Αρθρογραφία » The Story

16.08.2023 | 12:17

Ο ΜακΆλιστερ έπαιζε στο «Στάμφορντ Μπριτζ», σαν να είναι στην αυλή με φίλους του! (vid)

Εντυπωσιακή απλότητα. Παιχνίδι με τη μία. Δίχως ταλαιπωρίες. Δίχως χρονοτριβή. Δίχως να ψάξει κάτι το εξεζητημένο. Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ ήταν εντυπωσιακά απλός και... πολύ απλά εντυπωσιακός στο ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

15.08.2023 | 20:27

Μπρούνο Γκιμαράες, γιατί φοράς το «39»; «Ο αριθμός… ταξί του πατέρα μου στη Βραζιλία!»

Πολλοί θα έχουν αναρωτηθεί για ποιον λόγο ο Μπρούνο Γκιμαράες έχει αποφασίσει να φορά το νούμερο «39» στη Νιούκαστλ. Και ο Βραζιλιάνος φρόντισε να δώσει μία αφοπλιστική απάντηση, αναφερόμενος στον πατέρα του και τα παιδικά του χρόνια.

15.08.2023 | 14:31

Μια κίνηση, μια μεγάλη ιστορία: Ο Σερ Άλεξ κοίταξε το ρολόι του πατώντας το χορτάρι του «Ολντ Τράφορντ» (vid)

Το κλασσικό Fergie Time που μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά, η οποία έβλεπε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κυριαρχεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Σερ Άλεξ αναβίωσε μια κίνηση που έχει τη δική της ιστορία και το έκανε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο της αγαπημένης του ομάδας, κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις στο περιθώριο της αναμέτρησης της Δευτέρας με την Γουλβς.

14.08.2023 | 10:06

Το καλύτερο deal του κόσμου: Η Άρσεναλ πήρε χρήματα από τη μεταγραφή του Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου!

Μοιάζει απίθανο αλλά είναι μία πραγματικότητα. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Τότεναμ δεν αποτελεί τη μοναδική ομάδα του Λονδίνου, που είχε κέρδος από τη μεταγραφή του Χάρι Κέιν στο Βόρειο Λονδίνο. Είναι και η… Άρσεναλ!

13.08.2023 | 19:34

Δοκάρι, ασίστ και ακυρωθέν γκολ ο Σαλάχ σε… 30 λεπτά κόντρα στην Τσέλσι! (vids)

Σε τρομερή κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σε αυτό το μικρό δείγμα γραφής που έχουμε από την εικόνα της Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι, με τον Αιγύπτιο να έχει καταγράψει ήδη ασίστ, δοκάρι και… ακυρωθέν γκολ!

13.08.2023 | 10:52

Οι πρεμιέρες πάντα εξιτάρουν τον Μοχάμεντ Σαλάχ... (vid)

Στο Λονδίνο από την Τσέλσι φιλοξενείται η Λίβερπουλ στο δικό της πρώτο παιχνίδι για το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις πρεμιέρες. Το δείχνει, άλλωστε, στις τελευταίες έξι αγωνιστικές περιόδους...  

12.08.2023 | 13:15

Βρείτε έναν πρόεδρο σαν αυτόν: Έχετε καταλάβει τι έχει πετύχει ο Τόνι Μπλουμ στην Μπράιτον;

Την παρέλαβε στη League One και την ώθησε σε ευρωπαϊκή έξοδο. Κατέγραψε ιστορικές νίκες. Αποτελεί τον βασικό λόγο που η Μπράιτον αγοράζει φθηνά και πουλάει, «γράφοντας» ιστορία. Της έφτιαξε νέο γήπεδο, της χάρισε ολοκαίνουργιο προπονητικό κέντρο. Τη μετέτρεψε σε ένα συμπαθέστατο σωματείο, που αποπνέει υγεία. Ονομάζεται Τόνι Μπλουμ. Μακάρι κάθε λογής ισχυρός άνδρας σε κάθε club, να αγαπούσε τόσο πολύ την ομάδα του όσο αυτός τους «γλάρους»!

12.08.2023 | 10:30

Ο Χάαλαντ σκόραρε δις και είχε μόλις πέντε επαφές στην περιοχή!

Και τα δυο του γκολ επιτεύχθηκαν με μονοκόματο τρόπο. Ούτε κοντρόλ, ούτε ατομική ενέργεια, τίποτα. Ο Χάαλαντ εξολόθρευσε την Μπέρνλι, έχοντας μόλις πέντε επαφές εντός περιοχής και συνολικά μόλις 23 στο ματς! Και παρ' όλα αυτά έκανε τη δουλειά μια χαρά!  

11.08.2023 | 12:54

Τι έλεγε ο Κλοπ το 2016 και τι λέει τώρα; Κατάλαβε το… λάθος του, μόνο έτσι μπορεί η Λίβερπουλ να πάρει τον Καϊσέδο!

Πέρασαν επτά χρόνια από εκείνη τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να επισημαίνει πως όταν η Λίβερπουλ ξοδέψει 100 εκατομμύρια, θα αποχωρούσε ο ίδιος από το «τιμόνι» της ομάδας. «Σήμερα» αυτό είναι μία πραγματικότητα και ο Μόισες Καϊσέδο πιθανότατα θα πάει στο «Άνφιλντ» έναντι 110. Ο Γερμανός παραδέχθηκε λοιπόν πως τότε έκανε λάθος!