Της μοίρας του γραφτό: Είχε... λόγο που έπρεπε να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Τότεναμ ο Ατσεαμπόνγκ (vid)

Από τους πιο πιστούς «μπλε». Ένα παιδί που βρίσκεται στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι από την ομάδα κ-8. Και το βράδυ της Πέμπτης έκανε ντεμπούτο με τους άνδρες στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Και η μοίρα του Ατσεαμπόνγκ ήταν τέτοια που έπρεπε να του χαρίσει αυτή τη συμμετοχή σε αυτό το ματς, μετά απ' ότι είχε κάνει στα «σπιρούνια» στα παιχνίδια των ακαδημιών...  



Της μοίρας του γραφτό: Είχε... λόγο που έπρεπε να κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Τότεναμ ο Ατσεαμπόνγκ (vid)

Χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα τμήματα υποδομής των «μπλε». Τον λένε Τζος Ατσεαμπόνγκ και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο με τους άνδρες στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα, Τότεναμ, έστω και για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της περασμένης Πέμπτης.

Ο νεαρός αμυντικός που μπορεί ν' αγωνιστεί με άνεση τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στις πτέρυγες, πήρε τη θέση του Άλφι Γκίλχριστ κι έγινε ακόμα ένα προϊόν των ακαδημιών του κλαμπ του Λονδίνου που φτάνει μέχρι και την πρώτη ομάδα.

 

 

Παίζει κυρίως στα δεξιά και εκτός από το άκρο της άμυνας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ολόκληρη την πλευρά ως wing-back. Στην ηλικία των 17 ετών έχει ήδη καταγράψει 8 συμμετοχές με την ομάδα κ-18 της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας και οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που ο Ποτσετίνο μαζί με τους συνεργάτες του αποφάσισαν να τον καλέσουν κοντά στους άνδρες

Είχε βρεθεί στον πάγκο στα παιχνίδια με τις Νιούκαστλ και Μπέρνλι τον Μάρτιο, ενώ ήταν και στην αποστολή για το παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου με τη Λέστερ.

Το συμβόλαιό του έχει ημερομηνία λήξης το 2026, στην Τσέλσι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι μαζί του και με τη διαδρομή που έχει διανύσει, αφού βρίσκεται στο σύλλογο από το τμήμα κ-8.

 

 

Η μοίρα του ήταν τέτοια που έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι με την Τότεναμ. Κόντρα στην ομάδα με την οποία στις ακαδημίες έχει πετύχει ένα από τα ωραιότερα γκολ, που θα θυμάται σε όλη την υπόλοιπη καριέρα του κι όχι απλά για το ξεκίνημά του.

Απολαύστε το:

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης