Ειδήσεις » Championship

30.07.2020 | 10:41

Στον τελικό για άνοδο η Μπρέντφορντ... και χειροκρότημα στα χαρτόνια»! (video)

Έτοιμη για τελικό! Η Μπρέντφορντ προσπέρασε το εμπόδιο και της Σουόνσι, κλείνοντας θέση στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ όπου θα διεκδικήσει την άνοδό της στα μεγάλα σαλόνια! Οι άνθρωποί της μάλιστα το γιόρτασαν... χειροκροτώντας – στο τέλος του αγώνα- τα χάρτινα ομοιόματα των οπαδών.  

28.07.2020 | 17:28

Ο Ονόμα έγινε... Μέσι και έδωσε αβαντάζ στη Φούλαμ (vid)

Η Φούλαμ έκανε το πρώτο από τα βήματα που οφείλει να κάνει αν θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Τζόσουα Ονόμα πέτυχε καταπληκτικό γκολ για να δώσει αβαντάζ στους cottagers στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ ανόδου με την Κάρντιφ.  

24.07.2020 | 14:46

Αξίζει ο Μπέλινγκαμ την απόσυρση της φανέλας του;

Η Μπέρμιγχαμ το έκανε ως φόρο τιμής στο παιδί που ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής της και έφτασε να γίνει ο ακριβότερος 17χρονος ποδοσφαιριστής παγκοσμίως. Όμως, ποδοσφαιρικά, άξιζε ο Τζουντ Μπέλινγκαμ την απόσυρση της φανέλας του;  

23.07.2020 | 14:15

Ούτε στο Λιντς τήρησαν τα μέτρα, έκανε παρέλαση με το τρόπαιο η Πρωταθλήτρια! (pics & vid)

Η Λιντς μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Τσάρλτον πήρε το τρόπαιο της Τσάμπιονσιπ, πανηγύρισε στο γήπεδο, όμως, προκαλώντας τρομερή εντύπωση λόγω και των ειδικών συνθηκών που δεν επέτρεπαν συγκέντρωση πλήθους, η ομάδα έκανε παρέλαση με τον τίτλο μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς στην πόλη!  

22.07.2020 | 23:35

Επέστρεψε στην Πρέμιερ η Γουέστ Μπρομ, τρελό μπάσιμο Σουόνσι στα πλέι-οφ, σώθηκε στο φινάλε η Μπάρνσλεϊ! (vids)

Το θεότρελο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό! Η Γουέστ Μπρομ παίρνει τη δεύτερη θέση και ανεβαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ με τον Σλάβεν Μπίλιτς να φτάνει σε μεγάλη επιτυχία! Στα πλέι-οφ η Σουόνσι με τη διαφορά τερμάτων, εκτός έμεινε η Νότιγχαμ Φόρεστ για ένα γκολ, σώθηκε στις καθυστερήσεις η Μπάρνσλεϊ, υποβιβάστηκε η Γουίγκαν...  

22.07.2020 | 16:08

Κανένα νέο κρούσμα στην EFL

Ευχάριστα νέα από την EFL, η οποία στην καθιερωμένη ενημέρωσή της γνωστοποίησε πως στα τελευταία τεστ δεν βρέθηκε κανένα νέο κρούσμα κορονοϊού.  

19.07.2020 | 16:06

Έναν χρόνο μετά την καζούρα για το SpyGate, η Ντέρμπι χειροκρότησε τη Λιντς! (vids)

Η Ντέρμπι Κάουντι «λούστηκε» τους περσινούς έξαλλους πανηγυρισμούς και την καζούρα για το SpyGate του Μπιέλσα, χειροκροτώντας φέτος τη Λιντς με το guard of honour στο Pride Park στο πρώτο ματς των «παγωνιών» μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Τσάμπιονσιπ!