Ειδήσεις » FA Cup

26.05.2024 | 10:46

«Δεν τους ένοιαζε καν»: Τι φώναζε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στα αποδυτήρια της Σίτι, μετά τον χαμένο τελικό; (vid)

«Τέσσερα στη σειρά παιδιά, τέσσερα στη σειρά!». Και κάπως έτσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμοιαζε να μην ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Διότι οι τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις της Premier League, του είναι αρκετές…

26.05.2024 | 08:52

Άδειο γήπεδο, τελικός χωρίς κόσμο, έτη φωτός πίσω από τους Άγγλους, και στο τέλος… φταίει η Φραπάρ!

Άδειο γήπεδο. Ένα «άχρωμο» πράγμα. Ένας τελικός Κυπέλλου, που δεν είναι γιορτή. Ένας τελικός Κυπέλλου που λαμβάνει χώρα στον Βόλο, κάποιος θα πανηγυρίσει και στο φινάλε, θα φταίει πάντα ο διαιτητής. Όποιος και αν είναι αυτός. «Σήμερα» έμελλε να είναι η Γαλλίδα, Στεφανί Φραπάρ. Όλοι «έπεσαν» πάνω της, για τις κόκκινες κάρτες. Όλοι σήμερα θα μάθουν πως έχει δώσει 10 σε 22 παιχνίδια φέτος, όπου έχει σφυρίξει. Και μετά, βάζεις να δεις τι συνέβη στο Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αντιλαμβάνεσαι πολλά…

25.05.2024 | 20:07

Ο Τεν Χαγκ ήταν ξεκάθαρος: «Δεν ξέρω αν φεύγω από τη Γιουνάιτεντ – Παρέλαβα ένα χάος, μην το ξεχνάτε!»

Αφοπλιστικός ο Έρικ Τεν Χαγκ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε του τελικού και την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ρωτήθηκε για το μέλλον του, μίλησε για το πώς παρέλαβε τους «κόκκινους διαβόλους»!

25.05.2024 | 18:56

Μία Γιουνάιτεντ που θυμήθηκε το… DNA της: Σήκωσε το 13ο Κύπελλο Αγγλίας της, με ματς – σεμινάριο απέναντι στη Σίτι! (vids)

Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως θέλει να την βλέπει ο κόσμος της. Μία… κανονική ομάδα, που θυμήθηκε το DNA της και κατέκτησε το 13ο Κύπελλο Αγγλίας στην ιστορία της, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Σίτι. Σεμιναριακό παιχνίδι από τον Έρικ Τεν Χαγκ, καταλυτικός ο Γκαρνάτσο, απαραίτητος και… ηγέτης ο Μπρούνο Φερνάντες. Μείωσε ο Ντοκού από λάθος του Ονάνα, αλλά άντεξε η Γιουνάιτεντ!

25.05.2024 | 17:46

ΤΙ ΑΣΙΣΤ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ; Απίθανη πάσα του Μπρούνο, φοβερό γκολ της Γιουνάιτεντ για το 2-0! (vid)

Φοβερή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Wembley», προηγείται με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι. Highlight των πρώτων 40 λεπτών, η απίθανη ασίστ του Μπρούνο Φερνάντες, για να χριστεί σκόρερ και ο Κόμπι Μέινου!

25.05.2024 | 16:08

Ώρα τελικού: Με εκπλήξεις η ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ από τον Τεν Χαγκ, όλοι βασικοί για τη Σίτι!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να συναντά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Έχει εκπλήξεις η ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων», καμία αυτή των «πολιτών»!

24.05.2024 | 13:10

Τεν Χαγκ: «Πρώτα το τρόπαιο, μετά ο απολογισμός και… βλέπουμε»! (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ήθελε να μιλήσει μονάχα για τη μεγάλη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει το Κύπελλο το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ» και έδειξε πως κι εκείνος δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον κι αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας…  

23.04.2024 | 17:18

Δικαιολογείται ή το συνεχίζει ο Άντονι κατά της Κόβεντρι; «Απάντησα για τον… κόσμο της Γιουνάιτεντ!»

Κατηγορεί την Κόβεντρι και συγκεκριμένα, τον Ράιτ, που διαμόρφωσε το 3-3 της κανονικής διάρκειας ο Άντονι, λέγοντας πως εξαιτίας της κίνησής του, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει, μόλις προκρίθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

22.04.2024 | 19:26

Ημιτελικοί FA Cup και «κομμένη ανάσα»: Από το Όλνταμ – Γιουνάιτεντ, στην Κόβεντρι του 1987 και του… 2024! (vids)

Το «έπος» της Κόβεντρι εν έτει 2024 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απερίγραπτο. Δεν… υπάρχει αυτό που παρακολουθήσαμε στο «Wembley». Αυτό το 3-0 σε βάρος της που έγινε… 3-3, ο τρόπος που αποκλείστηκε, η συγκινητική της εμφάνιση. Αλλά στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι το FA Cup και δεν πρέπει να μας προξενεί κάποια εντύπωση. «Ιστορικά» άλλωστε, το έχουμε διαπιστώσει. Από το 1987 και εκείνο το Κόβεντρι – Λιντς, μέχρι την πρόκριση της Όλνταμ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το σόλο γκολ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ!