Αρθρογραφία » The Story

02.09.2023 | 17:05

Χρήστο Τζόλη, συνέχισε να τους αποδεικνύεις πως έκαναν… λάθος! (vid)

Προσαρμόστηκε άμεσα, έπαιξε ακόμη πιο γρήγορα, διαπρέπει και αποδεικνύει στη Νόριτς πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Ο Χρήστος Τζόλης είναι ο κορυφαίος παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο πρώτος της σκόρερ στο πρωτάθλημα και ο πολυτιμότερος της, με μόλις… 130 αγωνιστικά λεπτά. Μήπως τα «καναρίνια», έκαναν κάτι… λάθος;

02.09.2023 | 14:20

Μία φορά στον «πάτο» και μία στην κορυφή: Σαν από… παραμύθι η ιστορία της Μπράιτον στην Premier League!

Έχει βρεθεί μία φορά σε έξι χρόνια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο ίδιο διάστημα, έχει περάσει μία εβδομάδα μόλις, στην κορυφή της Premier League. Η Μπράιτον τα κατάφερε, οι 14 «μαύρες» ημέρες του 2017 έχουν διαγραφεί ολότελα από τη μνήμη και ο σύλλογος, με την υπογραφή του Τόνι Μπλουμ, βιώνει τα πιο ένδοξα 24ωρα στην ιστορία του!  

02.09.2023 | 09:05

Ο Κούπερ «ένωσε» ξανά τα «παιδιά» του από το 2017, στη Νότιγχαμ Φόρεστ! (vid)

Ο Καλούμ Χάντσον - Οντόι αποχαιρέτησε οριστικά την Τσέλσι, έκλεισε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο της καριέρας του και τώρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ θα βρίσκεται ξανά στο πλευρό του Μόργκαν Γκιμπς - Γουάιτ, με τον οποίο είχαν στεφθεί Παγκόσμιοι Κυπελλούχοι το 2017! 

01.09.2023 | 10:40

Και πώς να μη ζει τ' όνειρο; Ο Χάαλαντ σάρωσε κάθε ατομική διάκριση! (vid)

Είναι μόλις 22 ετών. “Διέλυσε” όλη την Πρέμιερ Λιγκ. Πρωταγωνίστησε στο πρώτο τρέμπλ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Ο πλανήτης αναγνώρισε την ποιότητα και την αξία του. Ο ποδοσφαιρικός κόσος υποκλίθηκε σ' εκείνον και του πρόσφερε απλόχερα τις ατομικές διακρίσεις. “Ζω τ' όνειρο” είπε, αλλά ακόμα ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος μπροστά του. Αυτός είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ...  

31.08.2023 | 21:12

Όμιλοι Champions League χωρίς Μέσι και Κριστιάνο: Πότε ήταν η τελευταία φορά;

Πέρασαν 20 χρόνια από την τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε ομίλους του Champions League, δίχως ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο να συμπεριλαμβάνονται σε ευρωπαϊκό club που συμμετέχει σε αυτούς. Πλέον, η ιστορία αναβιώνει. Αμφότεροι άλλωστε, βρίσκονται σε άλλη… Ήπειρο.

31.08.2023 | 14:18

Το πισωγύρισμα της Τότεναμ με Ποστέκογλου, είχε πικρία που όμοιά της βρισκόταν στο … 1979!

Ο αποκλεισμός της Τότεναμ στον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Φούλαμ, σήμανε ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για τίτλο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και με τον Άγγελο Ποστέκογλου να έχει καταφέρει να ισορροπήσει την κατάσταση στην ομάδα, το πισωγύρισμα αυτό και η απώλεια ενός στόχου έφερε στην επιφάνεια την προ 44 ετών πικρία.  

30.08.2023 | 10:51

Οι ψήφοι των συναδέλφων του Άκπομ για τα 29 γκολ, είναι η καλύτερη απάντηση στον Γουόρνοκ

Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε ο κορυφαίος της περασμένης σεζόν έπειτα από την ανάδειξή του με τις ψήφους των συναδέλφων του στην κατηγορία και όσα κατάφερε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, παίρνοντας φέτος μεταγραφή στον Άγιαξ, είναι μια πολύ καλή απάντηση στα όσα σχολίασε ο αυστηρός, Νιλ Γουόρνοκ για την ποιότητα του ποδοσφαιριστή.  

29.08.2023 | 18:45

Η Παρασκευή που ονειρεύεται ο Dinos: Λούτον και… Μαυροπάνος «γράφουν» ιστορία την ίδια ημέρα!

Πριν από μία πενταετία, «έγραφε» ιστορία στο πλάι του Αρσέν Βενγκέρ. Πριν από μερικές ημέρες, έγινε ο τρίτος Έλληνας που επιστρέφει στην Premier League, ενώ ενδιάμεσα έχει μεσολαβήσει μεταγραφή σε άλλο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Ντίνος Μαυροπάνος αναμένει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη Γουέστ Χαμ, την ημέρα που η Λούτον θα δίνει τη δική της γιορτή!

29.08.2023 | 10:55

Τώρα στο 90’+4’, πριν έναν χρόνο στο… 90’+8’: Η Λίβερπουλ προκαλεί πόνο στη Νιούκαστλ στο φινάλε! (vid)

Ο Ντάργουιν Νούνιες και τα δυο του τέρματα στα τελευταία λεπτά της Κυριακάτικης αναμέτρησης στο St. James’ Park, ξύπνησε στη Νιούκαστλ τις μνήμες από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, όταν και τότε, τον Αύγουστο, η Λίβερπουλ είχε πάρει όλους τους βαθμούς στην εκπνοή, στο ματς του «Άνφιλντ»!