Ο Πίκφορντ πρόσφερε το «Χρυσό Γάντι» της φετινής σεζόν στον Ράγια!

Το γκολ που δέχθηκε από τη Λούτον, έκανε τον Τζόρνταν Πίκφορντ να... αναδείξει κορυφαίο στα clean sheets για τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, τον Νταβίντ Ράγια! 



Ο Πίκφορντ πρόσφερε το «Χρυσό Γάντι» της φετινής σεζόν στον Ράγια!

Ο πορτιέρε της Άρσεναλ στην πρώτη του σεζόν στους «κανονιέρηδες» μετά την εξαιρετική επιλογή που έκαναν οι Εντού και Αρτέτα, καταφέρνει να διακριθεί για τις προσπάθειές του. 

Με τα 14 clean sheets μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, ουδείς άλλος μπορεί να τον ξεπεράσει μετά και το γκολ που δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Τζόρνταν Πίκφορντ. 

Ο Ράγια σίγουρα θα παραλάβει ένα Golden Glove και στη... χειρότερη των περιπτώσεων μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος, ενδεχομένως να το μοιραστεί με κάποιον συνάδελφό του. 

Ο τερματοφύλακας της Έβερτον έχει 12 και απομένουν δυο ματς στα «ζαχαρωτά» για να προσπαθήσει ο Πίκφορντ να φτάσει τον Ράγια, αν ο τελευταίος δεν διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια. 

Στα 9 clean sheets βρίσκονται και οι Λένο και Έντερσον. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν γκολκίπερ της Άρσεναλ γίνεται ο πρώτος της ομάδας του που κατακτά το «Χρυσό Γάντι» μετά τον Πετρ Τσεχ από τη σεζόν 2015-2016. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης