Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

16.09.2023 | 09:30

Το πρώτο ματς του Σαββάτου δεν πάει καλά για την Λίβερπουλ…

Για 12η φορά στην θητεία του στην Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ καλείται να έχει πανέτοιμη την Λίβερπουλ μετά από διακοπή πρωταθλήματος, για να παίξει το πρώτο Σαββατιάτικο ματς της αγωνιστικής. Και ειδικά πέρυσι, δεν πήγε καθόλου καλά όλο αυτό…  

15.09.2023 | 18:30

Ποιος είναι ο Γιουκινάρι Σουγκαβάρα που θέλει ο Κλοπ στη Λίβερπουλ; (vids)

Συνεπέστατος στα αμυντικά του καθήκοντα. Με εξαιρετική περσινή σεζόν, την παραγωγικότερη της καριέρας του. Με οκτώ ασίστ στο πρωτάθλημα και με κορυφαίο συμπαίκτη τον Παντελή Χατζηδιάκο. Με έξι συνεργασίες με τον Βαγγέλη Παυλίδη και ισάριθμες εμφανίσεις με την εθνική Ιαπωνίας. Γνωρίζει τον Έντο, δεν έχει αποβληθεί ποτέ στην καριέρα του. Κυρίες και κύριοι, ο Γιουκινάρι Σουγκαβάρα!

14.09.2023 | 12:41

Όλοι μιλούν για την Τσέλσι, αλλά η Γιουνάιτεντ ξόδεψε τα περισσότερα για το ρόστερ της!

Περισσότερα και από την Σίτι, περισσότερα και από την Παρί Σεν Ζερμέν! Όχι, δεν είναι η Τσέλσι που… της έχει βγει τ’ όνομα με τις κινήσεις του Μποέλι σε αυτό τον έναν χρόνο παρουσίας του στην ιδιοκτησία, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει διαθέσει τα περισσότερα χρήματα παγκοσμίως για το ρόστερ της.

13.09.2023 | 20:36

ΑΕΚ, ρώτα Κολοβό και Αθανασιάδη: Όταν ο Ντε Τζέρμπι συναντά ομάδα από χώρα που δεν γνωρίζει…

Η ΑΕΚ γίνεται η 101η διαφορετική ομάδα που συναντά στην καριέρα του ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και η πρώτη ελληνική που τον βρίσκει στον δρόμο της. Συνεπώς, η Ελλάδα μπαίνει σε ένα κλειστό «club» χωρών, σε μία ιδιαίτερη λίστα για τον Ιταλό. Και αν ένας γνωρίζει πώς είναι να τον κερδίζεις για… πρώτη φορά, αυτός είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης!  

13.09.2023 | 11:20

Μπέλιγχαμ: Αν τα κάνει όλα αυτά στα 20 του, πόσα μπορούμε περιμένουμε από εκείνον; (vids)

Το όνομα των ημερών. Ο ποδοσφαιριστής που έχει κάνει τον κόσμο σε Μαδρίτη και Αγγλία ν’ αναρωτιέται για το πόσο… ταλέντο χωράει σε έναν ποδοσφαιριστή. Και ειδικά από τη στιγμή που εκείνος είναι μόλις 20 ετών! Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που δεν εξηγείται. Απλά τον απολαμβάνεις!  

13.09.2023 | 00:18

Απίστευτο: Τα δύο τελευταία γκολ του Μαγκουάιρ είναι… αυτογκόλ με Σεβίλλη και Σκωτία! (vids)

Απίστευτο και όμως αληθινό. Δύο φορές έχει σκοράρει ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας εντός του 2023, και αμφότερα είναι σε λάθος εστία.

12.09.2023 | 18:30

Η υποτίμηση οπαδών της Μαρσέιγ για ΑΕΚ και Μπράιτον: «Η μία έχει απλά καλή έδρα, την άλλη δεν την… ξέραμε καν!»

Μπορεί η Μαρσέιγ να αποκλείστηκε από ελληνική ομάδα, για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, όμως οι φίλοι της εξακολουθούν να αισθάνονται πολύ ανώτεροι των αντιπάλων τους. Σέβονται πολύ τον Άγιαξ και δεν τον βάζουν στην συζήτηση, δεν συμβαίνει το ίδιο με ΑΕΚ και Μπράιτον…

12.09.2023 | 11:30

Ο Σκόουλς σε ρόλο ήρωα στο «Χάμπτεν Παρκ» και η γλυκόπικρη εκδίκηση των Σκωτσέζων (vids)

Η Γλασκώβη γιορτάζει ποδοσφαιρικά απόψε με την μεγάλη φιλική κόντρα της Αγγλίας με την Σκωτία για τα 150 χρόνια από την πρώτη τους συνάντηση στο γήπεδο και το England365 θυμάται τα παιχνίδια του 1999 στα Playoffs των προκριματικών του Euro 2000! Ο Πολ Σκόουλς έκανε το «Χάμπντεν Παρκ» να σωπάσει, το ίδιο όμως «έπαθε» και το Γουέμπλεϊ στην ρεβάνς.  

11.09.2023 | 21:38

Ανακάλυψε το λάθος της ΕΠΟ και δήλωσε στο England365: «Είναι ντροπιαστικό – Τους το είπα πριν τις ενδεκάδες και δεν πήρα καν απάντηση!»

Κατάλαβε πως κάτι πηγαίνει λάθος. Πως η ΕΠΟ θεωρεί ότι τέσσερις διεθνείς μας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν ισχύει. Έκανε Tweet, έκανε ό,τι μπορούσε για να το πει στην Ομοσπονδία, αλλά δεν πήρε ποτέ απάντηση. Ο Γιέβαν Γιεγαράτναμ δήλωσε απογοητευμένος με την Ελλάδα, την οργάνωσή της και τους δημοσιογράφους στο England365, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικό αυτό που συνέβη!

11.09.2023 | 20:52

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος την «γκάφα» της ΕΠΟ: «Νομίζω πως κάνατε λάθος με Τσιμίκα και Σιώπη!»

Απίθανη «γκάφα» της EΠΟ, με έναν Πορτογάλο με αγγλική υπηκοότητα να αντιλαμβάνεται πρώτος πως κάτι πάει λάθος. Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης και Μάνταλος, θα μπορούσαν να έχουν αγωνιστεί κανονικά για την Εθνική Ελλάδος απέναντι στο Γιβραλτάρ!