Ειδήσεις » Premier League

19.10.2024 | 16:26

Φοβερή αντεπίθεση 8 λεπτών για την Τότεναμ και μεγαλειώδης νίκη επί της Γουέστ Χαμ στη «μάχη» του Λονδίνου!

Ο Ποστέκογλου προσωρινά άρχισε να βλέπει... σύννεφα πάνω από το Tottenham Hotspur Stadium έπειτα από τον τρόπο με τον οποίο η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε, αλλά η Τότεναμ πείσμωσε. Και αυτή τη λονδρέζικη «μάχη» δεν την κέρδισε απλά, αλλά έφτασε σε θρίαμβο! Και χρειάστηκε μόλις 8 λεπτά στο δεύτερο μέρος για να διαμορφώσει το επιβλητικό 4-1! 

19.10.2024 | 10:34

Η δήλωση του Έβανς για τον Τεν Χαγκ έκανε τον κόσμο της Γιουνάιτεντ ν' απορεί...

Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος με μικρότερη προσφορά στο σύλλογο, ίσως και να προκαλούσε την οργή των οπαδών. Τώρα, ο Τζόνι Έβανς με την αναφορά του στον Έρικ Τεν Χαγκ σε πρόσφατη συνέντευξη στο SkySports, έκανε τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν' απορεί...

19.10.2024 | 09:45

Ο Μίντε γυρίζει στο Νιούκαστλ, έχοντας πράγματα να (από)δείξει!

Η επιστροφή του Γιανκούμπα Μίντε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» για την αναμέτρηση της Νιούκαστλ απέναντι στην Μπράιτον, συγκεντρώνει τα βλέμματα για την 8η αγωνιστική της Premier League. Διότι γυρνά σε ένα γήπεδο που δεν τον πίστεψε ποτέ, σε μία ιστορία που θυμίζει πολλές χαμένες ευκαιρίες, μία μετακίνηση στη Δανία και μία ακριβή μεταγραφή, που αρχίζει να δικαιώνεται!

18.10.2024 | 23:02

Ο Μαρέσκα θα προσέξει πολύ με Τζέιμς: «Μόνο ένα πράγμα μπορεί ν' αποτελέσει λύση αυτή τη στιγμή»

Προκειμένου να διαφυλάξει την υγεία του αρχηγού της Τσέλσ και ν' αποφύγει οποιοδήποτε ρίσκο, ο Έντσο Μαρέσκα θα φροντίσει να διαχειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή το χρόνο συμμετοχής που θα δίνει στον Ρις Τζέιμς. 

18.10.2024 | 19:28

Γουάιτ: «Δεν βλέπω ποδόσφαιρο, συμπεριφέρομαι σαν να μην είναι καν το επάγγελμά μου»!

Ο Μπεν Γουάιτ έχει βρει τον τρόπο με τον οποίο δεν... μπουχτίζει από το ποδόσφαιρο και παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, ασχολείται με την μπάλα μονάχα στις προπονήσεις και τους αγώνες! «Όταν είμαι στο σπίτι κανείς δεν μιλάει γι' αυτό και δεν παρακολουθώ ποτέ αγώνες» είπε! 

18.10.2024 | 17:51

Γέμισε ποινές η Φόρεστ: Πέντε αγωνιστικές στον Μαρινάκη, τιμωρία και στον Νούνο Σάντο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα μπορεί να παραστεί στα επόμενα πέντε παιχνίδια της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την ποινή που του επιβλήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά, με την ομάδα να έχει ήδη καταθέσει έφεση! Τιμωρίες επιβλήθηκαν και στους Νούνο Σάντο και Γκιμπς - Γουάιτ!