Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

26.10.2023 | 13:44

Η Γέοβιλ της 6ης κατηγορίας «έγραψε» ιστορία, σε γήπεδο… μεγαλύτερο από ομάδων της Super League!

Λαμία. Ιωνικός. Πανθρακικός. Ομάδες που παίζουν, έπαιζαν ή πέρασαν από τη Super League. Ομάδες με μικρότερα γήπεδα από αυτό της Γέοβιλ. Μην βιαστείτε να πείτε πως βρίσκεται στην Αγγλία. Αγωνίζεται στην 6η κατηγορία του «Νησιού» και αισίως, «έγραψε» ιστορία. Οι παίκτες της δουλεύουν το πρωί, για να παίξουν… μπάλα το απόγευμα!

24.10.2023 | 21:39

Η περίοδος προσαρμογής… δεν είναι για όλους: Οι απίθανοι αριθμοί του Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου! (vid)

Έκανε το καθήκον της η Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε με 3-1 της Γαλατασαράι στην Τουρκία και έφτασε τους εννέα βαθμούς μετά από τρεις αναμετρήσεις στο Champions League, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας τη φάση των «16». Απίθανος Χάρι Κέιν, στην 10η εμφάνισή του με τους Βαυαρούς!

24.10.2023 | 10:20

Άγγελος Ποστέκογλου: Ο κορυφαίος των... 9 αγωνιστικών, ξεπερνώντας ονόματα με τεράστια ιστορία

Βάλτε όποιο όνομα θέλετε στο μυαλό σας από κορυφαίους προπονητές που πέρασαν από την Λίγκα. Και πάλι, δεν το κατάφεραν αυτό που έχει ως διάκριση ο Άγγελος Ποστέκογλου από το βράδυ της Δευτέρας! Ο κόουτς της Τότεναμ πέτυχε την καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει ποτέ κανείς στα χρονικά της Πρέμιερ, με τους 23 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει η Τότεναμ! 

23.10.2023 | 12:34

Το απόρθητο «κάστρο» της Άστον Βίλα και ο «στρατιώτης», Ντόουγκλας Λουίζ

Νέα εντός έδρας νίκη, νέο εμφατικό σκορ, νέες στιγμές απόλυτης αποθέωσης για την Άστον Βίλα μετά το 4-1 επί της Γουέστ Χαμ κι ακόμα ένα ματς που ο Ντόουγκλας Λουίζ παίρνει ενέργεια από τον κόσμο και «φορτώνει» τα δίχτυα με γκολ.  

22.10.2023 | 17:24

«Με 105 εκατομμύρια τον Ράις και… εμείς τον Σμιθ Ρόου»: Το φοβερό deal των Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ!

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να έκανε αποδεκτή την πρόταση της Άρσεναλ για την μετακόμιση του Ντέκλαν Ράις στο «Έμιρεϊτς», όμως φρόντισε να βάλει στη συμφωνία και έναν ακόμη όρο. Και αυτός αφορά το μέλλον του Έμιλ Σμιθ Ρόου στους «κανονιέρηδες».

20.10.2023 | 18:30

Χριστούγεννα με τον Τσιμίκα: Ποια είναι τα… 17 ματς της Λίβερπουλ που ο Έλληνας θα είναι βασικός;

Και κάπου εδώ, είναι ξεκάθαρο πως ήρθε η στιγμή του Κώστα Τσιμίκα. Ο Άντι Ρόμπερτσον θα λείψει για τρεις μήνες και αν θεωρήσουμε πως ο Έλληνας μπακ θα είναι δεδομένα βασικός μέχρι το τέλος του χρόνου, αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστεί σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ποια είναι λοιπόν αυτά;

20.10.2023 | 15:24

Το Μέρσεϊσαϊντ ξανά ενωμένο: Ο γυμναστής της Έβερτον θα τρέξει 26 Μαραθωνίους για τον καρκινοπαθή, «κόκκινο» αδερφό του!

Ο Τζακ Ντόουλινγκ, γυμναστής και ειδικός φυσικής κατάστασης της Έβερτον, θα συμμετάσχει σε 26 Μαραθωνίους σε 26 εβδομάδες προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά οργανισμό ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου, έπειτα από τη διάγνωση του αδερφού του Τομ, που είναι οπαδός της Λίβερπουλ!  

19.10.2023 | 13:32

Από το «με ένοιαζαν μόνο τα λεφτά» του Σονγκ, στο «αφού χάθηκε η χαρά, φεύγω» του Αζάρ

Δυο τελείως διαφορετικά παραδείγματα. Και προφανώς, ο κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν παντού. Ο Εντέν Αζάρ δήλωσε πως αποσύρθηκε γιατί δεν ήθελε απλά να συνεχίσει να κάνει κάτι απλά και μόνο για να πληρώνεται, με τον Άλεξ Σονγκ πριν από χρόνια να λέει πως... τον ένοιαζε μόνο το πορτοφόλι του.  

18.10.2023 | 10:00

Είναι αδιανόητο: Ποιες ομάδες της Premier League ξεπερνά… μόνος του ο Τζουντ Μπέλιγχαμ;

Έχετε καταλάβει τι κάνει; Σε πόσα γκολ έχει συμμετοχή; Πόσες φορές έχει αναδειχθεί ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης; Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι δεδομένα η κορυφαία μεταγραφή του καλοκαιριού. Ναι, δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε!

17.10.2023 | 18:48

Ο Τόνεϊ είναι «ντροπή για το παιχνίδι» και ο Τονάλι «εθισμένος στον τζόγο;»

Οι κρίσιμες ώρες για τον Σάντρο Τονάλι είναι… τώρα, αλλά ο τρόπος που περιγράφεται ο παράνομος στοιχηματισμός στον οποίο φαίνεται πως έχει υποπέσει, μπαίνει σε σύγκριση με τον Ιβάν Τόνεϊ. Διότι ο πρώτος μοιάζει να… δικαιολογείται, ενώ ο δεύτερος ήταν ντροπή για το παιχνίδι!