Η Σίτι βλέπει στον Χρήστο Μανδά έναν ιδανικό γκολκίπερ πίσω από τον Έντερσον!

Την πιο ονειρική... φημολογία για το μέλλον του αντικρίζει ο Χρήστος Μανδάς τις τελευταίες ώρες, με τη Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζεται από τον ιταλικό Τύπο ως ισχυρός «μνηστήρας» και μάλιστα, τονίζεται πως έχουν υπάρξει και επαφές με την πλευρά του παίκτη!  



Η Σίτι βλέπει στον Χρήστο Μανδά έναν ιδανικό γκολκίπερ πίσω από τον Έντερσον!

Η Corriere dello Sport είναι εκείνη που τοποθετεί τον νεαρό Έλληνα τερματοφύλακα της Λάτσιο στο «μικροσκόπιο» των «πολιτών».

Αφορμή στέκεται η διαφαινόμενη αποχώρηση του Στεφάν Ορτέγκα, ο οποίος θέλει να ψάξει για ομάδα που θα του προσφέρει την πρώτη θέση του τερματοφύλακα και να φύγει από τη «σκιά» του Έντερσον στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όσον αφορά στο Χρήστο Μανδά, εκείνος φέτος έχει κάνει το μεγάλο του ξεπέταγμα στους «λατσιάλι», οι οποίοι σκοπεύουν το προσεχές διάστημα να καθίσουν μαζί του στο τραπέζι των συζητήσεων για μια πιθανή ανανέωση της συνεργασίας τους. Ωστόσο, το κλαμπ της Ρώμης είναι ανοιχτό στο ενδεχόμενη παραχώρησής του με δανεισμό ώστε ν' αποκομίσει περισσότερες εμπειρίες και να είναι αρκετά πιο έτοιμος για το άμεσο μέλλον.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης