Ειδήσεις » FA Cup

07.02.2024 | 00:18

Πήρε φόρα στην παράταση και πέρασε στους «16» η Λιντς (vids)

Στα 90' της κανονικής διάρκειας είχε ένα γκολ, τρία δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Στην παράταση... πήρε φόρα και πέτυχε τρία τέρματα! Η Λιντς χρειάστηκε 120 λεπτά αγώνα για να φτάσει στο 4-1 επί της Πλίμουθ στη μεταξύ τους ρεβάνς και να προκριθεί στους «16» του φετινού Κυπέλλου. 

06.02.2024 | 23:42

Φοβερή Κόβεντρι, λάμψη Άνταμς στην πρόκριση της Σαουθάμπτον (vids)

Με ξεσπάσματα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, οι Κόβεντρι και Σαουθάμπτον πέρασαν εύκολα και εντυπωσιακά μέσω των ρεβάνς στους «16» του Κυπέλλου! Οι «sky blues» έφτασαν στο 4-1 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και οι «άγιοι» με τον Τσε Άνταμς να έχει δυο ασίστ κι ένα γκολ πανηγύρισαν το 3-0 επί της Γουότφορντ.  

29.01.2024 | 23:22

Ήθελε... φοβέρα η Μπλάκμπερν, αλλά «καθάρισε» τη Ρέξαμ και προκρίθηκε (vids)

Το ξεκίνημα της βραδιάς ήταν τέτοιο που όλοι θα σκέφτηκαν «ακόμα ένα Χολιγουντιανό σενάριο είναι έτοιμο να ξεδιπλωθεί μπροστά μας». Όμως, η Μπλάκμπερν δεν είχε καμία διάθεση για... μυθοπλασία κι έτσι «καθάρισε» τη Ρέξαμ με ανατροπή σε δυο λεπτά και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας με το τελικό 4-1.  

29.01.2024 | 17:49

Από τα χωράφια και τις αγελάδες, στο γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ (vids)

Το χορτάρι σίγουρα είναι κάτι που του προκαλεί οικειότητα. Άλλωστε, έχει μάθει ν’ ασχολείται με τη γη. Αυτό που δεν θα περίμενε ποτέ ο Γουιλ Έβανς, αν του το έλεγε κάποιος δουλεύοντας στα χωράφια μαζί του πριν από μια τριετία, είναι να ισοφαρίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς του Κυπέλλου Αγγλίας!  

29.01.2024 | 11:32

Ρόμπερτσον: «Όταν μας το είπε ο Κλοπ δεν ξέραμε τι να κάνουμε…» (vid)

Την αντίδραση του ιδίου και των συμπαικτών του, τη στιγμή που ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, αποκάλυψε ο Άντι Ρόμπερτσον, λέγοντας χαρακτηριστικά πως άπαντες «πάγωσαν» και δεν ήξεραν πού να κοιτάξουν και τι να πουν...   

29.01.2024 | 10:53

Ο Τεν Χαγκ πήγε στον αντίπαλο κόουτς κρασί απ’ τον Σερ Άλεξ και άκουσε: «Δεν πίνω»! (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ λίγο μετά το 4-2 της Γιουνάιτεντ επί της Νιούπορτ φρόντισε να δείξει την εκτίμησή του προς την αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή της, χαρίζοντας στον Γκρέιαμ Κάφλαν ένα κρασί διαλεγμένο από τον Σερ Άλεξ! Ο Ολλανδός τεχνικός, σίγουρα, δεν θα μπορούσε να περιμένει την απάντηση που πήρε!  

28.01.2024 | 22:54

Συγκίνηση: «Γροθιά» στο ρατσισμό η... συγγνώμη μικρού φίλου της Σέφιλντ Γουένσντεϊ! (vid)

«Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει, υπάρχει ελπίδα». Tίποτα δε φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο από αυτό, μετά το υπέροχο βίντεο που κάνει τελευταία το γύρο του διαδικτύου.

28.01.2024 | 20:38

Έγινε viral ο Άντονι για λάθος λόγους: Φιλούσε το σήμα της Γιουνάιτεντ μπροστά στο κοινό της… Νιούπορτ! (vid)

Γιατί να το κάνεις αυτό; Παίζεις στην Premier League, ανήκεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιμετωπίζεις μία ομάδα της 4ης κατηγορίας στο «Νησί». Σκοράρεις απέναντί της και κάνεις το 3-2. Σύμφωνοι. Στο 68ο λεπτό. Γιατί να «πικάρεις» τους οπαδούς της; Γιατί να τους δώσεις την δυνατότητα να αντιδράσουν… έτσι;