Ειδήσεις » Premier League

23.07.2024 | 16:52

Ανακοίνωσε την αποστολή της Λίβερπουλ για ΗΠΑ ο Σλοτ – Δύο οι απουσίες, φήμες για δανεισμό και… Ρούνεϊ!

Στις ΗΠΑ βρίσκεται η Λίβερπουλ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και η αποστολή που πήρε μαζί του ο Άρνε Σλοτ έγινε γνωστή. «Μέσα» ο Κώστας Τσιμίκας, εκτός δύο νεαροί, σενάρια για δανεισμό. Στην συζήτηση και η Πλίμουθ του Γουέιν Ρούνεϊ, με δημοσιογράφους να διαψεύδουν τις φήμες, επισημαίνοντας τραυματισμούς στη μέση!

23.07.2024 | 15:20

Premier League εναντίον FIFA, έχουμε… σέντρα: «Απέναντι στην κατάχρηση εξουσίας!»

Τα ΜΜΕ της Αγγλίας βάζουν... φωτιά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αποκαλύπτοντας πως τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά της FIFA! Ο λόγος; Το βαρύ πρόγραμμα αγώνων! Άλλωστε, για αυτό έχουν στο πλευρό τους και την Fifpro!

23.07.2024 | 14:32

Μήπως αυτό περίμενε η Μπολόνια και δεν έλεγε «ναι» στην Άρσεναλ για τον Καλαφιόρι; Πλησιάζει ιταλική «βόμβα»!

Μία σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει η Μπολόνια, λίγες ώρες μετά την απόλυτη συμφωνία με την Άρσεναλ, για την παραχώρηση του Ρικάρντο Καλαφιόρι. Μήπως για τον λόγο αυτόν άργησε τόσο πολύ το «here we go»;

23.07.2024 | 13:40

«Ανανέωσε ο Τρεντ με τη Λίβερπουλ;»: Τι κρύβουν οι ετοιμασίες στο «Άνφιλντ» με τον αριθμό... 66;

Εν μέσω φημών περί Ρεάλ και σκέψεων, αποκαλύφθηκε πως η Λίβερπουλ τελικά ετοιμάζει κάτι στο «Άνφιλντ» που κατά τα φαινόμενα μαρτυρά την ανανέωση του συμβολαίου του Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ!  

23.07.2024 | 13:10

Το δάνειο που «πνίγει» την Έβερτον και τα προβλήματα που συσσωρεύονται, αποδεικνύουν πως η Άστον Βίλα ήταν ένα από τα deals του αιώνα τελικά, το 2018!

Τα προβλήματα της Έβερτον δεν έχουν τελειωμό! Μετά το ναυάγιο με την απόκτηση των μετόχων από την εταιρεία που έχει τη Ρόμα, τώρα μια νέα κοινοπραξία, με επικεφαλής τον Αμερικανό πρώην Γενικό Διευθυντή των LA Dodgers, Κέβιν Μαλόουν, θα υποβάλει νέα προσφορά για να αγοράσει το κλαμπ τις επόμενες εβδομάδες! Δεν μοιάζει η καλύτερη λύση, αλλά ποιες άλλες επιλογές υπάρχουν;

23.07.2024 | 10:04

Ο Πεπ ξεκαθάρισε τα πάντα για Ντε Μπρόινε και έδειξε πως δεν «καίγεται» για μεταγραφές

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διανύει ένα από τα πιο χαλαρά καλοκαίρια του ως προπονητής, αφού δείχνει να μην εντοπίζει αδυναμίες στο ρόστερ ώστε να πιέσει καταστάσεις για μεταγραφές. Και αυτό ενισχύεται από την κουβέντα που έχει κάνει με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, γνωρίζοντας πως ο Βέλγος δεν υπάρχει περίπτωση ν' αποχωρήσει. 

22.07.2024 | 18:44

Το πιο πολυσυζητημένο... here we go, έφτασε: Υπογράφει στην Άρσεναλ ο Καλαφιόρι!

Τώρα πια τίποτα δεν δείχνει ικανό να χαλάσει αυτή τη μεταγραφή! Τα έγγραφα ετοιμάζονται και... here we go! Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι θα γίνει κάτοικος Λονδίνου και θα βρίσκεται στην Άρσεναλ που τον κάνει δικό της από την Μπολόνια έναντι 45+5 εκατομμυρίων ευρώ. Ίσως και εντός της ημέρας στο Λονδίνο ο ποδοσφαιριστής!