Ειδήσεις » FA Cup

28.01.2024 | 20:27

Κατέρριψε κάθε αρνητικό ρεκόρ ο Τεν Χαγκ, αλλά η Γιουνάιτεντ απέκλεισε τη Νιούπορτ και συνεχίζει! (vids)

Είδε το 2-0 να γίνεται… 2-2. Δέχθηκε δύο γκολ στο Κύπελλο Αγγλίας από ομάδα μικρότερης κατηγορίας, για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα. Γύρισε στο 1970 και σε εποχές που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν είχε αφιχθεί καν στο «Ολντ Τράφορντ». Στο τέλος της ημέρας όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε με 4-2, εκτός έδρας, τη Νιούπορτ, και συνεχίζει στον 5ο γύρο!

28.01.2024 | 19:20

Πήγε να «πέσει» το γήπεδο στο Νιούπορτ – Γιουνάιτεντ: Σκόραρε η ομάδα της 4ης κατηγορίας από τα… 25 μέτρα! (vid)

Στιγμή «βγαλμένη» στον απόλυτο βαθμό από Κύπελλο Αγγλίας και… FA Cup. «Τρελή» εξέλιξη στο Νιούπορτ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γκολ η ομάδα της League Two από τα 25 μέτρα. Δυναμώστε την ένταση!

28.01.2024 | 18:49

Για το φινάλε, μία… καρδιά για τον κόσμο: Ο τρόπος που ο Γιούργκεν Κλοπ χαιρέτησε το «Άνφιλντ»! (vid)

Βρείτε έναν να σας αγαπάει όσο ο Γιούργκεν Κλοπ τη Λίβερπουλ και τον κόσμο της. Να σας το δείχνει με μία μεγάλη καρδιά. Να συγκινείται όταν σας κοιτά. Και κάπως έτσι, η Λίβερπουλ συνεχίζει στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας!

28.01.2024 | 18:24

«Αποθέωση και κόκκινο πάρτι, μέχρι να… αλλάξεις γνώμη»: Η Λίβερπουλ προκρίθηκε για χάρη του Κλοπ! (vids)

Στο πρώτο απόγευμα μετά την ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ, περί αποχώρησης από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι. Σε ένα «Άνφιλντ» που περιβαλλόταν από απίστευτη συγκίνηση. Σε ένα από τα πιο ηχηρά «You will never walk alone» που έχουν ακουστεί φέτος και με έναν συγκινημένο Γερμανό προπονητή, που κρατιόταν για να μην «ξεσπάσει». Δεν θα μπορούσε να… γλιτώσει η Νόριτς, πρόκριση με «πεντάρα» για τη Λίβερπουλ (5-2), που συνεχίζει στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Ισάριθμοι διαφορετικοί σκόρερ, επέστρεψαν Ρόμπερτσον και Σόμποσλαϊ!

28.01.2024 | 17:29

Η κλήρωση του 5ου γύρου: Ξανά στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ, με Λούτον η Σίτι, «χαμός» στο Γουλβς – Μπράιτον!

Λήξη του πρώτου μέρους ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Νόριτς και ευκαιρία για… κλήρωση στο Κύπελλο Αγγλίας. Μεταφέρθηκε λόγω της διακοπής στην συνάντηση της Γουέστ Μπρομ με τη Γουλβς και αισίως, ολοκληρώθηκε. Ενδιαφέροντα τα ζευγάρια που προέκυψαν, ξεχωρίζει το Γουλβς – Μπράιτον στη φάση των «16». Εύκολα η Λίβερπουλ, με τη Λούτον η Σίτι.

28.01.2024 | 16:16

Θριαμβευτική πρόκριση για Γουλβς σε ντέρμπι που στιγματίστηκε από ανεγκέφαλους... (vids)

Με διακοπή περίπου μισής ώρας λόγω εκτεταμένων επεισοδίων από ανεγκέφαλους οπαδούς λίγο μετά το δεύτερο τέρμα της Γουλβς στο «Χόθορνς», η Γουλβς εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου με το τελικό 2-0 επί της Γουέστ Μπρομ, στην επανεμφάνιση του Black Country Derby στο αγγλικό ποδόσφαιρο! Πρώτη νίκη των «λύκων» σε αυτό το γήπεδο μετά από 27 χρόνια!  

28.01.2024 | 15:53

Ο Ματέους Κούνια το είχε πει: Το δικό του γκολ «επέφερε» επεισόδια στο Γουέστ Μπρομ – Γουλβς! (vid)

Το είχε δηλώσει ξεκάθαρα ο Ματέους Κούνια… Δεν μπορούσε να περιμένει την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Γουλβς. Πίστευε πως είναι το σημαντικότερο ντέρμπι στην καριέρα του, παρά το γεγονός πως έχει συμμετάσχει και σε Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ. Και τελικά, με δικό του γκολ, το αγγλικό ντέρμπι διεκόπη!

28.01.2024 | 15:30

Προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι του «Χόθορνς», άγριοι καυγάδες στις εξέδρες! (vid)

Το δεύτερο γκολ της Γουλβς στο ντέρμπι με τη Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς» προκάλεσε σύρραξη σε διαφορετικά σημεία στις εξέδρες του γηπέδου και αποφασίστηκε προσωρινή διακοπή με τις ομάδες ν' αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο! Πήρε αμέσως το παιδί του στα χέρια του για να το προστατεύσει ο Μπάρτλεϊ!