Ειδήσεις » Best of the rest

24.01.2024 | 20:30

Το «κλικ» που μας γύρισε… 11 χρόνια πίσω: Ο Αζάρ και «εκείνο» το ball boy, πίνουν και χαμογελούν μαζί!

Υπέροχη στιγμή. Στιγμή που μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε πώς πέρασε ο καιρός, πόσα άλλαξαν σε μία δεκαετία, πού βρίσκεται τώρα ο Εντέν Αζάρ, τι απέγινε «εκείνο» το ball boy, που σήμερα είναι πάμπλουτος. Ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», συνέβη. Πλέον, είναι μαζί, βρίσκονται ξανά, φωτογραφίζονται με χαμόγελο και σίγουρα το συζητούν και γελούν!

24.01.2024 | 14:57

Επέμεινε, τον βοήθησε και ο camera-man με τα πλάνα και πήρε τη φανέλα του Πάλμερ! (vid)

Ο Κόουλ Πάλμερ τον είχε παρατηρήσει κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του ματς, τον είδε και κάποια στιγμή που πήγε για εκτέλεση κόρνερ και δεν τον ξέχασε. Ο πιτσιρικάς που περίμενε πώς και πώς για να πάρει τη φανέλα του Άγγλου ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, έφυγε από το γήπεδο με το ... κειμήλιο, χάρη και στον camera-man!  

24.01.2024 | 09:55

Απίθανη ιστορία και ρεκόρ στο Γουίγκαν – Γουίκομ: Γκολ στο 90’+20’, λόγω τραυματισμού του... διαιτητή! (vid)

Έπαιξαν 20 λεπτά καθυστερήσεων, λόγω τραυματισμού του διαιτητή, σκόραρε ο Τσάρλι Χιουζ στην τελευταία φάση, κέρδισε η Γουίγκαν και «γράφτηκε» ιστορία στην EFL. Αδιανόητο story από την αναμέτρηση της League One!

23.01.2024 | 10:12

Το «χαρακίρι» των Γκανέζων και η ευτυχία του Σαλάχ για την πρόκριση – θρίλερ (vid)

Οι Αιγύπτιοι είδαν το Πράσινο Ακρωτήρι να σκοράρει στο 99’, ωστόσο, ο Σαλάχ και η παρέα του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την πρόκριση – θρίλερ, όταν η Γκάνα τα έκανε… μαντάρα με το δικό της 2-2 απέναντι στη Μοζαμβίκη.  

23.01.2024 | 00:07

Ο αποκλεισμός που η Γκάνα θα θυμάται για πάντα: Τέσσερα γκολ σε 120 δευτερόλεπτα, προκρίθηκε η Αίγυπτος! (vids)

«Τρελά» πράγματα στον όμιλο της Αιγύπτου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, πρόκριση για την χώρα του Μοχάμεντ Σαλάχ με… ισοπαλία, ο ορισμός της «αυτοκτονίας» για την Γκάνα!

22.01.2024 | 16:00

Καλύτερο από κάθε γκολ του: Ο Μοπέ δίπλα στα παιδιά με σύνδρομο Down (vid)

Γι’ αυτά τα χαμόγελα και την χαρά, θ’ αντάλλασσε πανεύκολα όλα τα γκολ της καριέρας του… Ο Νιλ Μοπέ βρέθηκε κοντά στα παιδιά με σύνδρομο Down στις ακαδημίες της Μπρέντφορντ και η κίνησή του είναι πολυτιμότερη από κάθε άλλη προσπάθειά του στο γήπεδο..  

21.01.2024 | 16:48

Βρέθηκε το «μυστικό» της Άρσεναλ στα κόρνερ; Οι κάλτσες του Έντεγκααρντ δείχνουν την… κομπίνα! (vid)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μοιάζει να ισχύει. Είναι δύσκολο να είναι απλώς μία επαναλαμβανόμενη σύμπτωση. Η αλλαγή της «κομπίνας» σε κάθε κόρνερ της Άρσεναλ, εξαρτάται από το ποια… κάλτσα θα ακουμπήσει πριν την εκτέλεση ο Μαρτίν Έντεγκααρντ!

21.01.2024 | 10:28

Τρομερά πράγματα από την Μπρέντφορντ, υποδέχθηκε τον Τόνεϊ σαν άλλον... Undertaker! (vid)

Η φήμη του Undertaker είναι τέτοια που δεν χρειάζεται εξηγήσεις. Ειδικά το soundtrack με το οποίο έκανε είσοδο στο ρινγκ. Και κάπως έτσι υποδέχθηκε η Μπρέντφορντ τον Ιβάν Τόνεϊ μετά από 8 μήνες τιμωρίας! 

20.01.2024 | 21:55

«Αν μπορώ να… κλέψω για να κερδίσω, θα το κάνω!» - Η απίθανη κίνηση του Τόνεϊ πριν το γκολ του! (vid)

Βλέποντάς το, όλοι απορήσαμε. Πώς γίνεται να πέρασε την μπάλα από εκείνο το σημείο. Πώς του φάνηκε τόσο απλό… Λίγα λεπτά μετά, η απάντηση έχει δοθεί. Μία «ισχνή» κίνηση του Ιβάν Τόνεϊ, αρκούσε για να ανοίξει… χώρο και να κάνει ευκολότερη τη ζωή του, για το πρώτο του φετινό γκολ στην Premier League!