Αρθρογραφία » The Story

06.08.2023 | 12:47

Η Τσέλσι άργησε, αλλά κατάλαβε πως τα πολλά λεφτά και οι ανεξέλεγκτες αγορές δεν φέρνουν την επιτυχία

Καταναλωτική μανία διαπέρασε την Τσέλσι την περασμένη σεζόν και ίσως να το παραέκανε ολίγον. Ξέφυγε από την άποψη ότι το ακραίο ποσό που δαπανήθηκε στόχευε κατά κύριο λόγο στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, αμελώντας τις υπόλοιπες θέσεις, οι οποίες χρειάζονταν εξίσου ενδυνάμωση. Η συνταγή απέτυχε παταγωδώς, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να επιχειρεί μια τίμια προσπάθεια να εξισορροπήσει το ισοζύγιό της.  

05.08.2023 | 13:45

Η Μάντσεστερ Σίτι τα πήρε όλα χωρίς Κροάτη και τώρα θέλει να συνεχίσει την παράδοση που «χάλασε»!

Έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που κάνει τρεμπλ στον 21ο αιώνα. Κατέκτησε το πρώτο Champions League στην ιστορία της. Έφτασε στις πέντε κατακτήσεις της Premier League τα τελευταία έξι χρόνια. Και όλα αυτά, δίχως Κροάτη στη σύνθεσή της, ούσα η πρώτη που το κάνει μετά το 2011. Γιατί να ξαναπάρει το ρίσκο; Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ και ο Ματέο Κόβασιτς είναι πλέον παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι!

05.08.2023 | 09:55

Τσε Άνταμς: Το συναίσθημα για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τον έκανε να χαρεί λίγο παραπάνω το γκολ στο Χίλσμπορο

«Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να σκοράρεις και να παίρνεις τη νίκη» είπε ο Τσε Άνταμς για το 2-1 της Σαουθάμπτον επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και… άφησε το συναίσθημα που τον διακατέχει για την Γιουνάιτεντ να βγει στην επιφάνεια.  

04.08.2023 | 10:07

Μανέ και Κριστιάνο μετέφεραν το άρωμα της σπουδαιότερης κόντρας του αγγλικού ποδοσφαίρου στην Σαουδική Αραβία (vids)

Ο Σενεγαλέζος έκανε ντεμπούτο μπαίνοντας στο ματς με αλλαγή, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε το καθοριστικό γκολ της πρόκρισης και οι δυο τους έχοντας βγάλει τα … διαφορετικά κόκκινα, προσφέρουν στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ την ποιότητα, αλλά και το πνεύμα των «μονομαχιών» της Λίβερπουλ με την Γιουνάιτεντ.  

03.08.2023 | 21:00

Αν ο Βενγκέρ δεν αγόραζε σαν... σήμερα τον Ανρί, θα υπήρχαν οι Invincibles της Άρσεναλ;

Δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την ημέρα η Άρσεναλ. Και ας έχουν περάσει 24 χρόνια. Και ας έχει σταματήσει ο ίδιος το ποδόσφαιρο, και ας μην έχει κατακτήσει την Premier League η Άρσεναλ από το καλοκαίρι του 2004. Διότι ο Τιερί Ανρί, άλλαξε στο πλευρό του Αρσέν Βενκγέρ, την σύγχρονη ιστορία των «κανονιέρηδων». Θα υπήρχαν άραγε οι Invincibles δίχως τον Γάλλο «θρύλο»;

03.08.2023 | 12:05

Ο Πεπ κατάλαβε ότι η επιτυχία έρχεται και από την άμυνα, όχι μόνο από τον Μέσι και τον Χάαλαντ

Κατάφερε να προκαλέσει την ακριβότερη μεταγραφή στόπερ στα χρονικά. Κατάλαβε πως όλα είναι πιο εύκολα αν έχεις Μέσι και Χάαλαντ, αλλά θα πρέπει και τα μετόπισθεν να είναι τέτοιου επιπέδου. Και ο Πεπ, επένδυσε στην αμυντική γραμμή της Σίτι, πρόσθεσε τον Γκβάρντιολ και είναι έτοιμος για τις επικείμενες αποχωρήσεις.  

02.08.2023 | 17:15

Αυτό σημαίνει «στήριξη»: Ο Τζόνστον χάνει όλη τη σεζόν της Μπόλτον και μία μέρα μετά υπογράφει… διετές!

Τρομερή κίνηση από την Μπόλτον, η οποία μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν της League One, έχασε τον Τζορτζ Τζόνστον, αλλά φρόντισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο!

01.08.2023 | 23:40

Σαντιό, ο Τζέραρντ στα έλεγε: Το «μείνε στη Λίβερπουλ», η άρνηση του Μανέ και το… άβολο ντεμπούτο!

Ο τελικός του Champions League ολοκληρώνεται και η Λίβερπουλ έχει ηττηθεί. Ο Σαντιό Μανέ γνωρίζει πως είναι το τελευταίο του ματς με τους «κόκκινους», αλλά ο Στίβεν Τζέραρντ προσπαθεί να τον αποτρέψει. Τι συμβαίνει τελικά; Ο Σενεγαλέζος κάνει το… δικό του και το ντεμπούτο του στη Σαουδική Αραβία, δύο χρόνια μετά, έρχεται κόντρα στον Steve-G και τον Τζόρνταν Χέντερσον!

01.08.2023 | 11:01

«Δίχασε» τον πλανήτη ο Κριστιάνο για μία… κεφαλιά: Τελικά, κατέρριψε ή όχι το ρεκόρ;

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί εδώ και μερικές ώρες, αναφορικά με το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου με το κεφάλι ή αν ο Γκερντ Μίλερ εξακολουθεί να είναι πρώτος…

31.07.2023 | 15:40

Από τον Μπόμπι Μουρ στον Αρσέν Βενγκέρ: 5+1 αγάλματα που κοσμούν ποδοσφαιρικά γήπεδα

Η Άρσεναλ δεν ξεχνά όσα πρόσφερε ο Αρσέν Βενγκέρ. Τον τιμά με την τοποθέτηση ενός αγάλματος έξω από το Emirates και δίνει παράλληλα την ευκαιρία να θυμηθούμε μερικά ακόμα που βρίσκονται πέριξ των ποδοσφαιρικών γηπέδων.