Αρθρογραφία » The Story

10.10.2023 | 14:45

Έχει δει ποτέ ξανά η Αγγλία έναν τόσο μεγάλο βιρτουόζο ποδοσφαιριστή; Ο Αζάρ ήταν ο κορυφαίος ντριμπλέρ! (vids)

Εφτά χρόνια που υπηρέτησε την Τσέλσι, ο Εντέν Αζάρ ήταν... ζωντανό και κινούμενο σεμινάριο. Τόσο για τους εξτρέμ και τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν ν' αντιγράψουν ορισμένα από τα στοιχεία του, όσο και για τους αμυντικούς σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον καταλάβουν και να τον σταματήσουν. Αλήθεια, έχει δει ποτέ ξανά η Πρέμιερ έναν τέτοιο παίκτη; 

10.10.2023 | 10:28

Σωκράτη, ένα ματς στη Ligue 1 και «κλείσαμε»: Η απίθανη ιστορία του Έλληνα της… Μπέτις!

Μόνο η ανακοίνωση εκκρεμεί για τη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Ρεάλ Μπέτις, με τον Έλληνα στόπερ να μεταβαίνει στην Ισπανία για πρώτη φορά στην καριέρα του. Τι απομένει πλέον; Μία επίσημη συμμετοχή στην Ligue 1!

09.10.2023 | 20:41

Μήπως ο Σούνες έχει δίκιο; «Βάλτε στο VAR πρώην ποδοσφαιριστές!»

Μία ιδιαίτερη ιδέα για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του VAR έδωσε ο Γκρέιαμ Σούνες, ο οποίος επισήμανε πως ένας καλός τρόπος για να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση, θα ήταν να βρίσκονται μαζί με τους διαιτητές και πρώην ποδοσφαιριστές!

09.10.2023 | 12:42

Άρσεναλ - Τότεναμ: Το Βόρειο Λονδίνο κάνει κουμάντο στη φετινή Πρέμιερ!

Η Τότεναμ θα μπορούσε να έχει απόλυτη και απολαυστική μοναξιά στην κορυφή, αν ο Μαρτινέλι δεν χάριζε στην Άρσεναλ τη νίκη επί της Σίτι. Τώρα, το Βόρειο Λονδίνο και οι δύο μεγάλοι του σύλλογοι, ηγούνται των υπολοίπων στην κούρσα για τον τίτλο και μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής, «ταιριάζουν» στα πάντα και της χωρίζουν... μόνο δυο γκολ! 

08.10.2023 | 17:03

Σαλάχ – Νούνιες: Ο Ουρουγουανός «σερβίρει» αποκλειστικά στον «Φαραώ»!

Τις πέντε ασίστ έφτασε ο Ντάργουιν Νούνιες στην Πρέμιερ Λιγκ και όλες είναι προς τον Μοχάμεντ Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει και να βοηθάει τον Ουρουγουανό συμπαίκτη του να μείνει στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.  

08.10.2023 | 12:14

Η τόσο κακή Γιουνάιτεντ που έχανε μέχρι το 92:46, έκανε την πιο ιστορική δική της ανατροπή στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Ποιος περίμενε αυτό το αποτέλεσμα; Κανείς. Ούτε καν οι οπαδοί στο «Ολντ Τράφορντ». Και μπορεί κάποια μικρή ελπίδα να εμφανίστηκε μετά την ισοφάριση, ωστόσο, μέχρι το 90' + 2', όλοι απλά ετοιμάζονταν να γυρίσουν σπίτι τους με σκυμμένο το κεφάλι και με απογοήτευση. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την πιο ιστορική, δική της ανατροπή, στην Πρέμιερ Λιγκ! 

07.10.2023 | 20:40

Μπήκε το 87' και γύρισε όλο το ματς: Θύμισε Γιουνάιτεντ με DNA παλαιότερης εποχής ο ΜακΤόμινεϊ (vids)

Να μην έχει κάνει τίποτα σε όλο το παιχνίδι. Να βρίσκεται πίσω στο σκορ και μάλιστα να διατηρεί το προβάδισμα η Μπρέντφορντ με ευκολία. Ας όψεται ο Γκαρνάτσο και ... το άστρο του ΜακΤόμινεϊ. Ή μάλλον το DNA της ομάδας και το ... Fergie Time; Ό,τι κι αν ήταν στο «Ολντ Τράφορντ» μάλλον ακούστηκε ξανά το «βρε, λες να προλάβουμε;». Και πρόλαβαν!

07.10.2023 | 12:12

Ντερμπάρα στις γυναίκες και νέο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στο Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ! (vids)

Στην πρώτη εμφάνιση της Αλέσια Ρούσο απέναντι στην πρώην ομάδα της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ πήρε τον βαθμό με φοβερό γκολ της Λάκασι στο 90' + 3'! Νέο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε γήπεδο της WSL. 

06.10.2023 | 12:12

Ο υπέροχος Μουρίνιο που άνοιξε την πόρτα στα παιδιά και χάρισε στον Ντ' Αλέσιο μια ονειρική συμμετοχή (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο με την ευφορία του 4-0 επί της Σερβέτ, αποκάλυψε ένα τρομερό σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε προπόνηση της Ρόμα το καλοκαίρι και με αφορμή αυτό, πρόσφερε στον Φραντσέσκο Ντ'Αλέσιο μια μαγική ποδοσφαιρική βραδιά στο «Ολίμπικο», με την συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Γιουρόπα Λιγκ.  

05.10.2023 | 21:48

Ούτε η Σίτι, ούτε η Γιουνάιτεντ, ούτε κάποια άλλη: Η Γουέστ Χαμ κατάφερε κάτι μοναδικό στην Ευρώπη!

Εδώ και μερικούς μήνες έχει και ευρωπαϊκό τρόπαιο. Μπορεί να μην είναι Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι κάτι. Και από το βράδυ της Πέμπτης, έχει και ένα τρομερό ρεκόρ στο δικό της όνομα, που την κάνει μοναδική αγγλική ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Η Γουέστ Χαμ, «ψήλωσε»!