Ειδήσεις » FA Cup

20.04.2024 | 21:13

Η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, η Τσέλσι αδίκησε ξανά τον εαυτό της! (vids)

Ήταν κουρασμένη, προερχόταν από παράταση, πέναλτι και αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, της έλειπε ο Χάαλαντ, παρουσίασε αμυντική ανισορροπία και κενά για ένα ημίχρονο. Δέχθηκε φάσεις, στάθηκε τυχερή, δεν «πλήρωσε» την αφέλειά της. Και αφού η Τσέλσι δεν «σκότωσε» τη Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το έκανε στο φινάλε. «Χρυσός» σκόρερ στο 84ο λεπτό ο Μπερνάρντο Σίλβα, η Σίτι θα παίξει στο Wembley στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας ξανά. Αναμένει την αντίπαλό της ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Κόβεντρι, διεκδικεί το 8ο FA Cup της ιστορίας της!

20.04.2024 | 20:06

«Πόσοι έχουν περάσει έτσι τον Ρόδρι;» Απίθανος Πάλμερ, «αγγίζει» το 1-0 ξανά η Τσέλσι με τη Σίτι! (vid)

Έχει αδιαμφισβήτητα τις πιο κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι η Τσέλσι. Πέραν αυτής του Τζάκσον, έκανε ακόμη μία την εμφάνισή της, με τον Κόουλ Πάλμερ να «αδειάζει’ τον Ρόδρι, αλλά να μην σκοράρει!

20.04.2024 | 19:14

Όλη η Αγγλία περιμένει… νέα: Εκτός αποστολής ο Χάαλαντ, ο Πεπ μίλησε για τραυματισμό!

Εκτός αποστολής για τον ημιτελικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι ο Έρλινγκ Χάαλαντ λόγω τραυματισμού. Το επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, μεγάλη η ανησυχία στους «πολίτες», άπαντες αναμένουν εξελίξεις!

20.04.2024 | 10:34

Η αγωνία του Γκουαρδιόλα είναι ευτυχία για τον Ποτσετίνο: Τι συμβαίνει με Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε

Και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να τους βρει ανέτοιμους απέναντί του, ο Ποτσετίνο τρίβει τα χέρια του. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αντιλαμβάνεται πως οι Χάαλαντ και Ντε Μπρόινε δεν είναι στην ιδανική κατάσταση ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου με τους «μπλε» στο «Γουέμπλεϊ». 

19.04.2024 | 17:50

Τριπλή επιστροφή στην Τσέλσι για την πρόκριση!

Την κατάλληλη στιγμή επέστρεψαν στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο οι Έντσο, Ντισασί και Στέρλινγκ, προκαλώντας τη χαρά του Αργεντινού τεχνικού της Τσέλσι ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου με τη Σίτι στο «Γουέμπλεϊ».  

18.04.2024 | 15:48

Το νέο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλάζει παντελώς το Κύπελλο Αγγλίας

«Έπεσε» και το … τελευταίο οχυρό του Κυπέλλου Αγγλίας, αφού από τη νέα σεζόν δεν θα υπάρχουν καθόλου ρεβάνς, ούτε στον πρώτο γύρο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού! Τι αλλάζει με τη διεξαγωγή των αγώνων τα Σαββατοκύριακα και τις αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.  

05.04.2024 | 19:35

Μία υπόκλιση από τον Καθόρλα στον Βενγκέρ: Η απίθανη παρατήρηση του Αλσατού στο Άρσεναλ – Χαλ! (vid)

Το θυμάστε το γκολ; Πιθανώς «ναι». Αυτό το εκπληκτικό φάουλ του Σάντι Καθόρλα απέναντι στη Χαλ, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2014. Μία τρομερή έμπνευση του Ισπανού, ο οποίος είχε… πλάνο. Και αυτό, το είχε καταστρώσει ο Αρσέν Βενγκέρ!

22.03.2024 | 14:00

Ανησυχεί η Αστυνομία για το Γιουνάιτεντ – Κόβεντρι και αλλάζει την ώρα

Λίγο νωρίτερα από την ώρα που εισηγήθηκε η FA, θέλει η Αστυνομία να οριστεί η διεξαγωγή του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Κόβεντρι στο «Γουέμπλεϊ», βάζοντας την ταμπέλα «high risk» στο παιχνίδι.  

18.03.2024 | 12:03

Έλειπε ο Έντσο και δεν υπήρχε ηγέτης να σταματήσει την κουβέντα για το πέναλτι... (vid)

Ο Στέρλινγκ ζήτησε από τον Πάλμερ να εκτελέσει το πέναλτι απέναντι στη Λέστερ, τον έπεισε και τελικά έκανε λάθος από την άσπρη βούλα. Έχει προκαλέσει ξανά την ίδια κουβέντα, αλλά τότε υπήρχε ο Έντσο να βάλει τα πράγματα στη θέση τους...