Έβερτον - Φούλαμ (preview)

Με τον «αέρα» που τις έδωσαν οι εντυπωσιακές της εμφανίσεις στα δύο τελευταία, εκτός έδρας παιχνίδια σε «Ολντ Τράφορντ» και «Έμιρεϊτς» η Έβερτον υποδέχεται τη Φούλαμ, σε ένα ματς- ευκαιρία για τα «ζαχαρωτά» να παραμείνουν σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων και γιατί όχι, να ανέβουν στη βαθμολογία εάν χάσουν βαθμούς οι υπόλοιποι διεκδικητές της πεντάδας!



Έβερτον - Φούλαμ (preview)

Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ διανύει τρομερή περίοδο και, όπως είναι λογικό,  σκοπός του είναι να συνεχίσει να ανταγωνίζεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στόχος των «ζαχαρωτών» είναι φυσικά το τρίποντο, το οποίο θα τα διατηρήσει- στη χειρότερη των περιπτώσεων- στην 5η θέση ! Άπαντες γνωρίζουν ότι για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, θα πρέπει να «παίρνουν» τα παιχνίδια με τις θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες της κατηγορίας, εξ ου και οι πρόσφατες δηλώσεις ορισμένων παικτών που εμμέσως διευκρίνιζαν ότι κανείς από την ομάδα δεν πετά (ακόμα) στα «σύννεφα».

Εκτός μάχης λόγω καρτών τέθηκε ο Τζέιμς ΜακΚάρθι, όπως και οι μακροχόνια τραυματίες Μπέινς, Κονέ και Γκίμπσον.

Στον αντίποδα, η Φούλαμ κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να γευτεί την πρώτη της νίκη μετά από έξι σερί ήττες, κάτι που αποδεικνύει ότι το κλίμα στην ομάδα άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο μετά την πρόσληψη του Μολενστίν στον πάγκο. Η βαθμολογική κατάσταση, ωστόσο, των «κότατζερς» παραμένει δύσκολη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει περιθώριο νέου αρνητικού σερί!

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 18η θέση, με 13 βαθμούς και ζητείται διάρκεια στην απόδοσή τους για να αποφύγουν τα... χειρότερα! Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι λόγω τραυματισμού οι Ρονταγέκα, Χάγκελαντ και Αμορεμπιέτα.

Όσον αφορά την προϊστορία, αυτή είναι... συντριπτικά υπέρ της Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τη Φούλαμ στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά αντίθετα μετρούν 22 νίκες και 2 ισοπαλίες!

Οι πιθανές συνθέσεις:

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Οβιέδο, Όσμαν, Μπάρι, Μιραλάς, Μπάρκλεϊ, Πίενααρ, Λουκάκου.

Φούλαμ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ, Σεντέρος, Χιουζ, Ρίισε, Σίντγουελ, Πάρκερ, Καραγκούνης, Μπεντ, Μπερμάτοφ, Κατσάνικλιτς.