Ειδήσεις » Premier League

21.04.2024 | 17:37

«Δεν θα πάμε πουθενά» φώναξε ο κόσμος και η Έβερτον το έδειξε στο γήπεδο! (vids)

Από το πανό και την ενέργεια της εξέδρας, στο γήπεδο προς τους παίκτες του Ντάις και το τελικό σκορ. Η Έβερτον στο ντέρμπι παραμονής κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ επιβλήθηκε 2-0 και απέκτησε διαφορά 5 βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις! Φοβερά παράπονα της ομάδας του Σάντο για τη διαιτησία, στο +1 από τη ζώνη υποβιβασμού ο σύλλογος. Τρόμος με Μπέτο στο φινάλε έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι και άτσαλη πτώση στο έδαφος...   

21.04.2024 | 17:31

«Σοκ» στο Έβερτον – Νότιγχαμ: Η σύγκρουση του Μπέντο με τον Γκιμπς Γουάιτ, σήκωσε το χέρι του ότι είναι καλά! (vids)

Σοβαρός τραυματισμός του Μπέντο στην αναμέτρηση της Έβερτον με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης. Είναι καλά ο ποδοσφαιριστής, το έδειξε με το χέρι του αποχωρώντας από το γήπεδο!

21.04.2024 | 15:25

Η Premier League σε έναν… αιώνα: Η Γιουνάιτεντ πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ πέφτει, η Άρσεναλ στη League One! (pic)

Πώς θα είναι η Premier League σε 100 χρόνια από τώρα; Το Football Manager έχει δώσει τις απαντήσεις του. Τα αποτελέσματα είναι… απίθανα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίρνει τον τίτλο, η Λίβερπουλ με την Έβερτον θα υποβιβάζονται, η Τσέλσι θα προβιβάζεται από την Championship, η Άρσεναλ θα είναι στη League One… Ποιες θα πάρουν τις θέσεις τους; Η Φάιλντ, η Ρέξαμ, η Μπόλτον και η Τορκί!

21.04.2024 | 12:37

Αδιανόητο τείχος από την Άρσεναλ – Δεν επιτρέπει καν επαφές με την μπάλα στην περιοχή της!

Το μηδέν παθητικό το βράδυ του Σαββάτου στο «Μολινό» ήταν η πιο φυσιολογική εξέλιξη βάσει της απίθανης αμυντικής λειτουργίας της Άρσεναλ. Το θέμα δεν είναι απλώς ότι ελαχιστοποιεί τους κινδύνους προς την εστία της, αλλά απαγορεύει ρητά ακόμα και την κυκλοφορία της μπάλας στη μεγάλη περιοχή!  

20.04.2024 | 23:26

Άγχος, πίεση και η Άρσεναλ... επέστρεψε: Οι «κανονιέρηδες» ξανά στην κορυφή της Premier League! (vids)

Πειστική, κυνική, με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και με μεγάλη επιθυμία να επιστρέψει στις νίκες, με συνέπεια να αγχωθεί. Η Άρσεναλ έκανε ό,τι χρειαζόταν στο «Μολινό», επικράτησε με 2-0 της Γουλβς και βρίσκεται ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με ματς περισσότερο. Εκπληκτικό γκολ έβαλε ο Τροσάρ, έκτη σερί νίκη των «κανονιέρηδων» επί των «λύκων», ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης!

20.04.2024 | 18:59

Ολοζώντανη για τη σωτηρία η Μπέρνλι, σαρωτική η Μπρέντφορντ!

Η Μπέρνλι εκμεταλλεύτηκε την επίσκεψη στο Bramall Lane και επιβλήθηκε 4-1 της ουραγού, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ώστε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχουν ακόμα δρόμο για τις θέσεις σωτηρίας, αλλά το πιστεύουν οι «clarets». Η Μπρέντφορντ τσαλάκωσε την εικόνα της Λούτον και την κατατρόπωσε με το τελικό 5-1.

20.04.2024 | 11:24

Με Ενκουνκού το πρέσινγκ της Τσέλσι για την Ευρώπη!

Ο Κριστόφ Ενκουνκού εδώ και μερικές μέρες καταφέρνει να πάρει μέρος σε ένα κομμάτι των κανονικών προπονήσεων της Τσέλσι και θα είναι ευλογία για τους «μπλε» να δουν το Γάλλο να είναι παρών στην τελική ευθεία της σεζόν και το κυνήγι των ευρωπαϊκών θέσεων!