Αρθρογραφία » The Story

07.09.2023 | 10:50

Ο πιο ώριμος και αποτελεσματικός Ράσφορντ δεν άξιζε να είναι στους 30 της Χρυσής Μπάλας;

Ο Μάρκους Ράσφορντ τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του για να βοηθήσει την Γιουνάιτεντ περισσότερο από ποτέ και να κάνει τη διαφορά στην πρώτη σεζόν του Έρικ Τεν Χαγκ, όμως, δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε καν στους 30 της Χρυσής Μπάλας!  

06.09.2023 | 21:27

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ στιγμή: Το όνειρο έγινε πραγματικότητα, «δάκρυσε» όλο το «Άνφιλντ»! (vid)

Απερίγραπτη στιγμή στο «Άνφιλντ», με τον 11χρονο, Ντερ Γκόρμαν, να καταφέρνει για πρώτη φορά να δει τη Λίβερπουλ από κοντά και να βάζει τα κλάματα στο άκουσμα του «You will never walk alone». Ανατριχιαστικό βίντεο, με τον μικρό Ιρλανδό, που αντιμετωπίζει ζητήματα αναπηρίας, να αποτελεί έμπνευση για όλους.

06.09.2023 | 19:30

Γκολ κατά σου με την πρώτη τελική προσπάθεια του αντιπάλου; «It’s an Arsenal thing»!

Ο Μάρκους Ράσφορντ παίρνει την μπάλα εντός περιοχής και σκοράρει σε βάρος της Άρσεναλ, στην πρώτη τελική προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Έμιρεϊτς». Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το έχουν βιώσει ακόμη έξι φορές οι Λονδρέζοι εντός του 2023…

06.09.2023 | 10:50

Όλη η «πικρία» του Χέντερσον για τη Λίβερπουλ, σε μία ατάκα κατά του Γιούργκεν Κλοπ…

«Πήρε όσους ήθελε να πάρει, άφησε να φύγουν όσους δεν χρειαζόταν.» Τα είπε όλα με μία φράση του ο Τζόρνταν Χέντερσον. Και έμοιαζε να αισθάνεται ένα παράπονο και μία πικρία, συζητώντας για τον Γιούργκεν Κλοπ…

05.09.2023 | 14:40

Υπάρχουν η Αλ – Ιτιχάντ και τα 215 εκατομμύρια, υπάρχει και ο Σέρχιο Ράμος που τους έμαθε το «όχι»!

Τον πλησίασαν από την Τουρκία. Τον πλησίασαν από τη Σαουδική Αραβία. Του προσέφεραν «τρελά» χρήματα. Απίθανες οικονομικές απολαβές. Αλλά ο Σέρχιο Ράμος επέλεξε τη Σεβίλλη με ένα εκατομμύριο τον χρόνο. Ναι, τον προτιμάμε. Ναι, μας έκανε μεγάλη εντύπωση η επιλογή του, όπως και η απόφαση του Σάντι Καθόρλα, πριν από 20 ημέρες.

05.09.2023 | 12:41

Νιούκαστλ: Η «πεντάρα» της πρεμιέρας έφερε τρεις ήττες, τις οποίες πέρυσι είχε φτάσει... τον Μάρτιο!

Μετά το εκρηκτικό φετινό ξεκίνημα, η Νιούκαστλ είδε τρεις φορές τους αντιπάλους της να φεύγουν χαμογελαστοί από το γήπεδο μετά από αναμέτρηση μαζί της. Και αυτό είναι κάτι που φέτος μπήκε απλά ο Σεπτέμβρης για να συμβεί, ενώ, την περασμένη σεζόν χρειάστηκε... να μπει ο Μάρτης!  

04.09.2023 | 20:30

Ο Ντέκλαν Ράις ήταν… 90 λεπτά στο δεύτερο δοκάρι στα κόρνερ και η Γιουνάιτεντ έπαιζε «ζώνη»! (pics)

Τέσσερις φάσεις, 12 κόρνερ. Στο ¼ των περιπτώσεων, η Άρσεναλ εκτελεί τη στατική μπάλα, με στόχο το δεύτερο δοκάρι. Όλοι το βλέπουν, εκτός από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και η πιο «σκληρή» τιμωρία ήρθε στο… 96’!

04.09.2023 | 09:54

Ο captain Έντεγκααρντ ηγείται και στο σκοράρισμα της Άρσεναλ! (vid)

Η δική του άμεση απάντηση στο γκολ του Ράσφορντ έπαιξε σημαντικότατο ρόλο ώστε να μην επηρεαστεί ούτε στο ελάχιστο η Άρσεναλ στο “Έμιρεϊτς”. Ο αρχηγός έβαλε το λιθαράκι του στη μεγάλη νίκη (3-1) επί της Γιουνάιτεντ και κάπως έτσι, το όνομα “Μάρτιν Έντεγκααρντ” παραμένει στην κορυφή των σκόρερ των “κανονιέρηδων” στην Πρέμιερ, από την περασμένη σεζόν!  

03.09.2023 | 16:54

Ελλάδα – Ουγγαρία… 3-1 με τα «κόκκινα» στην Premier League – Μείωσε ο Σόμποσλαϊ τα γκολ του Κυργιάκου! (vid)

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που σκοράρει, όντας από την Ουγγαρία. Πλέον, οι Ούγγροι έχουν πανηγυρίσει με την κόκκινη φανέλα δύο φορές λιγότερες από όσες ένας Έλληνας, σε επίπεδο Premier League.

03.09.2023 | 10:42

Ο Μάντισον είναι ο πιο αποτελεσματικός χαφ της Πρέμιερ: «Λατρεύω αυτή την ομάδα»! (vid)

Σαν να του έδωσε ακόμα πιο μεγάλη πνοή ο Άγγελος Ποστέκογλου στην Τότεναμ κι όχι απλά μετέφερε στο Λονδίνο τα όσα σημαντικά έκανε στην Λέστερ, αλλά ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδό του! Ο Τζέιμς Μάντισον απολαμβάνει τη θητεία του στα “σπιρούνια” και αυτή τη στιγμή είναι ο πιο αποτελεσματικός χαφ του πρωταθλήματος!