Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

01.11.2023 | 11:20

«Φταίει ξεκάθαρα αυτός»: Πώς ο Μπρούνο Φερνάντες φέρει ευθύνη για τις κλωτσιές του Άντονι στον Ντοκού;

Μεγάλη κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Μπρούνο Φερνάντες, αναλογικά με την αγωνιστική του κατάσταση και τη νοοτροπία του εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό επισήμανε και ο Ίαν Ράιτ, που ξεκαθάρισε πως συμπεριφορές ανάλογες με αυτή του Άντονι, «πηγάζουν» από τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

31.10.2023 | 13:41

Μπέκαμ και Μέσι: Παράδοση - παραλαβή της Χρυσής Μπάλας από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του MLS

Ο Λίο έγινε ο πρώτος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην αμερικανική Λίγκα που κατακτά Χρυσή Μπάλα. Την παρέλαβε από το νυν αφεντικό του. Και τον πρώτο που ως μέλος του MLS ήταν υποψήφιος για το βραβείο. Τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Άγγλος σούπερ σταρ και ο Μέσι είναι πλέον οι δύο σπουδαιότερες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ!  

30.10.2023 | 23:33

Θαυμάστε τον για… 8η φορά: Ο Λιονέλ Μέσι νίκησε τον Χάαλαντ και πήρε την Χρυσή Μπάλα!

Λιονέλ Μέσι. Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας για τη σεζόν 2022-23. Τα κατάφερε ξανά. Για 8η φορά, Ξεπέρασε τον Έρλινγκ Χάαλαντ και συνδύασε το «παρθενικό» Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του, με μία σπουδαία ατομική διάκριση. Πιθανώς, παρακολουθήσαμε την τελευταία φορά που ο Αργεντινός προσθέτει το εν λόγω «βραβείο» στη συλλογή του!

30.10.2023 | 18:01

Τεν Χαγκ, υπάρχει πρόβλημα: Πέντε επιθετικοί, 2.212 λεπτά στην Πρέμιερ, ένα γκολ και μια ασίστ!

Ό,τι έχει κάνει ο Ράσφορντ. Μόνος του. Όλοι οι υπόλοιποι είναι... εξαφανισμένοι. Μπαίνει ο Νοέμβρης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πάρει τίποτα από τους επιθετικούς της. Και αυτό είναι μείζον πρόβλημα. Το οποίο καλείται να λύσει ο Έρικ Τεν Χαγκ, δίχως να γνωρίζει αν τελικά μπορεί να στηριχθεί απόλυτα στους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του...  

29.10.2023 | 20:04

Αδιανόητο: Ο Σερ Άλεξ έχασε στο «Ολντ Τράφορντ» σε 26 χρόνια, όσα ματς έχασε η Γιουνάιτεντ σε… 10!

Είναι πράγματι απίθανο. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχασε στο «Ολντ Τράφορντ» μόλις 34 φορές σε επίπεδο Premier League, σε 26 χρόνια. Ο αριθμός αυτός «ισοφαρίστηκε» πλέον, σε 16 έτη λιγότερα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποχρεώνει τη Γιουνάιτεντ σε μία ακόμη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!

29.10.2023 | 10:41

Αν επιτέλους «κουμπώσουν» τα κομμάτια, το ντέρμπι με την Σίτι θα είναι ιδανικό για τον Χόιλουντ (vids)

Στην Ευρώπη έχει καταφέρει να βρει γκολ, όχι όμως στην Πρέμιερ Λιγκ. Και ο Ράσμους Χόιλουντ θέλει σαν τρελός να... σπάσει το ρόδι. Το σημερινό (29/10, 17:30) ντέρμπι του Μάντσεστερ είναι η ιδανική σκηνή για το πετύχει ο Δανός, με τις συμβουλές και... την σωστή τροφοδότηση του Μάρκους Ράσφοντ. 

28.10.2023 | 18:52

Μόνο αυτός, μόνο ο Μπέλιγχαμ: Άγγλος σκοράρει σε Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, 18 χρόνια μετά! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολευόταν, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ εμφανίστηκε και ο Άγγλος σκοράρει σε ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, για πρώτη φορά στην καριέρα του. Νέο ρεκόρ, γκολ Άγγλου σε τέτοιου είδους ματς, 18 χρόνια μετά, ο 4ος διαφορετικός που το πράττει!

28.10.2023 | 10:18

Στα 10 πρώτα ματς της σεζόν η Τότεναμ ξεπέρασε και τους Invincibles του Βενγκέρ!

Η Τότεναμ πέρασε από την έδρα της Πάλας το βράδυ της Παρασκευής, παραμένει αήττητη, έφτασε στο +5 στην κορυφή μέχρι τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής και σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι καλύτερη και από τους Invincibles της Άρσεναλ του Βενγκέρ! 

27.10.2023 | 13:14

Ένα «δώρο» από τους Άγγλους: Πώς η Μπράιτον καθορίζει την πρόκριση ή τη συνέχεια της ΑΕΚ στην Ευρώπη;

Ζητά ένα «δώρο» η ΑΕΚ από την Μπράιτον. Ένα χατίρι. Μία νίκη επί του Άγιαξ στην Ολλανδία. Και ας κάνει «διπλό» εν συνεχεία στην OPAP Arena. Το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση ή για συνέχεια της ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη, και το 2024, θα έχει γίνει. Αρκεί ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να τα καταφέρει στην «Johan Cruyff Arena»!

27.10.2023 | 10:38

Ο Ζότα λατρεύει το Γιουρόπα Λιγκ και μαζί του η Λίβερπουλ ξέρει ότι θα μείνει αήττητη! (vid)

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τη φάση και τους αμυντικούς που τον περιτριγύριζαν, δεν μπορούσες να σκεφτείς ότι θα σκοράρει. Κι όμως το έκανε. Και ξέχωρα από το Γιουρόπα Λιγκ, το δικό του γκολ αποτελεί σημάδι πως η Λίβερπουλ δεν υπάρχει περίπτωση να ηττηθεί. Ο Πορτογάλος επιθετικός συνείσφερε σε ακόμα μια νίκη, από τις πολλές που έρχονται όταν... κάνει τα δικά του!