Ειδήσεις » Premier League

11.04.2024 | 14:22

Τι συμβαίνει με την Έβερτον; Ύποπτη αναβολή στην εξαγορά των μετοχών!

Η τεράστια διαμάχη με την Πρέμιερ Λιγκ, η διπλή αφαίρεση βαθμών και ο κίνδυνος υποβιβασμού έκαναν την 777 Partners να ζητήσει διορία μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα για την ολοκλήρωση της υπόθεσης της εξαγοράς των μετοχών! Φυσικά, αυτό μόνο ως ύποπτο και αρνητικό φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή…  

10.04.2024 | 21:50

Φεύγει από τη Λίβερπουλ, οριστικό τέλος και στην προπονητική; Η ατάκα του Κλοπ και η ερώτηση σε… έναν χρόνο!

Δεν ξέρει καν προς το παρόν αν θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την προπονητική ο Γιούργκεν Κλοπ, που αποχωρεί από τη Λίβερπουλ και δεν θέλει να μιλήσει άλλο για ποδόσφαιρο. Ίσως, σε έναν χρόνο από τώρα, αλλά προς το παρόν, το πρόγραμμα λέει… διακοπές!

10.04.2024 | 21:28

Ευχαριστημένος με Καϊσέδο, εκνευρισμένος με δύο παίκτες του: Το πρόβλημα του Ποτσετίνο στην Τσέλσι!

Μπορεί ο Μόισες Καϊσέδο να μην έχει αποδώσει τα μέγιστα στην Τσέλσι, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι Άγγλοι επισημαίνουν πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι δυσαρεστημένος με δύο άλλους ποδοσφαιριστές του. Δύο εξτρέμ που δεν αποδίδουν, με συνέπεια ο Νίκο Γουίλιαμς να αποτελεί βασικό στόχο των «μπλε», ενόψει καλοκαιριού!

10.04.2024 | 19:02

«Πάρτε τον Τόνεϊ… χθες»: Η απίστευτη πτώση της τιμής του και το Λονδίνο που χωρίζεται «στα τρία»!

Πιθανότατα, του απομένουν μόνο μερικοί μήνες ακόμη με την Μπρέντφορντ. Όλοι «ποντάρουν» στην αποχώρησή του από το «Κομιούνιτι». Κάτι όμως τα δικά του… πονταρίσματα, κάτι οι τραυματισμοί του, και η τιμή του Ιβάν Τόνεϊ έχει μειωθεί στο 50%! Άμεση συνέπεια; Τρεις ομάδες της Premier League που εδρεύουν στο Λονδίνο, να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους!

10.04.2024 | 13:38

Η Πρέμιερ απορρίπτει το Luxury Tax και διατηρεί την ποινή αφαίρεσης βαθμών

Η τιμωρία που επηρεάζει τη βαθμολογική συγκομιδή των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ θα παραμείνει ως έχει για όσα κλαμπ έχουν παραβιάσει τους κανονισμούς κερδοφορίας και βιωσιμότητας. Απορρίπτεται από την κορυφαία Λίγκα το σενάριο του luxury tax με την ιδιαίτερη επιβολή προστίμου που θα μοιράζεται.  

09.04.2024 | 20:00

Αντίπαλοι με φανέλες ίδιας ομάδας; Δεν έγινε στο τοπικό της Ελλάδας, αλλά στην Premier League! (vid)

9 Απριλίου 1997: Ένας παίκτης-προπονητής στον πάγκο, μία ομάδα χωρίς δεύτερη εμφάνιση σε εκτός έδρας ματς και ένας χορηγός με... πλατύ «χαμόγελο». Με λίγα λόγια, το «ιστορικό» Κόβεντρι - Τσέλσι, σαν μία... αντιγραφή του ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, έναν χρόνο νωρίτερα!

09.04.2024 | 19:34

«Βόμβα»; «Ο Ντίας φεύγει από τη Λίβερπουλ για 75 εκατομμύρια» - Οι δύο υποψήφιοι… σταθμοί του!

Από το πουθενά προκύπτει μία σημαντική είδηση για τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με την οποία ο Λουίς Ντίας τίθεται προς πώληση έναντι 75 εκατομμυρίων! Δύο ομάδες τον θέλουν, ουδείς γνωρίζει αν όλο αυτό έχει ρεαλιστική βάση…

09.04.2024 | 16:28

Τέλος ο Μέρτοχ από τη Γιουνάιτεντ, συνεχίζεται η αναδιάρθρωση από την INEOS

Έπειτα από 11 χρόνια στη Γιουνάιτεντ, ο Τζον Μέρτοχ απαλλάσσεται των καθηκόντων του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφήνει τη θέση του ποδοσφαιρικού διευθυντή. Συνεχίζεται η αναδιάρθρωση στα πόστα που αφορούν το ποδοσφαιρικό κομμάτι των «κόκκινων διαβόλων», περιμένουν τους Γουίλκοξ και Άσγουορθ στο Μάντσεστερ.  

09.04.2024 | 15:25

Ο Αμορίμ, οι φήμες για συμφωνία και η μπάλα χαμηλά από τη Λίβερπουλ

Πόσο κοντά είναι ο Αμορίμ στη Λίβερπουλ; Υπάρχει όντως deal ανάμεσα στον 39χρονο και τους «κόκκινους»; Ναι μεν ο Πορτογάλος τεχνικός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άκρη του πάγκου, ωστόσο, ακόμα έχει αρκετό δρόμο η υπόθεση…