Οικονομική «ασφυξία» στην Τσέλσι μετά τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς!

Οι κυρώσεις της βρετανικής Κυβέρνησης προς τους Ρώσους ολιγάρχες λόγω των εχθροπραξιών του Πούτιν βάζουν πλέον στη λίστα και τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, του οποίου η επιχειρηματική δράση μπλοκάρεται παντελώς και η Τσέλσι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο! Τι ισχύει με τα συμβόλαια, τους μισθούς, τις μεταγραφές και... το απόλυτο αδιέξοδο του ιδιοκτήτη που ήθελε να πουλήσει.   



Οικονομική «ασφυξία» στην Τσέλσι μετά τις κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς!

Εξέλιξη που κάνει τρομερά δύσκολο και δυσοίωνο το μέλλον της Τσέλσι τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτή της επιβολής κυρώσεων από την Κυβέρνηση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Η βρετανική Κυβέρνηση γνωστοποίησε πως το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς βρίσκεται όντως στη λίστα με τους Ρώσους ολιγάρχες που έρχονται αντιμέτωποι με ποινές λόγω των εχθροπραξιών της χώρας τους στην Ουκρανία και την επεκτατική εισβολή...

Ο ιδιοκτήτης των «μπλε» του Λονδίνου ενημερώθηκε για την πλήρη απαγόρευση συναλλαγών με ιδιώτες ή εταιρείες, του επιβάλλεται απαγόρευση εισόδου στη χώρα και απαγόρευση σε ό,τι αφορά την ιδιοκτησία ή χρήση αεροσκαφών ή πλοίων στο Νησί!

Το θέμα των συμβολαίων «παγώνει», μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν, πωλήσεις απαγορεύονται και ανανεώσεις συνεργασίας... μπαίνουν στο ψυγείο.

Σημειώνεται, επιπλέον πως ο σύλλογος δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια για τις αναμετρήσεις του και στο γήπεδο θα βρίσκονται μονάχα οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας.

Επιπλέον, έκλεισε και η μπουτίκ αφού απαγορεύεται να τεθούν προς πώληση τα προϊόντα της ομάδας!

Οι μισθοί των παικτών και των υπαλλήλων του συλλόγου θα καταβάλλονται, όμως, μέχρι πότε; Είναι κάτι που ουδείς γνωρίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή και κάτι που φυσικά θα προκαλέσει ανησυχία στο εσωτερικό του οργανισμού πολύ σύντομα... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης