Κυρώσεις Αμπράμοβιτς: Τι απαγορεύσεις ισχύουν για την Τσέλσι;

Το μπλόκο της βρετανικής Κυβέρνησης στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει τεράστιες επιπτώσεις και στην Τσέλσι, με τον σύλλογο να μην μπορεί να ανανεώσει συμβόλαια, να κάνει μεταγραφές και να πουλήσει εισιτήρια.



Κυρώσεις Αμπράμοβιτς: Τι απαγορεύσεις ισχύουν για την Τσέλσι;

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της απέναντι στη Νόριτς, η Τσέλσι δέχτηκε ένα μεγάλο σοκ καθώς η βρετανική Κυβέρνηση απαγόρευσε στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει οποιαδήποτε συναλλαγή στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορεί να προχωρήσει η πώληση του συλλόγου.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τους «μπλε» του Λονδίνου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», ο σύλλογος δεν μπορεί να προχωρήσει σε πωλήσεις εισιτηρίων για τους αγώνες, ενώ μόνο οι κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας θα μπορούν να παρευρεθούν στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Παράλληλα, της απαγορεύτηκαν οι μεταγραφές και οι πωλήσεις παικτών αλλά και οι ανανεώσεις των συμβολαίων, ωστόσο, όσοι εργάζονται τώρα για το σύλλογο θα πρέπει να πληρώνονται κανονικά για τις υπηρεσίες τους. Τέλος, αναμένεται να κλείσει και η μπουτίκ της ομάδας.

 

Στράτος Μαρίνος