Το «σήριαλ» συνεχίζεται: Τελικά, πόσα χρήματα έδωσε η Μπάγερν Μονάχου στην Τότεναμ για τον Κέιν;

Ίσως και να μη μάθουμε την αλήθεια ποτέ για αυτή τη συμφωνία. Πιστεύαμε μέχρι σήμερα πως ο Χάρι Κέιν πήρε μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου έναντι 100 εκατομμυρίων. Τελικώς, αυτά έγιναν… 82! Τουλάχιστον σύμφωνα με τον τέως ισχυρό άνδρα της γερμανικής ομάδας.



Το «σήριαλ» συνεχίζεται: Τελικά, πόσα χρήματα έδωσε η Μπάγερν Μονάχου στην Τότεναμ για τον Κέιν;

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στο Μόναχο, έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου, είναι δεύτερος σκόρερ στην Bundesliga, αλλά ουδείς γνωρίζει πόσα χρήματα ξόδεψαν οι Βαυαροί για να τον κάνουν δικό τους από την Τότεναμ.

Τι πιστεύαμε μέχρι τώρα; Πως η γερμανική ομάδα ξόδεψε 100 εκατομμύρια λίρες για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας, αλλά τελικά, ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, ήρθε να το διαψεύσει.

Σε δηλώσεις του επισήμανε πως οι Βαυαροί διέθεσαν 82 εκατομμύρια λίρες για τον Χάρι Κέιν, διαψεύδοντας ακόμη και το… transfermarkt, που κάνει λόγο για τριψήφιο νούμερο.

Θυμίζουμε φυσικά πως το σήριαλ με τον Χάρι Κέιν καλά κρατεί, καθώς και πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, έγινε ξαφνικά γνωστό πως ο Ντάνιελ Λίβι συμπεριέλαβε στη συμφωνία και ρήτρα επιστροφής στην Τότεναμ!

Δημήτρης Μανάκος