Αρθρογραφία » The Story

30.09.2023 | 15:15

Μπράιτον, το έχεις… πάθει ξανά: Πριν από την Άστον Βίλα, της το έχει κάνει και η Κρίσταλ Πάλας! (vid)

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει την αναμέτρηση απέναντι στην Άστον Βίλα η Μπράιτον, η οποία βρίσκεται πίσω στο σκορ με 3-0 από τους «βίλανς», δεχόμενη όλα τα γκολ πριν από το 26ο λεπτό! Της έχει συμβεί ξανά άραγε στην Premier League; Ναι, πριν από μία πενταετία!

30.09.2023 | 10:49

«Διψήφιος» Κριστιάνο ξανά, γράφει ιστορία και στην Σαουδική Αραβία (vid)

Μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την... ποδοσφαιρική αφρόκρεμα, μπορεί πολλοί να κρίνουν και να υποτιμούν την επιλογή του να παίξει στην Σαουδική Αραβία, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φροντίζει κι εκεί να μείνει στην ιστορία και να συνεχίσει τον μύθο του στο άθλημα...

29.09.2023 | 10:16

Ο ιδανικός για το «8» στη φανέλα: Ο κόσμος της Λίβερπουλ θαυμάζει τον… νέο Τζέραρντ! (vid)

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ πήρε το νούμερο με το οποίο ο Στίβεν Τζέραρντ θα μνημονεύεται αιώνια στην ιστορία της Λίβερπουλ, ωστόσο, ο Ούγγρος με τα κατορθώματά του στο γήπεδο, κάνει τον κόσμο της ομάδας να βλέπει σ’ εκείνον και τις προσπάθειές του, τον πιο άξιο διάδοχο του «8».  

28.09.2023 | 10:07

Τσέλσι: Κούνησε τα δίχτυα μετά από 338 λεπτά και μια «επίσκεψη» στ’ αποδυτήρια (vids)

Ο Ποτσετίνο υποδέχεται τ’ αφεντικά στ’ αποδυτήρια γιατί το θεωρεί εποικοδομητικό. Το βράδυ της Τετάρτης η Τσέλσι κατάφερε και να σκοράρει και να πάρει νίκη. Και έπρεπε να περάσουν 338 αγωνιστικά λεπτά, αλλά και μια επίσκεψη από το περιβάλλον του Μπόελι για να… χαμογελάσουν οι «μπλε».  

27.09.2023 | 19:18

Μεταγραφές, υπό έναν όρο: Η Τσέλσι μπορούσε να πάρει τον Μάντισον, αλλά παραβίαζε την… πολιτική της!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Πήρε όσους ήθελε, θα μπορούσε να πάρει ακόμη περισσότερους, δαπάνησε αμέτρητα εκατομμύρια, αλλά όλες οι μεταγραφές της Τσέλσι, διέπονται από έναν πολύ συγκεκριμένο όρο. Αν αυτός… ξεπερνιέται, δεν λαμβάνει χώρα η μεταγραφή. Και ακριβώς αυτό συνέβη στην περίπτωση του Τζέιμς Μάντισον!

27.09.2023 | 10:24

Καζεμίρο στα καλύτερά του: Πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή! (vid)

Σκόραρε και στο Λιγκ Καπ για φέτος, έχει συμμετοχή σε 5 τέρματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το φινάλε του Σεπτέμβρη βρίσκει τον Καζεμίρο στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις!  

26.09.2023 | 14:10

Αυτόν τον Νούνιες θέλει ο Κλοπ! (vid)

Ο Ντάργουιν Νούνιες σε αντίθεση με την έντονη κριτική που είχε αντιμετωπίσει στην έναρξη της περασμένης, πρώτης του σεζόν με την κόκκινη φανέλα, φέτος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Λίβερπουλ και που θέλει ο Κλοπ στην επίθεση της ομάδας του!  

25.09.2023 | 10:50

Να… τραβάει τα μαλλιά του: Μόλις μια νίκη κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ ο Έντσο!

Άλλη μια στραβή μέρα στη δουλειά. Άλλο ένα κακό απόγευμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η Τσέλσι ηττήθηκε ξανά από την Άστον Βίλα και ο Έντσο Φερνάντες δεν μπορεί να πιστέψει την… κακή του τύχη που δεν λέει να τον αφήσει από τη μέρα που φόρεσε την μπλε φανέλα.  

24.09.2023 | 15:36

Οι φίλοι της Κάρντιφ θέλουν τον Μπακασέτα: «Δεν ανανεώνει, Μανώλη… πείσε τον!»

Πριν από μερικές ώρες προέκυψε ένα δημοσίευμα, αναφορικά με την ανανέωση συμβολαίου του Τάσου Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ και οι Άγγλοι το έμαθαν. Ποια είναι η αντίδρασή τους; Τον θέλουν στην Κάρντιφ και παρακαλούν τον Μανώλη Σιώπη να τον πείσει να υπογράψει!

24.09.2023 | 11:15

Η Σίτι θα πάει στο «Έμιρεϊτς» δίχως την τριπλέτα που πέρυσι «κλείδωσε» τον τίτλο

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα πρέπει να διαμορφώσει κατάλληλα τα πλάνα του για τις προσεχείς αναμετρήσεις ελέω και της αναγκαστικής απουσίας του Ρόδρι, με την Σίτι να επισκέπτεται το «Έμιρεϊτς» σε λίγο καιρό, χωρίς να έχει διαθέσιμο κανέναν από την τριάδα των χαφ που την περσινή σεζόν «υπέγραψαν» για τον τίτλο.