Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

08.10.2023 | 15:00

Πού βρίσκεται σήμερα η τελευταία ενδεκάδα της Άρσεναλ που κέρδισε τη Μάντσεστερ Σίτι;

Πέρασαν οκτώ χρόνια από την τελευταία φορά που η Άρσεναλ επικράτησε στο «Έμιρεϊτς» της Μάντσεστερ Σίτι, σε επίπεδο Premier League. Τι να… απέγιναν εκείνοι οι «11» που είχε επιλέξει τότε ο Αρσέν Βενγκέρ; Επτά αποσύρθηκαν, ένας γύρισε στην Κόστα Ρίκα, ένας στην Ισπανία και ο άλλος είναι συμπαίκτης των Δημήτρη Γούτα και Μανώλη Σιώπη. Όσον αφορά τον Ολιβιέ Ζιρού; Παίζει πλέον και ως… τερματοφύλακας!

08.10.2023 | 10:45

Γιούργκεν Κλοπ, ο σύγχρονος αναμορφωτής: 8 χρόνια από την ατάκα που... άλλαξε την Λίβερπουλ (vid)

Χάρη σ' εκείνον η Λίβερπουλ είναι αυτή που είναι εν έτει 2023. Χάρη σ' εκείνον έχει κατακτήσει κάθε τρόπαιο που βρέθηκε στο δρόμο της. Επέστρεψε στην κορυφή Ευρώπης, Αγγλίας και κόσμου. Ο Γιούργκεν Κλοπ, μια τέτοια μέρα, πριν από 8 χρόνια δήλωνε ότι ήθελε να κάνει τους οπαδούς να πιστέψουν και το κατάφερε. Και ακόμα... συνεχίζει και εξελίσσει το έργο του! 

07.10.2023 | 16:52

Τότεναμ: Το καλύτερό της ξεκίνημα στην Premier League, θυμίζει τις ημέρες του πρώτου νταμπλ στον 20ο αιώνα!

Έχουμε καταλάβει τι κάνει φέτος η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου; Πόσο καλά έχει ξεκινήσει, το ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση, το ότι πράττει κάτι που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη σεζόν της στην εποχή της Premier League; Είναι πραγματικά εξαιρετική και μπαίνει στην ίδια κουβέντα με την ιστορική σεζόν του νταμπλ του 1960-61!

06.10.2023 | 15:48

Ασταμάτητος ο Σόμποσλαϊ: Η «μηχανή του πρέσινγκ» μετράει χιλιόμετρα!

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ συνεχίζει να τρέχει και να πιέζει και να βοηθάει αμυντικά κι επιθετικά την Λίβερπουλ, πράγμα που τον έχει κάνει να διανύσει την μεγαλύτερη απόσταση στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και αυτή τη στιγμή με την κόκκινη φανέλα, κόντρα σε κάθε άλλον αντίπαλό του στην Πρέμιερ Λιγκ!  

05.10.2023 | 10:28

Αν αναζητήσει κανείς την ποδοσφαιρική ευτυχία, ας ψάξει στο χάρτη το Νιούκαστλ... (vids)

Τέσσερα γκολ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μια βραδιά που όσοι την έζησαν από κοντά θα έχουν να την εξιστορούν και όσοι την παρακολούθησαν τηλεοπτικά, θα απήλαυσαν όσα μπορεί να κάνει το ποδόσφαιρο. Και αυτές τις ώρες, από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι σήμερα, το Νιούκαστλ στον αγγλικό Βορρά είναι το συνώνυμο της ευτυχίας...

04.10.2023 | 12:07

Δυο χρόνια στο ποδόσφαιρο, σαν μια... αιωνιότητα: Η Νιούκαστλ από τη 19η θέση, στο ραντεβού με τον Μπαπέ (vid)

Ο Κίεραν Τρίπιερ άκουσε από τον γιο του πως θέλει να συνοδεύσει τον Μπαπέ κι όχι εκείνον στον αγωνιστικό χώρο. Το St. James' Park «στολίζεται» για τις μεγάλες στιγμές του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι όμως, μόλις πριν από δυο χρόνια, η Νιούκαστλ δεν ήξερε τι θα μπορούσε να της ξημερώσει και πώς θ' απέφευγε τον υποβιβασμό!  

03.10.2023 | 18:05

«Θέλω πίσω τα λεφτά μου»: Θα έφτιαχνε σπίτι, αν ο VAR δεν ακύρωνε το γκολ του Ντίας!

Να σκοράρει ο Σον, ο Χάκπο και ο Ντίας, να πάρουν κίτρινη κάρτα τρεις ποδοσφαιριστές. Συνέβησαν όλα στο Τότεναμ – Λίβερπουλ, αλλά ο Κολομβιανός των «κόκκινων» δεν πανηγύρισε εξαιτίας του VAR. Την ίδια ώρα, κάποιος, που είχε «ποντάρει» σε ένα απίθανο combo bet, έχανε 10.000 ευρώ, με τα οποία θα έπιανε σπίτι με την κοπέλα του!

03.10.2023 | 13:59

Μπρόγια: Η φανέλα του βασικού και το γκολ, «έσβησαν» τους 9 δύσκολους μήνες

Ο Αρμάντο Μπρόγια κυνήγησε τη φάση στο 19' του ματς με την Φούλαμ, σκόραρε, επέστρεψε στην 11άδα της Τσέλσι προκαλώντας θετικότατο αντίκτυπο στην πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν και φαίνεται ότι πλέον έχει αφήσει πίσω του τις εκατοντάδες μέρες που χρειάστηκε να περιμένει για την επαναφορά του στην 11άδα, στην Πρέμιερ Λιγκ!  

01.10.2023 | 16:32

Μιλούν για «σκάνδαλο» στην Αγγλία: «Μπλέκουν» ΗΑΕ και… Σίτι στο ακυρωθέν γκολ του Ντίας!

Ταξίδεψαν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σφύριξαν μαζί με τον Μάικλ Όλιβερ μία αναμέτρηση, επέστρεψαν στην Αγγλία και δίχως… ξεκούραση, παρευρέθηκαν και στο Τότεναμ - Λίβερπουλ. «Χαμός» στο «Νησί», πολλοί μπλέκουν στη συζήτηση και τη Μάντσεστερ Σίτι!