Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

23.09.2023 | 17:54

Απίθανο: Από τα 24 ματς σε League One και League Two, μόνο ένα ήταν 0-0 στο ημίχρονο!

Η αλήθεια είναι πως δεν συμβαίνει συχνά. Στη League One έχουμε το… απόλυτο και στην League Two εκκρεμεί μία αναμέτρηση. Η μοναδική δηλαδή σε 24 αναμετρήσεις στις δύο εν λόγω κατηγορίες, που δεν έχει γκολ ημίχρονο!

23.09.2023 | 10:00

Mentality Monsters are back: Η Λίβερπουλ στα 4 από τα 6 φετινά ματς έχει βγάλει αντίδραση!

Μετά και την ανάγκη που παρουσιάστηκε για την Λίβερπουλ να φέρει τούμπα ακόμα ένα ματς στη φετινή αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ φανερώνει στο γήπεδο πως έχει αρχίσει να ξαναβρίσκει την νοοτροπία της διεκδίκησης του αποτελέσματος μέχρι τέλους, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που διαμορφώνονται! 

22.09.2023 | 11:02

ΑΕΚ: Η πρώτη ομάδα που κερδίζει την Μπράιτον του Ντε Τζέρμπι, υπό… δύο προϋποθέσεις!

Έχει δεχθεί δύο γκολ. Έχει διατηρήσει την μπάλα σε ποσοστό της τάξεως του 30%. Και όμως, η ΑΕΚ κατάφερε και κέρδισε την Μπράιτον μέσα στο «Άμεξ», με συνέπεια να γίνει η πρώτη ομάδα που πράττει κάτι τέτοιο, υπό αυτές τις προϋποθέσεις, κόντρα στο εξαιρετικό σύνολο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

21.09.2023 | 12:23

Πώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισε στο 1978, που ήταν «ουραγός» η Τσέλσι και πρωταθλήτρια Ευρώπης η Νότιγχαμ του Κλαφ!

Τρία σερί ματς, στα οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχεται τουλάχιστον από τρία γκολ. Είχε να συμβεί από το 1978. Από τότε που η Τσέλσι υποβιβαζόταν ως «ουραγός», μερικούς μήνες προτού η Νότιγχαμ Φόρεστ «γράψει» ιστορία. Τότε που η Λίβερπουλ κατακτούσε το πρωτάθλημα και οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτιζαν στην 9η θέση, έχοντας δεχθεί πέντε γκολ από τη Γουέστ Μπρομ! Ο Έρικ Τεν Χαγκ ήταν τότε… οκτώ ετών!  

20.09.2023 | 17:43

Τι σχέση έχει η Λανς με τον Βενγκέρ, τον Σερ Άλεξ, τον Μάικλ Τζόρνταν και τον… 50 cent;

Ο 50 cent δεν είχαν δημιουργήσει την κορυφαία επιτυχία τους, το «Lord of the rings» δεν υπήρχε, ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιζε μπάσκετ, ο Ολυμπιακός κατακτούσε τον τίτλο σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό και οι «αήττητοι» βρίσκονταν μόνο στο μυαλό του Αρσέν Βενγκέρ. Έτσι ήταν ο… κόσμος, την τελευταία φορά που η Λανς αγωνιζόταν στο Champions League!

20.09.2023 | 10:24

Η βραδιά που ο Χάαλαντ έδωσε την σκυτάλη στον Άλβαρες

Ο Νορβηγός δεν μπορούσε με τίποτα να βρει δίχτυα και έπρεπε κάποιος άλλος να… γεμίσει τα παπούτσια του. Και αυτό το έκανε ο Άλβαρες, με την ευγενική «χορηγία» του Χάαλαντ που του έφτιαξε και το πρώτο από τα δύο γκολ. Ο Αργεντινός έκανε ό,τι μπορούσε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και… μονοπώλησε τις ευκαιρίες της Σίτι για την ανατροπή.  

19.09.2023 | 18:15

Τι γνωρίζει άραγε η Ελλάδα για την Μπράιτον; Τα 12+1 πράγματα που… μαθαίνει και η ΑΕΚ!

Ναι, την αναγνωρίζουμε την Μπράιτον. Ναι, άπαντες πλέον την παραδεχόμαστε, έχοντας στο μυαλό μας τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, συγκριτικά με το budget της. Την θεωρούμε… υπόδειγμα. Πόσα όμως γνωρίζουμε πραγματικά για την επικείμενη αντίπαλο της ΑΕΚ;

19.09.2023 | 16:49

Ο «όμιλος του θανάτου» με τη Νιούκαστλ… βγάζει Πρωταθλητή Ευρώπης!

Η Νιούκαστλ 20 χρόνια μετά, απόψε θα κάνει σέντρα σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και το δικό της, πιο δύσκολο απ’ όλα τα υπόλοιπα, γκρουπ της φάσης των ομίλων, είναι εκείνο που … παραδοσιακά βγάζει Πρωταθλητή Ευρώπης, από την εποχή της νέας μορφής της διοργάνωσης!  

17.09.2023 | 16:05

Έρικ, αυτά δεν τα σκέφτηκες; Ας μην λέμε στην Μπράιτον για χρήματα!

Είσαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιμετωπίζεις την Μπράιτον των οκτώ εκατομμυρίων στην βασική της ενδεκάδα. Των 34ων εκατομμυρίων ακριβότερης μεταγραφής ιστορικά και της πιο δαπανηρής πώλησης στην ιστορία της Premier League. Χάνεις. Μπορεί να συμβεί. Και μετά επιλέγεις να συγκρίνεις τον εαυτό σου, με τους «γλάρους» που πετούν… ψηλά, με ισχνά οικονομικά δεδομένα;

17.09.2023 | 09:40

Η τρέλα του Έλιοτ, η πατρική αγκαλιά του Κλοπ και ο κόσμος που έχει ελπίδα! (vids)

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ έκλεισε το σκορ στην μεγάλη νίκη (3-1) της Λίβερπουλ στην έδρα της Γουλβς, έτρεξε αμέσως στην εξέδρα αφού νιώθει κι εκείνος πως είναι οπαδός της ομάδας του, αντίκρισε την τρέλα του κόσμου που περίμενε να τον αγκαλιάσει κι αυτό έκανε και ο Κλοπ σαν... ποδοσφαιρικός πατέρας. Το αήττητο σερί «τρέχει» από πέρυσι και ολοένα αυξάνεται...