Ειδήσεις » Championship

19.07.2020 | 15:46

Η Λιντς δεν άντεξε και πίκαρε τη Ντέρμπι με... κυάλια (vid)

Φτάνοντας στο Pride Park για το ματς με τη Ντέρμπι Κάουντι, η Πρωταθλήτρια της φετινής Τσάμπιονσιπ, Λιντς, έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, δεν ξέχασε τα περσινά και το SpyGate με το οποίο γελούσαν στα «κριάρια».  

18.07.2020 | 19:01

Χαμός στην Τσάμπιονσιπ μετά τα σαββατιάτικα αποτελέσματα

Στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της αγωνιστικής, η Φούλαμ επικράτησε 5-3 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της απευθείας ανόδου, ενώ η Μπρέντφορντ έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να είναι αυτή που θα περάσει πίσω από την Λιντς. Την ίδια ώρα η Μίλγουολ είδε τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ να εκμηδενίζονται. Μάχη ανάμεσα σε Κάρντιφ και Σουόνσι για την τελευταία θέση της εξάδας, με τους «κύκνους» να μειώνουν την διαφορά.

18.07.2020 | 16:28

Πρωταθλήτρια στην Τσάμπιονσιπ η Λιντς!

Πήρε την άνοδο βράδυ Παρασκευής με αποτέλεσμα άλλου αγώνα, εξασφάλισε και τον τίτλο στην Τσάμπιονσιπ το μεσημέρι του Σαββάτου πάλι με άλλο παιχνίδι! Η Λιντς ζει μεγάλες στιγμές και μέσα σε λίγες ώρες επιβραβεύεται για τη φετινή σεζόν με άλλες ομάδες να της χαρίζουν το πρωτάθλημα και το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ!  

15.07.2020 | 15:05

Επιστροφή κρουσμάτων στην EFL

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν στις κατηγορίες της EFL μετά και τα νέα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν ποδοσφαιριστές, μέλη της ομάδας και εργαζομένοι των γηπέδων.  

01.07.2020 | 16:00

Γουίγκαν: Σε καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης, αγγίζει πάτο στη βαθμολογία!

Η πρώτη ομάδα που επισημοποιεί τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και μπαίνει σε καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης, με αποτέλεσμα να πέσει στον πάτο της βαθμολογίας της Τσάμπιονσιπ, έγινε η Γουίγκαν...