Αρθρογραφία » The Story

18.09.2023 | 12:48

Άρσεναλ: Τα clean sheets βοηθούν τον πρωταθλητισμό, αλλά δεν αρκεί…

Αν δεν καταφέρει να βρει τρόπο να επιβληθεί της Σίτι και ο Αρτέτα να νικήσει τον Γκουαρδιόλα, τα clean sheets της Άρσεναλ όσο σημαντικά κι αν είναι, δεν θα μπορέσουν να κάνουν από μόνα τους τη δουλειά για το όνειρο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.  

17.09.2023 | 22:00

Πάντως, ο Λουκάκου σκόραρε σε 120 δευτερόλεπτα, περισσότερα γκολ από τον Τζάκσον στην Τσέλσι!

Ναι, ο Ρομέλου Λουκάκου δεν θα μπορούσε να αποδώσει στην Τσέλσι. Δεν θα τα έβρισκε με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δεν ένιωθε ότι θα έχει τον χώρο και τον χρόνο που ήθελε στην Premier League. Αυτή τη στιγμή πάντως, έχει περισσότερα γκολ από αυτά του Νικολάς Τζάκσον στους «μπλε», με μεγάλη διαφορά ως προς τον χρόνο συμμετοχής των δύο παικτών.

17.09.2023 | 10:47

Η Μπράιτον πάει... Θέατρο: Λατρεύει το «Ολντ Τράφορντ» και έκανε το 4x4 κόντρα στην Γιουνάιτεντ! (vids)

Όπως το είπε ο Γκάρι Νέβιλ. «Μια ομάδα τρομερά δουλεμένη και που γνωρίζει απόλυτα τι να κάνει στον αγωνιστικό χώρο». Αυτό είναι η Μπράιτον που πέρασε ξανά από το «Ολντ Τράφορντ» με θρίαμβο και μάλλον δείχνει ότι... της αρέσει η εξόρμηση για «Θέατρο». Κι ας κάνει εφιάλτες τα όνειρα της Γιουνάιτεντ! 

16.09.2023 | 20:16

Από την Ιαπωνία μέχρι την Premier League: Ο Ποστέκογλου… δεν χάνει σε ματς πρωταθλήματος!

Ούτε ο ίδιος ενδέχεται να θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του ηττήθηκε σε ματς πρωταθλήματος. Από την Ιαπωνία μέχρι την Τότεναμ και το «Νησί», το σερί συνεχίζεται και έφτασε στα 50 παιχνίδια!

16.09.2023 | 12:24

Τρέλα για τον Τσάμπι Αλόνσο, τον θέλουν στη Λίβερπουλ οι οπαδοί! (vids)

Ο Τσάμπι Αλόνσο κάνει τρομερά βήματα εξέλιξης και εδραίωσης στην προπονητική, η Μπάγερ Λεβερκούζεν εντυπωσιάζει παραμένοντας αήττητη και οι οπαδοί της Λίβερπουλ ονειρεύονται τον Ισπανό στην άκρη του πάγκου μόλις ολοκληρωθεί η εποχή του Κλοπ στο κλαμπ!  

15.09.2023 | 21:14

«Μπράιτον με 18 βαθμούς, υπάρχει και η… OPAP Arena!» - Το Europa League έκανε γκάλοπ για τον όμιλο «φωτιά»!

Σε «γκάλοπ» προέβη η επίσημη σελίδα του Europa League στο twitter, αναφορικά με τον όμιλο της ΑΕΚ, που περιλαμβάνει την Μπράιτον, τον Άγιαξ και τη Μαρσέιγ. Μεγάλη στήριξη στους Άγγλους από την πλειοψηφία, μπήκε στη συζήτηση και η OPAP Arena

15.09.2023 | 10:45

Από τον Shrek και το Toy Story, στον «Λύκο της Γουόλ Στριτ»: Οι ομάδες της Πρέμιερ το διασκεδάζουν! (vids)

Η Μπέρνλι είχε την πρωτοκαθεδρία, έφτιαχνε τα πιο ευφάνταστα βίντεο για να παρουσιάσει παίκτες, είχε εκμεταλλευτεί ακόμα και την… Barbie και ήρθε τώρα η Μάντσεστερ Σίτι να κάνει το δικό της πρώτο βήμα, με τον Κάιλ Γουόκερ αλά ΛΚεονάρντο Ντι Κάπριο.  

14.09.2023 | 14:28

«Σου έχω βρει μία ιδιοφυΐα»: Η πρόβλεψη του σκάουτ και το ντεμπούτο του Μπεστ με την Γιουνάιτεντ (vid)

Στο πρόσωπο του Τζορτζ Μπεστ, ο σκάουτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακάλυψε μία πραγματική ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα. Ο Βορειοϊρλανδός, μία ημέρα σαν την σημερινή (13/09) το 1963, έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την κόκκινη φανέλα, ξεκινώντας να γράφει ιστορία...   

14.09.2023 | 11:10

Η Μπράιτον πραγματοποίησε το όνειρο της Ατλέτικο Μινέιρο: Πούλησε παίκτρια μετά από… 18 χρόνια!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση της Μπράιτον, η οποία ήρθε σε συμφωνία με την Τζόρελιν Καραμπαλί από την Ατλέτικο Μινέιρο. «Έγραψε» ιστορία η ομάδα της Βραζιλίας, που για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, πήρε χρήματα για τη μετακίνηση μίας παίκτριάς της σε άλλον σύλλογο!

13.09.2023 | 12:45

Παγκόσμιο ρεκόρ: Χορηγία με 60 εκατ. ετησίως η Γιουνάιτεντ για τη φανέλα της!

Η αναζήτηση του επόμενου μεγάλου χορηγού έλαβε τέλος και μάλιστα απέφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φέρεται να συμφώνησε για την κεντρική διαφήμιση στη φανέλα της από την επόμενη σεζόν με 60 εκατ.λίρες ετησίως!