Ειδήσεις » Premier League

26.07.2024 | 12:13

Αναταραχές... last year: Ο Έρικσεν δίνει το στίγμα της εποχής INEOS στη Γιουνάιτεντ

Η είσοδος της INEOS στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η πειθαρχία του Ράτκλιφ και των συνεργατών του έχουν προσφέρει την αίσθηση της οργάνωσης που έλειπε πολύ στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

26.07.2024 | 11:05

Η μεταγραφή που θα κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα: Μία «ανάσα» από τη Γιουνάιτεντ η Βεατρίκη Σαρρή!

Αυτό είναι «μπαμ» και αυτός είναι ένας λόγος να αισθάνεται υπερήφανη όλη η Ελλάδα! Διότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Δημήτρη Μανάκου και του England365, η Βεατρίκη Σαρρή βρίσκεται μία «ανάσα» από το να τα βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

26.07.2024 | 10:45

Προπονείται μόνος ο Φέλιξ, θα το πάει... μέχρι τέλους ο Έμερι για να τον πάρει στο Μπέρμιγχαμ! (vid)

Στη Μαδρίτη επέστρεψε ο Ζοάο Φέλιξ για να κάνει ατομικές προπονήσεις υπό την επίβλεψη του staff της Ατλέτικο και η Άστον Βίλα συνεχίζει να ψάχνει τρόπο για να πάρει τον Πορτογάλο, αναζητώντας όμως λύση στο οικονομικό σκέλος. 

26.07.2024 | 10:27

Το επικό «What the f***» στα social media της Μπέτις, με τον Άντριαν να... παίρνει και τον Σαλάχ στην ομάδα! (vid)

Ο Τσιμίκας φώναζε γύρω του πως ... πήρε μεταγραφή, ενώ, ο Σαλάχ με χαρά θέλησε να κρατήσει τη νέα του φανέλα. Κι όλα αυτά έκαναν τον διαχειριστή των λογαριασμών της Μπέτις στα social media να σαστίσει και να γράψει το επικό «What the t***» βλέποντας και τον «Φαραώ» της Λίβερπουλ με την πράσινη φανέλα! 

25.07.2024 | 20:59

«Η Ρεάλ Μαδρίτης σε άλλο επίπεδο!»: Η πρώτη που... έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου σε τζίρο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης φημίζεται για τις επιτυχίες που έχει ως σύλλογος και για τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Ωστόσο και στο οικονομικό κομμάτι δεν τα πάει άσχημα, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που είχε μεικτά έσοδα μεγαλύτερα του ενός δισεκατομμυρίου σε μία σεζόν!

25.07.2024 | 19:35

«Η Λίβερπουλ δίνει 100 εκατομμύρια για δύο παίκτες της Γουλβς» – Σενάριο που δημιουργεί… απορίες και για τον Τσιμίκα!

Ένα ακριβό, «διπλό» μεταγραφικό χτύπημα φημολογείται πως σχεδιάζει η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ, σε μία κίνηση που θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και… 98 εκατομμύρια! Στόχοι δύο παίκτες της Γουλβς, σε ένα σενάριο που δημιουργεί απορίες και για τον Κώστα Τσιμίκα…