν στο γήπεδο να δείξουν την υπερηφάνεια τους οι οπαδοί της Κόβεντρι (vid)

Τρομερά σκηνικά και πρωτόγνωρα στο «Γουέμπλεϊ», με τους ηττημένους να μένουν στον αγωνιστικό χώρο και τις εξέδρες και να γεύονται μέχρι τέλους τις στιγμές υπερηφάνειας, παρά τον αποκλεισμό τους. Αυτό το κέρδισε η άξια θαυμασμού και χειροκροτήματος, Κόβεντρι, μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  

22.04.2024 | 11:41

Ο Χόιλουντ έμεινε να πανηγυρίζει μόνος του μια πρόκριση που δεν χάρηκε κανείς (pic)

Εκτός από τον Άντονι που φέρθηκε άμυαλα προς τους παίκτες της Κόβεντρι, ο Ράσμους Χόιλουντ βρέθηκε στον πιο άβολο πανηγυρισμό πρόκρισης σε τελικό Κυπέλλου, αφού… ουδείς έτρεξε να το γιορτάσει μαζί του μετά το καθοριστικό πέναλτι.  

21.04.2024 | 20:24

Έρικ, αυτό είναι επιτυχία; Χρειάστηκε άγχος, 120 λεπτά και πέναλτι για να περάσει η Γιουνάιτεντ την Κόβεντρι! (vids)

Είναι αδιανόητο αυτό που έχει συμβεί στον ημιτελικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κόβεντρι. Τι μπορεί να σχολιάσει κανείς… Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικρατούσαν με 3-0, «αυτοκτόνησαν», το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και η Κόβεντρι, που ούτως ή άλλως αξίζει συγχαρητήρια, βρέθηκε ένα… πέναλτι μακριά από την πρόκριση. Άντεξαν οι «κόκκινοι διάβολοι», θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσουν για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τη Μάντσεστερ Σίτι!