Κάρντιφ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Στην ίδια… μοίρα βρίσκονται Κάρντιφ και Γουέστ Μπρομ, οι οποίες αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές και θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ουαλία.



Κάρντιφ – Γουέστ Μπρομ (preview)

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει της Κάρντιφ και Γουέστ Μπρομ, με τη δεύτερη να βρίσκεται στους 15 και τον ουαλικό σύλλογο στους 14, κάτι που σημαίνει πως βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το μεταξύ τους παιχνίδι στην Ουαλία είναι ζωτικής σημασίας, καθώς εφόσον υπάρξει νικητής θα έχει πάρει μία σπουδαία… μάχη στον πόλεμο της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Με μια γρήγορη ματιά στην προϊστορία τους, η Γουέστ Μπρομ έχει αποδειχθεί σκληρό… καρύδι στα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στους νεοφώτιστους, αφού δεν έχει χάσει κανένα από τα 7 παιχνίδια που έδωσε στο Κάρντιφ (2 νίκες, 5 ισοπαλίες), ενώ τη φετινή χρονιά οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στον πάτο της λίστας με τις ομάδες που σουτάρουν στον στόχο (3ηαπό το τέλος η Κάρντιφ με 36.2% και 4η η Γουέστ Μπρομ με 36.3%) κάτι που σημαίνει πως κάθε ευκαιρία στο ματς, μπορεί να δώσει το μείζονος σημασίας τρίποντο.

Αγωνιστικά νέα:

Με τον αριστερό φουλ-μπακ, Άντριου Τέιλορ, αναμένεται να παρουσιαστούν οι γηπεδούχοι, τη στιγμή που ο Μάλκι Μακάι δεν θα έχει κατά πάσα πιθανότητα στη διάθεσή του τον Κρεγκ Μπέλαμι, ο οποίος αναρρώνει από τραυματισμό.

Όσον αφορά τη Γουέστ Μπρομ, ο Βίκτορ Ανιτσέμπε θα είναι απών λόγω ίωσης, αλλά από την άλλη πλευρά ο Στιβ Κλαρκ μπορεί να υπολογίζει στον Νικολά Ανελκά, που επιστρέφει μετά από απουσία έξι εβδομάδων. Ωστόσο ο Γάλλος λογικά θα μείνει στον πάγκο, τουλάχιστον στην αρχή της αναμέτρησης, ενώ ο Τζόνας Όλσον επιστρέφει αφού εξέτισε την αγωνιστική του τιμωρία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Κάρντιφ (4-5-1/4-2-3-1): Μάρσαλ – Τεοφίλ Κατρίν, Κόκερ, Τέρνερ, Τέιλορ – Μεδέλ, Γουίτινγχαμ – Κάουι, Μουτς, Οντεμβίγκι – Κάμπελ

Γουέστ Μπρομ (4-5-1/4-2-3-1): Μάιχιλ – Ριντ, Όλσον, ΜακΌλεϊ, Ρίτζγουελ – Γιάκομπ, Μουλούμπου – Αμαλφιτανό, Μόρισον, Μπραντ - Λονγκ