Αρθρογραφία » The Story

23.09.2023 | 23:20

Ο Κέιν έβαλε τρία γκολ με την Μπάγερν, αλλά η Bundesliga… διαφωνεί με το «χατ-τρικ»!

Δύο βασικές προϋποθέσεις πρέπει να έχει κάνει πράξη ένας ποδοσφαιριστής, προκειμένου να θεωρήσουν οι Γερμανοί πως κατέγραψε χατ-τρικ. Σε διαφορετική περίπτωση, απλώς έχει σκοράρει τρεις φορές. Πράγμα δηλαδή που πιστεύουν και για τον Χάρι Κέιν!

23.09.2023 | 11:45

Τσέλσι: Τέσσερα ματς διορία μέχρι το πρόγραμμα να γίνει... εφιάλτης!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα πρέπει να βρει λύσεις, να δει τους ποδοσφαιριστές του ν' αφομοιώνουν τις ιδέες του, να τις εκτελούν στο χορτάρι, η Τσέλσι να βελτιωθεί τρομερά και για όλα αυτά υπάρχουν μονάχα τέσσερα ματς ως διορία, μέχρι το πρόγραμμα να γίνει τέτοιο που θα προκαλεί... τρόμο.  

22.09.2023 | 12:09

Όσο οι Σαουδάραβες έκαναν χαμό, ο Σαλάχ ετοιμαζόταν για μεγάλα πράγματα! (vid)

Έφτασε στα 42 γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την κόκκινη φανέλα. Έπιασε τον Τιερί Ανρί στην κορυφή μιας τρομερής επίδοσης. Έχει συνεισφέρει είτε με γκολ είτε με δημιουργία σε καθένα από τα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ προετοίμαζε τα … μαγικά του από το καλοκαίρι, παρά τον χαμό που έκαναν οι Σαουδάραβες!  

21.09.2023 | 11:05

Με μόλις 30 εκατ.λίρες, ο Έντεγκααρντ γίνεται μια από τις καλύτερες μεταγραφές ever!

Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτο ματς της Άρσεναλ στη διοργάνωση μετά από 6 χρόνια, ένας μεγάλος πρωταγωνιστής που το απολαμβάνει. Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ αναδείχθηκε MVP και γενικότερα αναδεικνύεται σε μια από τις καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει ποτέ, με δεδομένο ότι κόστισε μόλις 30 εκατ.λίρες σε μια εποχή με… τρελά χρήματα στην αγορά.  

20.09.2023 | 15:20

Οι φίλοι της Μπράιτον έμαθαν από το England365 για τον Μουκουντί και… ρωτούσαν αν είναι καλός!

Δίχως τον Άρολντ Μουκουντί αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ στην Αγγλία απέναντι στην Μπράιτον και όταν οι φίλοι των «γλάρων» ενημερώθηκαν από το England365 για την εν λόγω εξέλιξη, ρωτούσαν αν είναι… καλός και πόσο μεγάλη είναι η εν λόγω απουσία για την ελληνική ομάδα!

20.09.2023 | 13:30

Ο Έντεγκααρντ πριν υπογράψει στην Άρσεναλ, είχε γίνει… «προπονητής» της!

Τον περίεργο δεσμό του με την Άρσεναλ, προτού καν υπάρξει η προοπτική να παίξει στο κλαμπ, αποκάλυψε ο Μάρτιν Έντεγκααρντ που πλέον έχει καταφέρει να ηγείται των «κανονιέρηδων»! Δεν έπαιζε video-games, ενώ, όταν το έκανε, είχε ανεξήγητη, αλλά ιδιαίτερη προτίμηση στους Λονδρέζους.  

19.09.2023 | 19:40

Άρσεναλ, τον θυμάσαι; Ο διαιτητής «πέσε για να το πάρεις», στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου!

Ορίστηκε ο διαιτητής του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ, στην 6η αγωνιστική της Premier League. Ο Ρομπ Τζόουνς θα διευθύνει, στον VAR ο Πολ Τίρνι, δυσαρεστημένοι οι «κανονιέρηδες», καθώς δεν έχουν ξεχάσει την… ατάκα του στον Γκαμπριέλ Ζεσούς, πριν από 10 μήνες!

19.09.2023 | 10:09

Οι ομάδες που ανέβηκαν το καλοκαίρι αντικρίζουν ήδη την δύσκολη ζωή στην Πρέμιερ...

Η Μπέρνλι πήρε τον πρώτο της βαθμό, αλλά φυσικά δεν μπορεί να είναι αρκετό. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχασε τα πάντα στο φινάλε με την Τότεναμ. Η Λούτον απολαμβάνει τις εμπειρίες, αλλά κατανοεί την διαφορά επιπέδου. Οι τρεις ομάδες που ανέβηκαν το καλοκαίρι στην Πρέμιερ, τα έχουν βρει σκούρα από πολύ νωρίς…