Ειδήσεις » Championship

18.05.2021 | 14:54

Χαλάει η εξαγορά της Ντέρμπι Κάουντι λόγω χρεών

Αποσύρεται το ενδιαφέρον από πλευράς επενδυτών για να αγοράσουν τη Ντέρμπι Κάουντι, καθώς ο σύλλογος φέρεται να έχει χρέη και οφειλές που ξεπερνούν το ποσό των 60 εκατομμυρίων λιρών.  

11.05.2021 | 15:52

Σοβαρότατος και ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού της Ντέρμπι για το FFP!

Παρά την επιβίωσή της εντός γηπέδου και την εξασφάλιση της παρουσίας της και την επόμενη σεζόν στην Τσάμπιονσιπ, η Ντέρμπι Κάουντι αγχώνεται πιο πολύ από ποτέ μετά και την απόφαση της αποδοχής της έφεσης που άσκησε η EFL για να παραμείνει ανοιχτή η υπόθεση του FFP και να διατηρηθεί ο κίνδυνος υποβιβασμού των «κριαριών».

02.05.2021 | 12:19

Εκατοντάδες οπαδοί των Νόριτς, Χαλ και Πίτερμπρο στους δρόμους δίχως μέτρα ασφαλείας (pics)

Η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη είναι πλέον και Πρωταθλήτρια στην Τσάμπιονσιπ, οι Χαλ και Πίτερμπρο εξασφάλισαν την άνοδό τους από την LeagueOne και εκατοντάδες οπαδοί των ομάδων ξεχύθηκαν στους δρόμους για να το γιορτάσουν! Ναι μεν ο εμβολιασμός στην Αγγλία συνεχίζεται με εξαιρετικούς ρυθμούς, όμως ο κόσμος δεν συνεχίζει να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας...  

18.04.2021 | 11:42

Γιαννούλης: Ο 6ος Έλληνας που βλέπει κόκκινη σε αγγλικό έδαφος

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Δημήτρης Γιαννούλης στο πρώτο ημίχρονο της «γιορτινής» αναμέτρησης της Νόριτς με την Μπόρνμουθ, μιας και το ματς, παρά την ήττα (3-1) των «καναρινιών», σηματοδότησε και την επιστροφή της ομάδας του Φάρκε στην Premier League. Ο πρώην φουλ μπακ του ΠΑΟΚ έγινε ο 6ος Έλληνας που αποβάλλεται σε παιχνίδι πρωταθλήματος επί αγγλικού εδάφους.  

17.04.2021 | 15:19

Γιακουμάκης: «Ρωτάω από περιέργεια για τις ομάδες, ποτέ δεν λέω ποτέ για την καριέρα μου...»

Δίχως να θέλει να ... ανοιχτεί πολύ αναφορικά με το μέλλον του και φυσικά το ενδιαφέρον της Νόριτς από πλευράς Αγγλίας, ο Γιώργος Γιακουμάκης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο ανέφερε: «Ρωτάω τον μάνατζέρ μου από περιέργεια και μου λέει “μην ασχολείσαι εσύ. Όταν σου φέρω τα χαρτιά, τότε θα το συζητήσουμε”».

20.03.2021 | 14:28

Ο Πούκι παραδίδει μαθήματα σκοραρίσματος!

Την εξαιρετική της πορεία συνέχισε η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, η οποία έχοντας τον Έλληνα ακραίο οπισθοφύλακα βασικό και τον Τίμο Πούκι σε απίστευτη αγωνιστική κατάσταση.  

17.03.2021 | 16:51

Ναυάγησε η αγορά της Ντέρμπι Κάουντι από τους Σαουδάραβες!

Η σχεδόν βέβαιη η συμφωνία ανάμεσα στην οικογένεια του Σεΐχη Καλέντ από την Σαουδική Αραβία και τη διοίκηση της Ντέρμπι Κάουντι κατέρρευσε χωρίς μάλιστα ιδιαίτερες εξηγήσεις από την πλευρά των Αράβων.   

01.03.2021 | 19:43

Παίκτη από την Ρέντινγκ παίρνει η Μπάγερν Μονάχου!

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς, 23χρονος φουλ μπακ της Ρέντινγκ, έχει πλέον προσύμφωνο συνεργασίας με την Μπάγερν Μονάχου που θα ισχύσει από το φετινό καλοκαίρι μέχρι και το 2025, παίρνοντας μεταγραφή από το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ για να παίξει στους νυν Πρωταθλητές Ευρώπης!