Αρθρογραφία » The Story

23.08.2023 | 12:04

Το ιατρικό δελτίο της Τσέλσι δεν λέει να «καθαρίσει»: 8 ονόματα, 6 εκ των οποίων βασικές απουσίες

Ο Τσικουεμέκα και η υποχρεωτική επέμβαση στο γόνατο, προκάλεσε την αύξηση των ονομάτων στους απόντες της Τσέλσι. Οι 8 ποδοσφαιριστές, τις υπηρεσίες των οποίων στερείται η ομάδα, προκαλούν πρόβλημα στον Ποτσετίνο, αφού, τουλάχιστον οι 6 εκ των τραυματιών μπορούν να θεωρηθούν βασικές επιλογές.  

22.08.2023 | 11:07

Με νοοτροπία ηγέτη ο Ράις, κράτησε όρθια την Άρσεναλ και αναδείχθηκε MVP

Ο Ντέκλαν Ράις αποδέχεται πως πλέον… δεν είναι εκείνος η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η νοοτροπία του και ο τρόπος που αντιμετώπισε το δύσκολο ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας, αποδεικνύουν στους «κανονιέρηδες» πως μαζί του, μπορούν ν’ ανεβάσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.  

21.08.2023 | 12:46

Γουόρντ Πράους – Καϊσέδο: Τελικά, ένα ιδανικό ντεμπούτο μπορεί να κοστίζει και… 100 εκατομμύρια λιγότερα!

Χωρίζονται από 100 εκατομμύρια. Ο Γουόρντ Πράους και ο Καϊσέδο διακρίνονται από πολλά, αλλά έχουν ανάμεσά τους και μία τεράστια οικονομική διαφορά, ως προς τα χρήματα που δαπανήθηκαν από τη νέα τους ομάδας. Ο πρώτος χρειάστηκε… 30 εκατομμύρια, ο δεύτερος σηματοδότησε ρεκόρ μεταγραφής στη Βρετανία. Τι συνέβη όμως στα ντεμπούτο τους στην Premier League;  

20.08.2023 | 12:44

Μπράιτον, Σίτι και... ίσως άλλη μια θα έχουν το απόλυτο μετά από δυο αγωνιστικές!

Να που η Πρέμιερ Λιγκ από την αρχή δείχνει τα δόντια της και οι 20 ομάδες αντιλαμβάνονται την δυσκολία και τις προκλήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος! Στο φινάλε της 2ης αγωνιστικής, ο μάξιμουμ αριθμών των συλλόγων που θα έχουν συνεχίσει με το απόλυτο θα είναι μόλις τρεις, ανάλογα με ό,τι θα συμβεί στο ματς της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας!  

19.08.2023 | 18:21

Ο Σαλάχ ξεπέρασε και τον Τζέραρντ και έχει «υπογράψει» 200 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Έστω και με δεύτερη προσπάθεια μετά την αρχική απόκρουση του πέναλτι, ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατάφερε να σημειώσει το υπ' αριθμόν 187ο του γκολ στην ιστορία της παρουσίας του στην Λίβερπουλ, ξεπερνώντας πλέον και τον Στίβεν Τζέραρντ! Σε 200 τέρματα έχει πλέον συμμετοχή σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ!  

19.08.2023 | 10:38

He is here: Ο Άκπομ χρειάστηκε… 1472 ημέρες για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Ο Τσούμπα Άκπομ, τέσσερα χρόνια μετά το γκολ του επί του Άγιαξ στην Τούμπα, φοράει πλέον με κάθε επισημότητα τη φανέλα των Ολλανδών, έχοντας προηγουμένως αναδειχθεί τοπ σκόρερ στην Championship, ως παίκτης της Μίντλεσμπρο.  

18.08.2023 | 14:28

«Δίχασε» τo Twitter η δήλωση του Λάβια περί ιστορίας Τσέλσι – Λίβερπουλ: «Πες ότι πήγες για τα χρήματα…»

«Χαμός» επικρατεί στο Twitter μετά την ανακοίνωση του Ρομέο Λάβια από την Τσέλσι και την τοποθέτησή του περί ιστορίας και καλύτερου πρότζεκτ των «μπλε» έναντι των «κόκκινων», με τους φίλους της Λίβερπουλ να ανοίγουν… διαμάχη μαζί του, βάζοντας στην κουβέντα και τα χρήματα.

17.08.2023 | 19:58

Η Μαρσέιγ μας απέδειξε σε 24 ώρες για ποιον λόγο η κίνηση του Καθόρλα είναι… ρομαντική!

Ο Ματέο Γκεντουζί κάνει ένα από τα χειρότερα ματς της καριέρας του με τον Παναθηναϊκό. Συμβάλλει στην πρόκριση της ελληνικής ομάδας. «Φταίει» αν θέλετε που οι Γάλλοι μένουν εκτός Champions League, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα προκριματικά, για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

17.08.2023 | 11:48

Citizen μέχρι κεραίας: Ο Πεπ έχει περισσότερους τίτλους με την Σίτι παρά με την Μπαρτσελόνα!

Ο άνθρωπος είναι ασταμάτητος! Αχόρταγος! Απολαμβάνει κάθε τρόπαιο σαν να είναι το πρώτο του! Απίστευτο κίνητρο και ορμή για τις επιτυχίες! Πλέον, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει να επιδείξει και τους περισσότερους τίτλους ως κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι, παρά στη θητεία του στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα με την οποία μεγαλούργησε!