Ειδήσεις » Premier League

19.04.2024 | 22:50

«Κλαίω και δεν ξέρω γιατί, σκέψου το»: Όταν ο Καζεμίρο πήγε να ακυρώσει τη Γιουνάιτεντ, λόγω Αντσελότι!

Μία ιδιαίτερη ιστορία, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Κάρλο Αντσελότι, αποκάλυψε ο Καζεμίρο σε συνέντευξή του, επισημαίνοντας πως σκέφτηκε να «ακυρώσει» τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επειδή ο προπονητής του… έκλαιγε στο γραφείο του!

19.04.2024 | 20:35

«Αυτόν θέλει η Άρσεναλ»: Το όνομα που δεν πίστευε κανείς και η αγορά ενός σπιτιού στο Νιούκαστλ!

Αποκάλυψε τον βασικότερο μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ ο έγκριτος δημοσιογράφος, David Ornstein, και δεν το περίμενε κανείς. Μία αγορά ενός… σπιτιού όμως, είναι ικανή να βάλει τέλος σε κάθε σενάριο!

19.04.2024 | 19:56

Τους «Invincibles» της Άρσεναλ, ίσως να μην τους φτάσει κανείς – Αλλά πόσοι… άλλοι τους πέρασαν;

Από τον ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου μέχρι την Μπάγερ Λεβερκούζεν και από την Στεάουα της δεκαετίας του ’80, μέχρι τη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, για 14 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Η Μπάγερν Μονάχου «κινδυνεύει», η Άρσεναλ και οι «Invincibles» βρίσκονται στην 32η θέση της σχετικής λίστας. Τι πάει να καταφέρει η αήττητη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, αν ολοκληρώσει με τρεμπλ την «ιστορική» της σεζόν;

19.04.2024 | 16:52

Ο Τεν Χαγκ συγχώρησε τον Γκαρνάτσο για τα… Likes: «Είναι μικρός, θα μάθει»!

Ο ατίθασος Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έκανε εκτενή κουβέντα και συμφιλιώθηκε με τον Έρικ Τεν Χαγκ μετά τη γκάφα του με τα likes σε επικριτικά σχόλια για τον Ολλανδό κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα social media.  

18.04.2024 | 13:58

Ο Μπερνάρντο «προδόθηκε» για το πέναλτι από τον Κέπα (vid)

Το είχε ξανακάνει. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια άνεση, ψηλά, κεντρικά και κάπως προς τα δεξιά του. Ο Κέπα το θυμόταν. Κι έτσι «πρόδωσε» τη σκέψη του Μπερνάρντο Σίλβα, λέγοντας στον Λούνιν να μην πέσει όταν θα είχε τον Πορτογάλο απέναντί του.  

17.04.2024 | 17:40

Τόσα γκολ δεν τα περίμενε ούτε ο Πάλμερ και… «έκαψε» το μπόνους!

Ο Κόουλ Πάλμερ δεν επέμεινε καθόλου, ούτε και το σκέφτηκε πάρα πολύ, όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μάλιστα, φέρεται να μην έχει συμπεριληφθεί καν κάποιο μπόνους για συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων, αφού δεν πέρασε καν απ’ το μυαλό του και δεν το επιδίωξε!  

17.04.2024 | 16:12

Από τον Ντρογκμπά και τον Έιμπραχαμ, μέχρι τον Τζάκσον: Τα πέναλτι στην Τσέλσι ανάβουν τα αίματα (vids)

Ασφαλώς είναι κάτι που δεν θέλει να βλέπει κανείς προπονητής. Όσο κι αν επιδεικνύει τον ζήλο του κάθε ποδοσφαιριστή για να σκοράρει και να πάρει τα πάνω του. Τέτοιοι καυγάδες, όπως των Τζάκσον και Μαντουέκε για το πέναλτι απέναντι στην Έβερτον, προφανώς και έχουν σημειωθεί ξανά στο παρελθόν. Και στους «μπλε» έχουν… ιστορικό.  

17.04.2024 | 13:42

Κάθε πρωί θυμάται το στόχο του: Ποια ειδοποίηση έχει στο κινητό ο Ντέλε Άλι! (vid)

Όντας πλέον σε κατάσταση που μπορεί να θέσει στόχο και να κάνει κάθε διαφορετικό, εύκολο ή δύσκολο, βήμα για να φτάσει εκεί, ο Ντέλε Άλι αποκάλυψε ποια συνήθεια έχει καθιερώσει το τελευταίο διάστημα και την οποία βλέπει κάθε πρωί στην οθόνη του κινητού του!  

17.04.2024 | 09:41

Ο Ντέλε Άλι «δίκασε» Τζάκσον και Μαντουέκε: «Δεν τους είδα στο 90’…» (vid)

Όντας πλέον αρκετά πιο ώριμος, συνειδητοποιημένος και έχοντας παρουσιάσει την πιο εξελιγμένη του εκδοχή, ο Ντέλε Άλι «δίκασε» on air τους Μαντουέκε και Τζάκσον για τον ανόητο καυγά τους στο πέναλτι που κέρδισε η Τσέλσι με την Έβερτον. «Δεν τους είδα πουθενά όταν υπήρχε πίεση, στο 4-0 όλα καλά είναι…».