Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

07.11.2023 | 10:09

«Αυτοί είμαστε»: Κομμάτι της ταυτότητας του Ποστέκογλου η άμυνα στο κέντρο με 9 παίκτες!(pic)

Η Τότεναμ άφησε τεράστια κενά στην πλάτη της άμυνάς της όταν πλέον είχε μείνει με 9 παίκτες στο ντέρμπι με την Τσέλσι, αλλά αυτό ήταν κάτι πραγματικά σχεδιασμένο. «Αυτοί είμαστε, θα παίζουμε έτσι ακόμα κι αν έχουμε μείνει με 5 παίκτες στο γήπεδο» είπε ο Άγγελος Ποστέκογλου!  

05.11.2023 | 19:02

Απίθανο: Πόσες ομάδες ξεπέρασε ο Ντάργουιν Νούνιες με το τέταρτο δοκάρι στη σεζόν;

Τρομερό στατιστικό προέκυψε από το νέο δοκάρι του Ντάργουιν Νούνιες, στην αναμέτρηση της Λούτον με τη Λίβερπουλ, με τον Ουρουγουανό να φτάνει τα τέσσερα και να ξεπερνά το 50% των ομάδων της Premier League!

04.11.2023 | 22:42

Ο Αρτέτα είπε την αλήθεια, ο Κλοπ είχε πει την αλήθεια, αλλά… αυτή είναι η διαιτησία της Premier League!

Τίποτα δεν θα αλλάξει. Όλα ίδια μένουν. Απλώς θα χαθούν και άλλοι βαθμοί. Όσες συγγνώμες και αν ζητήσει η PGMOL. Όσα παράπονα και αν κάνουν – δικαιολογημένα – οι εξαιρετικοί Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα!  

04.11.2023 | 17:09

Μπρούνο Φερνάντες: Τι άλλο να κάνει αυτός ο αρχηγός; (vid)

Έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά. Έχει την αυτοπεποίθηση για να πάρει το ρίσκο, ακόμα κι αν του βγει λάθος. Στην περίπτωση του ματς με την Φούλαμ, έπραξε πολύ σωστά. Και πρόσφερε στην Γιουνάιτεντ μια νίκη που στο κομμάτι της ψυχολογίας, μπορεί να κριθεί εκ των πιο σημαντικών στη σεζόν. Ο Μπρούνο Φερνάντες, είναι ο πιο κατάλληλος για το περιβραχιόνιο!  

04.11.2023 | 10:13

Ο Τεν Χαγκ τους ξεπέρασε όλους: Πρώτο φαβορί για απόλυση στην Premier League, παρότι τον στηρίζει η Γιουνάιτεντ!

Τι και αν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να μην κερδίζει, τι και αν η Μπέρνλι κινδυνεύει ξεκάθαρα, τι και αν η Μπόρνμουθ δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την περσινή ομάδα; Και όμως, ο Έρικ Τεν Χαγκ τους ξεπέρασε όλους και αποτελεί το βασικότερο φαβορί, προκειμένου να σηματοδοτήσει την πρώτη απόλυση στη φετινή Premier League!  

03.11.2023 | 18:02

Είναι τελικά ο ράπερ «Dide» ο Έντι Ενκέτια; Η ομάδα που… κερδίζει, η Λούτον και οι υποψήφιοι!

«Χαμός» στην Premier League. Έχουμε ανάμεσά μας έναν ράπερ. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Βασικότερος ο Έντι Ενκέτια. Είναι όμως αυτός ο «Dide»; Δύσκολο. Δεν έχει συναντήσει η Άρσεναλ τη Λούτον ακόμη. Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να είναι, τι έχει δηλώσει αυτός, πώς σχετίζεται ο Χέρι Κέιν, με τον Νεϊμάρ και μία ομάδα που… κερδίζει συνεχώς;

02.11.2023 | 22:48

Τελικά, έχει δίκιο ο Romano ή οι «Times»; «Εμφύλιος» στην Αγγλία, για το αν μένει ή φεύγει ο Τεν Χαγκ!

Όλα δείχνουν… παραμονή. Αυτό είπε και ο Fabrizio Romano. Να συνεχίσει δηλαδή ο Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την άλλη πλευρά, γιατί να απορρίψει κανείς τους «Times», που μιλούν ακόμη και για υποψήφιους αντικαταστάτες τους!  

02.11.2023 | 12:48

Μήπως για αυτό… μένει ο Τεν Χαγκ; Το ποσό της απόλυσης, τα 38 εκατομμύρια σε 10 χρόνια και ο Μουρίνιο!

Γιατί η Γιουνάιτεντ δεν απολύει τον Τεν Χαγκ; Γιατί πρέπει να τον πληρώσει 15 εκατομμύρια, προκειμένου να καλυφθεί η αποζημίωσή του. Όσα δηλαδή είχε λάβει και ο Ζοσέ Μουρίνιο τον Δεκέμβριο του 2018!

01.11.2023 | 11:20

«Φταίει ξεκάθαρα αυτός»: Πώς ο Μπρούνο Φερνάντες φέρει ευθύνη για τις κλωτσιές του Άντονι στον Ντοκού;

Μεγάλη κριτική δέχεται τις τελευταίες ώρες ο Μπρούνο Φερνάντες, αναλογικά με την αγωνιστική του κατάσταση και τη νοοτροπία του εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό επισήμανε και ο Ίαν Ράιτ, που ξεκαθάρισε πως συμπεριφορές ανάλογες με αυτή του Άντονι, «πηγάζουν» από τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!