Πρέμιερ Λιγκ – 16η αγωνιστική (preview)

Με τον καλύτερο τρόπο ανοίγει η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει την ¶ρσεναλ στο «Έτιχαντ». Μεγάλο το ενδιαφέρον και στα υπόλοιπα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου.



Πρέμιερ Λιγκ – 16η αγωνιστική (preview)

Μάντσεστερ Σίτι – ¶ρσεναλ (preview)

Στο πιο σημαντικό ντέρμπι του πρωταθλήματος έως τώρα, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει στο «Etihad» την ¶ρσεναλ, καλείται να υπερασπιστεί το αήττητο της στα εντός έδρας παιχνίδια και να «σπάσει» αυτό των εξαιρετικών «κανονιέρηδων» εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, ώστε να δώσει νέο ενδιαφέρον στην κούρσα για τον τίτλο. Σέντρα στις 14:45.

Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας (preview)

Η Τσέλσι, δεν θα αντέξει την ήττα. Αντίθετα, η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει τίποτα να χάσει και κοιτάζει μονάχα… ψηλά. Οι «μπλε» του Λονδίνου υποδέχονται τους ανανεωμένους «αετούς» του Τόνι Πιούλις στη 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να ξέρει πως πρέπει να μείνε κοντά στην κορυφή.

Έβερτον - Φούλαμ (preview)

Με τον «αέρα» που τις έδωσαν οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις στα δύο τελευταία, εκτός έδρας παιχνίδια σε «Ολντ Τράφορντ» και «Έμιρεϊτς» η Έβερτον υποδέχεται τη Φούλαμ, σε ένα ματς- ευκαιρία για τα «ζαχαρωτά» να παραμείνουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και γιατί όχι, να ανέβουν στη βαθμολογία εάν χάσουν βαθμούς οι υπόλοιποι διεκδικητές της πεντάδας!

Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ (preview)

Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, είναι αρκετή για να τους κάνει όλους να καταλάβουν γιατί η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουν οι Γουέστ Χαμ και Σάντεραλντ στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Δεν φοβάται για τη θέση του στον πάγκο των «σφυριών» ο Σαμ ¶λαρνταϊς.

Κάρντιφ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Στην ίδια… μοίρα βρίσκονται Κάρντιφ και Γουέστ Μπρομ, οι οποίες αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές και θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ουαλία.

Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον (preview)

Στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα στοχεύει η Νιούκαστλ, η οποία θέλει τη νίκη κόντρα στην επίσης φιλόδοξη, αλλά με πολλά προβλήματα, Σαουθάμπτον, για να μείνει κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Χαλ – Στόουκ (preview)

Με τις δύο ομάδες περίπου στα μέσα της βαθμολογίας, Χαλ και Στόουκ θα αναμετρηθούν με σκοπό το τρίποντο της νίκης, το οποίο θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη γραμμή του υποβιβασμού.