Ποιος να το φανταζόταν: Η Ρέξαμ σχεδιάζει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έδρα ομάδας στην Ουαλία!

Χολιγουντιανού επιπέδου… με την πιο κυριολεκτική έννοια! Τα αφεντικά της Ρέξαμ ονειρεύονται ακόμα μεγαλύτερες στιγμές για την ομάδα τους και σχεδιάζουν την ανακατασκευή του γηπέδου, ώστε αυτό να γίνει η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έδρα που ανήκει σε σύλλογο της Ουαλίας!  



Ποιος να το φανταζόταν: Η Ρέξαμ σχεδιάζει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική έδρα ομάδας στην Ουαλία!

Η Ρέξαμ κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμα μια άνοδο και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στη LeagueOne. Η ομάδα, ο κόσμος της και το δίδυμο των Ρέινολντς και ΜακΈλενι βιώνουν ένα τεράστιο όνειρο, το οποίο ούτε που μπορούσαν να φανταστούν όταν ξεκινούσαν ν’ ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και τη συγκεκριμένη ομάδα.

«Ποιος να μου το ‘λεγε πριν μερικά χρόνια ότι θα έκλαιγα από χαρά για ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ στην Ουαλία» είχε σχολιάσει ο Ρέινολντς μετά και τη νέα άνοδο της Ρέξαμ, η οποία πλέον αρχίζει και «μεγαλώνει», όπως της αρμόζει με την Χολιγουντιανή αύρα που έχει.

Ο ΜακΈλενι γνωστοποίησε ότι σχεδιάζεται ήδη η ανακατασκευή του γηπέδου του συλλόγου, του Racecourse Ground, ώστε από τις 12.600 θέσεις να φτάσει στις 55.000.

Αυτό, θα καταστήσει το γήπεδο, το μεγαλύτερο που θ' ανήκει σε ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Ουαλία, ξεπερνώντας και το Cardiff City Stadium! Και από μόνο του φαντάζει θεότρελο αυτό αν αναλογιστούμε πού βρισκόταν η ομάδα πριν από ελάχιστα χρόνια…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης