Χαλ – Στόουκ (preview)

Με τις δύο ομάδες περίπου στα μέσα της βαθμολογίας, Χαλ και Στόουκ θα αναμετρηθούν με σκοπό το τρίποντο της νίκης, το οποίο θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη γραμμή του υποβιβασμού.



Χαλ – Στόουκ (preview)

Η Χαλ τα πάει περίφημα στην έδρα της έχοντας μόνο μία ήττα στα πρώτα οχτώ παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο σπίτι της από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τελευταία εντός έδρας νίκη, αυτή κόντρα στη Λίβερπουλ με 3-1.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Στόουκ τρέχει με τη σειρά της ένα καλό σερί, με μία ήττα στα στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ στο πιο πρόσφατο ματς, οι «πότερς» νίκησαν με 3-2 την Τσέλσι.

Οι προπονητές των δύο ομάδες, Στιβ Μπρους και Μαρκ Χιουζ υπήρξαν συμπαίκτες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχουν κοντραριστεί 12 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ ως τεχνικοί συλλόγων.

Αγωνιστικά νέα:

Χαλ:

Με τους γνωστούς απόντες θα παρουσιαστεί κόντρα στη Στόουκ η Χαλ.

Η ομάδα του Στιβ Μπρους δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αλουκό και Κουίν, με πρόβλημα στη φτέρνα και στον δικέφαλο αντίστοιχα.

Στόουκ:

Αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Χαλ είναι ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στους προσαγωγούς στην προπόνηση της ομάδας.

Απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του είναι ο Έρικ Πίτερς. Κοντά στην επιστροφή τους στη δράση είναι οι Ρόμπερτ Χουτ και Μάθιου Εθέρινγκτον, οι οποίοι ωστόσο δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν.

Πιθανές ενδεκάδες:

Χαλ (3-5-2): ΜακΓκρέγκορ – Τσέστερ, Μπρους, Ντέιβις – Ελμοχαμαντί, Λίβερμορ, Χάντλστοουν, Μέιλερ, Φιγκερόα – Σαγκμπό, Γκρέιαμ

Στόουκ (4-4-2): Σόρενσεν – Κάμερον, Σόουκρος, Γουίλσον, Πίτερς – Ενζόνζι, Γουίλαν – Ασαϊντί, Άνταμ, Αρναούτοβιτς - Κράουτς