Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον (preview)

Στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα στοχεύει η Νιούκαστλ, η οποία θέλει τη νίκη κόντρα στην επίσης φιλόδοξη, αλλά με πολλά προβλήματα, Σαουθάμπτον, για να μείνει κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις.



Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον (preview)

Μετά την ήττα κόντρα στη Σάντερλαντ τον περασμένο Οκτώβριο, οι «καρακάξες» έχουν πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ κόντρα στη Σαουθάμπτον θα αναζητήσουν το τέταρτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα μέσα «St. Jame's Park».

Η Νιούκαστλ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από τη Σαουθάμπτον και με νίκη της κόντρα στους «Αγίους» θα φτάσει τη βαθμολογική συγκομιδή της 4ης Μάντσεστερ Σίτι, η οποία «κοντάρεται» με την Άρσεναλ.

Μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα, η Σαουθάμπτον βρίσκεται πλέον στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη.

Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για τους «Αγίους» στο «St. Jame's Park» κόντρα στη Νιούκαστλ ήταν το 1997, οι οποίοι πλέον ψάχνουν την... έκπληξη στην αναμέτρηση του Σαββάτου, δεδομένων των πολλών απουσιών της ομάδας.

Αγωνιστικά νέα:

Νιούκαστλ:

Χωρίς τον Γιοάν Καμπάιγ ο οποίος συμπλήρωσε τις πέντε κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική θα παρατάξει την ομάδα του για το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, ο Άλαν Πάρντιου.

Επιστροφή στη δράση αναμένεται να έχει ο Ματιέ Ντεμπισί μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο πόδι.

Απών.. διαρκείας ο Ράιαν Τέιλορ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Σαουθάμπτον:

Με αρκετά προβλήματα θα αγωνιστεί και ένα ακόμα παιχνίδι η Σαουθάμπτον.

Άρτουρ Μπόρουτς και Κέλβιν Ντέιβις συνεχίζουν να είναι απόντες, την ώρα που οι Γουανιάμα, Κλάιν, ντο Πράδο και Φοξ αντιμετωπίζουν ποικίλα προβλήματα τραυματισμού και έχουν τεθεί εκτός.

Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Μοργκάν Σνάιντερλιν, τον οποίο ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νιούκαστλ (4-3-3): Κρουλ – Ντεμπισί, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν – Μαρβό, Τιοτέ, Ανίτα – Σισοκό, Ρεμί, Γκουφράν

Σαουθάμπτον (4-5-1): Γκαζανίγκα – Τσάμπερς, Φοντέ, Λόβρεν, Σο – Κορκ, Γουόρντ-Πράουζ, Λαλάνα, Ντέιβις, Ροντρίγκες - Οσβάλντο