Ειδήσεις » Championship

14.04.2020 | 19:02

Μείωση 25% στους ποδοσφαιριστές της EFL

Σε μείωση 25% στους μισθούς των ποδοσφαιριστών θα προχωρήσουν για τον Απρίλιο οι σύλλογοι της League One και της League Two για να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση εξαιτίας του κορωνοϊού.

05.04.2020 | 10:34

Ρούνεϊ: «Ομάδες και πολιτικοί έχουν στήσει στον τοίχο τους ποδοσφαιριστές»!

Λάβρος ο Γουέιν Ρούνεϊ με την κατάσταση που επικρατεί στην λαμπερή Πρέμιερ Λιγκ αναφορικά με την ιστορία που έχει δημιουργηθεί και έχει ξεφύγει παντελώς για το οικονομικό τοπίο. Στράφηκε κατά των χειρισμών των μεγάλων συλλόγων αλλά και της Κυβέρνησης ο πολύπειρος Άγγλος στη νέα του στήλη στους Sunday Times.  

18.03.2020 | 14:04

Παλεύει για τη ζωή του πρώην αστέρας της Κάρντιφ!

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο άλλοτε επιθετικός της Κάρντιφ, Πίτερ Γουίτινγχαμ, καθώς φέρεται να χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι πέφτοντας στα σκαλιά της παμπ όπου παρακολουθούσε το Six Nations!  

15.03.2020 | 15:04

Ρούνεϊ: «Μας συμπεριφέρονταν σαν γουρούνια»!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ στράφηκε ενάντια στην τακτική που ακολούθησε η Πρέμιερ Λιγκ και η EFL προτού πάρουν την απόφαση για την αναβολή των πρωταθλημάτων μέχρι και τις αρχές Απρίλη, έχοντας αισθανθεί πως οι ποδοσφαιρικές Αρχές της Αγγλίας συμπεριφέρονταν προς τους παίκτες με τον χειρότερο τρόπο!  

11.03.2020 | 15:05

Αρνητικά τα τεστ στην Νότιγχαμ για τον κοροναϊό!

Σε χρόνο ρεκόρ, μία μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, βγήκαν τα αποτελέσματα των μελών της αποστολής της Νότιγχαμ Φόρεστ! Όλα τα δείγματα ήταν ευτυχώς αρνητικά!