Αρθρογραφία » The Story

12.09.2023 | 10:07

Ο Μπρούνο το διασκέδασε: Τρεις ασίστ, η μια με trivela, γκολ και νίκη που μένει στην ιστορία (vid)

Ο Κριστιάνο απουσίαζε από το ματς με την αγαπημένη του αντίπαλο, όμως, ο Μπρούνο Φερνάντες το χάρηκε και με το παραπάνω. Χατ-τρικ από ασίστ, highlight της βραδιάς με «σερβίρισμα» με trivela, σκοράρισμα και ιστορική νίκη με το τελικό 9-0 κόντρα στο Λουξεμβούργο για τους Πορτογάλους.  

11.09.2023 | 21:14

Αν θέλετε selfie με τον Σον, ΜΗΝ τον πλησιάσετε με iPhone – Δεν μπορεί να το… ακουμπήσει! (vid)

Τρομερό σκηνικό έλαβε χώρα ανάμεσα σε μία φίλη του ποδοσφαίρου που συνάντησε τον Χέουνγκ Μιν Σον, με τον Νοτιοκορεάτη να θέλει να βγάλει φωτογραφία μαζί της, αλλά να μην μπορεί να το κάνει, από τη στιγμή που εκείνη κρατούσε iPhone!

11.09.2023 | 13:31

Το δεύτερο ντεμπούτο του Κριστιάνο με τα κόκκινα, η αποθέωση στο «Ολντ Τράφορντ» και η επική περιγραφή του Ντρούρι (vids)

Την 11η του Σεπτέμβρη του 2021, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάτησε ξανά το χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ» ως ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκόραρε δις στο… δεύτερο ντεμπούτο του για να συμβάλει στο τελικό 4-1, έκανε το γήπεδο να σείεται και ο Πίτερ Ντρούρι πρόσφερε μια περιγραφή που θα μνημονεύεται αιώνια …  

10.09.2023 | 13:38

Δεν με θέλετε εσείς; Παίρνω το διαβατήριο και πάω αλλού - Ο Μπαρνς από Άγγλος γίνεται… Σκωτσέζος!

Μία συμμετοχή έχει καταγράψει όλη και όλη στην καριέρα του με την εθνική Αγγλίας ο Χάρβεϊ Μπαρνς, ο οποίος σκέφτεται να πάρει το… διαβατήριό του και να αγωνιστεί με την εθνική Σκωτίας.

10.09.2023 | 10:50

Γουόκερ: Ποτέ κανείς Άγγλος διεθνής δεν περίμενε τόσο πολύ για να βρει δίχτυα!

Ο Κάιλ Γουόκερ το είχε στο μυαλό του, αλλά ίσως κι εκείνος να είχε αρχίσει να πιστεύει πως απλά δεν ήταν γραφτό του. Και ξαφνικά... γκολ! Ακόμα κι αν χρειάστηκε να περιμένει περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλον έχει βρει δίχτυα με τη φανέλα με το αγγλικό εθνόσημο, ο φουλ μπακ της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον στόχο και έσπασε το ρόδι!  

09.09.2023 | 10:31

Η Γιουνάιτεντ έχει τους κορυφαίους σκόρερ στα προκριματικά του Euro 2024! (vid)

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ με το γκολ του απέναντι στην Κύπρο με τα χρώματα της Σκωτίας, μπήκε στην παρέα των πρώτων σκόρερ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024 μέχρι και αυτή τη στιγμή. Εκεί βρίσκεται και ο Ράσμους Χόιλουντ αν και δεν βρήκε δίχτυα κόντρα στο Σαν Μαρίνο, ενώ, έχει μεγάλη ευκαιρία ο νυν... Βαυαρός, Χάρι Κέιν ενόψει του αποψινού ματς με τους Ουκρανούς.  

08.09.2023 | 10:52

Ο Σάκα γίνεται το starboy της Αγγλίας και αξίζει ακόμα πιο πολλά!

Οι ατομικές διακρίσεις επιβραβεύουν τις προσπάθειές του. Ο Μπουκάγιο Σάκα είναι πλέον από εκείνους που η άποψή τους έχει βαρύτητα στην Άρσεναλ, ενώ, φροντίζει σε τρομερό βαθμό για όσα αφορούν την εθνική Αγγλίας και το καλό της. Το back-to-back των βραβείων του κορυφαίου για τα «τρία λιοντάρια», το αποδεικνύει περίτρανα…  

07.09.2023 | 18:35

Ο Πεπέ, ο Μπακασέτας και η Άρσεναλ: Πρώην «κανονιέρηδες» στην Τουρκία και ένας Έλληνας στην… υποδοχή!

«Τρίτωσε» η σχέση του Τάσου Μπακασέτα με την Άρσεναλ, με τον Νικολάς Πεπέ να γίνεται ο τρίτος διαφορετικός ποδοσφαιριστής που έχει παίξει με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» και εν συνεχεία θα… γίνει συμπαίκτης του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδος.